Hirdetés
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért hatalmas piros pont illeti scope2007
-t korrekt gyors vásárló,amit mond maradéktalanul betartja,bátran üzleteljetek veleAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
blacky79
csendes tag
A sikeres üzletért Plexi kollégának jár egy piros pont mert jó vásárló , gyors pontos megbízható...
Üdv Fecó
-
kopy33
tag
Overlocker-nak kérek pirosat ezért a lapért
Tel:70négy57251négy
-
tukko1
aktív tag
Pirospont jár a következő embereknek:
BlackPriest eladó - Gainward 9800GT Green edition
vodaboy csere - 1.6GHz 478 Pentium4 proci
tony95 eladó - PS2/3 Guitar Hero dobszett
czarp eladó - Accelero Twin Turbo
Gyusz eladó - Gigabyte P35-DS3
icecave eladó - Eredeti Zagg Invisible Shield karcálló fólia iPhone 3G/3GS-re!!
mepet eladó - Arctic Cooling Freezer 7 Pro[ Szerkesztve ]
-
NITGMh
csendes tag
Bluesummers: piros pont
Bluesummers-nek mert egy T9500-as processzort adott egy T7500-ast beszámítva és nagyon jó áron.
Köszönöm Bluesummers.[ Szerkesztve ]
N.I.T.
-
félisten
BR4D fórumtársnak kérnék egy pirospontot, innen vettem tőle HF csatikat hihetetlen jó áron.
Gyors, pontos, korrekt."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
toth.adam94
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Adonimusnak
a P990i-vel kapcsolatos üzlet miatt. Elcseréltem vele a telefont úgy, hogy én előre elküldtem neki az enyémet. Megbízható és korrekt ember.[ Szerkesztve ]
-
frőBácsi
tag
Kérnék egy pirospontot Kozma Janos részére az üzletért cserébe.
Korrekt és megbízható, csak ajánlani tudom. -
zolyee
tag
Jár a piros w.daywalker fórumtársnak is, a gyors és korrekt üzletért!
Az üzlet tárgya egy Gigabyte GTX460 videókártya volt. -
zolyee
tag
Piros pötty jár shady1989 fórumtársnak, a Gigabyte Superb 550 tápom probléma mentes elboltolásáért!
Korrekt, megbízható vásárló! -
Tidus
addikt
Egy hatalmas -at kérnék szabi790612 fórumtársnak ezért a nem éppen hétköznapi üzletért.
Korrekt, megbízható üzletfél, és tartja a szavát,csak ajánlani tudom.
Ráadásul +normálisan csomagol, .[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
elithun-nak kérnék egy pirospontot. megbízható vásárló
-
Toninho13
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni a wi-fi kártya bizniszért lanora fórumtársnak.(Tuti volt a csomagolás is )
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
válasz alibaba78 #11404 üzenetére
A köszönet alibaba78 PH!órumtársnak jár, mert ő volt az aki - saját költségére és felelősségére (!) - megelőlegezte a bizalmat, és előre postázta az AC2 (PS3) gamet!
És csak utólag fizettem ki a 6.000 HUF tartozásom felé, mintegy kiegyenlítve az előre megbeszélt vételárat. Ez evidens, és olyan minimum amiért nem is járna külön köszönet. -
ldave
félisten
Pirospont darkling-nak a PS2 játékért.
A Slime draws near! Command?
-
nednez
tag
[ Szerkesztve ]
-
nednez
tag
Kérnék egy piros pontot FingR86-nak a korrekt üzletért
-
MorphBCS
tag
zoleek - nak iszonyat UP! és PIRPSPONT a ventikért amiket küldött!!!
(((((( Szűcs Mátyás | +36-20/516-43-99 | Keress, ha van valami ! Régi: 78+/0- Újat meg látod! ))))))
-
simi0123
csendes tag
Egy nagy PIROSpöttyöt TcK-BOY* -nak a sikeres üzlet miatt.DDR1 2x 1Gb memória előre utalás után, az áru hibátlanul villámgyorsan megérkezett.
-
gothic20
aktív tag
Piros pont j.maitner -nak az alábbi üzletért: MSI 785GM-E51.
Nagyon korrekt üzletfél.Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."
-
aero.
veterán
Szeretnék kérni madarasz92-nek pirospontot. Alaplapot és processzort vásárolt. Előre utalt.
-
Borokafa
őstag
Piros pont jár Söri kollégának, korrekt partner ezért az üzletért
-
madarasz92
őstag
Szeretnék kérni egy NAGY piros pontot aero. kollégának egy Intel E2180 -at vettem tőle és egy ASUS P5KR alaplapot .
Nagyon korrekt rendes tag..
És nagyon gyorsan ide ért az áru hála neki..[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
-
Talisman
csendes tag
themebuilder-nek jár a pirospont az újabb sennheiserért [link]
Adelante tormenta!
-
Streky89
csendes tag
Egy Piros pont illeti lackobalogh-t egy tőle vásárolt laptop billentyűzetért. Segítőkész és rugalmas.
A pesszimista a sötétséget látja az alagútban. Az optimista a fényeket az alagút végén.A realista a vonat közelgő lámpáit. A mozdonyvezető meg három idiótát..
-
Ghostblood
csendes tag
Hatalmas pirospont jár Karee11 kollégának,
Ezért az üzletért:
[link]Korrekt Vevő.
-
_kg
csendes tag
NAGY PIROS PONT jár Csillag01 kollégának a rugalmas hozzáállásáért és a tökéletesen lebonyolított üzletért Geforce 3D vision, postázásért!
Köszönöm neki és csak ajánlani tudom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
_kg
-
Laraxior
titán
Kérnék egy pirospontot ko-ko82 kollégának ezért a jóárasított Q9550-ért.
Korrekt,és gyors üzletember. Ajánlom mindenkinek""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Füge007
senior tag
Nagy pirospontot hiszen kollégának, TV készüléket vásároltam tőle, gyors kedves kiszolgálás, amit ezuton is köszönök!
Füge
-
PeeTr84
csendes tag
Nagy piros pont Hegeanabol-nak 8800 GTX a bizniszért, amiből az ASUS 8800 GTX már nálam hasít!!
Üdv,
PeeT
-
nagyúr
Szintén jár a nagy pirospont hads -nak is a gyors és korrekt üzlet -ért.
Bátran üzleteljetek vele,csak ajánlani tudom.Valamint lizakattila -nak is kérnék egy nagy pirospontot a közremüködésért.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Grifid
aktív tag
Kérnék egy big pirosat Lajakirály fórumtársnak ezért az üzletért.
Megbízható, pontos és korrekt üzletfél. Bátran merem ajánlani![ Szerkesztve ]
-
rhonin
senior tag
Daff fórumtársnak kérnék egy pirosat a korrekt vásárlás lebonyolításáért!
-
fastleslie
senior tag
Egy nagy Piros pont HookR fórumtársnak! Korrekt üzlet, igényes csomagolás...!
-
stigma
addikt
hegeanabol kollégának egy pirosat mert vettem tőle egy Zotac 9600GT AMP Edition VGA-t.
Gyors, megbízható, és korrekt ember.
Csak ajánlani tudom.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Pepe78
őstag
Korrekt üzletelés után PIROS pontot kérek cowi83 részére.
Házat vett tőlem. Türelmes volt és minden a megbeszéltek szerint történt! -
stigma
addikt
Lackki kollégának egy pirosat jóváírni mivel vettem tőle egy Kingston Hyperx kit-et.
Megbízható, korrekt és pontos, csak ajánlani tudom.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
akaido
addikt
[kymera] szaktársnak "savazok" egy pirosat a Scaleo P PC lakért és a korrekt biznyissz lebonyoláért!
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
tusik
tag
Üdv.
Kérnék egy pirosat Bastard-s kollégának ezért a bizniszért.
Jól müködö remek portéka. -
Andrew30
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék Bali8612 tagunknak ezért az üzletkötésért.
Ha privátba kereslek nem véletlenül teszem,illik rá válaszolni,ha nem válaszolsz,akkor hogy akarsz bármit eladni vagy megvenni??
-
Andrew30
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék sebai tagunknak ezért az üzletkötésért.
Ha privátba kereslek nem véletlenül teszem,illik rá válaszolni,ha nem válaszolsz,akkor hogy akarsz bármit eladni vagy megvenni??
-
ivan drago
csendes tag
Hali
Szeretnék pirosat kérni Speed(R) felhasználónak, Philips monitor volt a téma, megbízható korrekt ügyfél!!! KöszönömTel: 06703919716
-
HellGreg
őstag
Továbbá kérek egy pirosat borsi kollégának is a jó kis 4870 vapor-x 2gb-ért.
[ Szerkesztve ]
-
kandi88
tag
Folytatom a piros pontozást, Gaba kollégának kérnék egyet a remek Nexus tápért amit vettem tőle!
-
sancho74
csendes tag
Piros pont [lachunt3r] aprótársnak a [HuntKey 400W tápegység]-os tápom megvásárlásáért. Pontos megbízható üzletfél volt. Nagyon köszönöm!
Üdv: [sancho74]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=sancho74
-
G R 3 G
tag
Egy nagy piros pont Benoe77-nek ezért az üzletért, valamint korrektségéért és pontosságáért. Csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
MS Power Platform & CRM Tanácsadás és Fejlesztés: https://kogero.hu
-
public73
senior tag
és természetesen jár a pirospötty doczi89 fórumtársnak is ezért a konfigért!
csere-bere volt, minden korrektül és zökkenőmentesen zajlott!
korrekt és megbízható úriember a fórumtárs, mindenkinek csak ajánlani tudom!
thx![ Szerkesztve ]
-
cowi83
csendes tag
--->Sikeres üzletelés után, ha meg voltál elégedve az értékelést (piros pont) szívesen fogadom<---
-
elithun
őstag
Jár Dusee-nek egy ropogós piros pont a sikeres üzletkötésért!
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
pripus
csendes tag
Kérnék CC kollegának egy pirospontot Kedves Hardveraprós, és remek termék!
-
tag
Nagy piros pontot kérek themebuildernek
Ezért a remek fülesért! sennheiser_cx300
-
hads
tag
Adok egy nagy piros pontot adorjant-nak a gyors és korrekt üzletért
[ Szerkesztve ]
Kétszer ad, aki gyorsan ad, a smucig + egyszer sem.
-
P3TR!CK
senior tag
Kérnék szépen bevésni egy piros pontot haxiboy kollégának. A laptop-omat cseréltük el, erre az asztali PC-re.
Szintén piros pontot kérnék szépen sirdenis kollégának, ezt a lapot vette tőlem..
Jár a piros pont továbbá kiralytom fórumtársnak, aki pedig a 2x1GB Kingmax memóriákat vásárolta meg tőlem.
-
doczi89
csendes tag
Szeretnék public73 kollégának egy hatalmas piros pontot kérni, ezért a laptopért: Acer Aspire
Nagyon köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
SMITHVADŐR
tag
themebuilder-nek Nagy pirospontot ezért
Korekt, nagyon gyors, segítőkész, és nagyon jó árba adja acuccostMindenkinek bátran ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm neki
-
lujó55
addikt
colos890721 fórumtársnak kérek szépen egy hatalmas pirosat. Ezt vettem tőle, ki se merem írni milyen olcsón
Mindíg jó cuccokat ad, most is így volt! -
tibz03
őstag
biznissszmen megérdemli a pirosat, egy MX-2 pasztát vettem tőle itt, előre utaltam, másnap már hozta is a postás. Korrekt eladó, nyugodtan lehet tőle vásárolni.
-
BASEm
csendes tag
válasz alias_bobo #11410 üzenetére
szintén PIROS alias_bobo kollégának
-
kew
senior tag
Joe32 kollegának kérnék egy pirosat ezért a samu hddért
Gyors, szimpatikus eladó.
-
bela85
aktív tag
monsterkille kollégának piros pont, minden rendben ment cserénél..
-
Mercutio_
félisten
piros pont vevőként Matyyas007 részére, ezt a memóriát vette tőlem, pontosan ott volt a megbeszélt helyen, minden rendben zajlott.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
alibaba78
őstag
Kernek szepen egy hatalmas piros pontot szasanyi urnak, mert az innen vasarolt jatekot igeretehez hiven atutalassal fizette. Korrekt, szavahiheto ember! Egy pillanatig sem ketelkedtem benne, de bizonyitotta is, hogy becsuletes. Mindenkinek csak ajanlani tudom a vele valo uzletelest! Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
svedmalac
tag
Na most már aztán tényleg kérek piros pontot ko-ko82 részére ezért az üzletért: Scythe Mugen2
HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
-
svedmalac
tag
Na és a cucc itt van: Scythe Mugen2
Nagyon jó! Ezer köszönet!HP ProDesk 600 G6, Dell E5450, Panasonic 50GT50, Xiaomi Mi9 Lite, Volvo S70 T5, Citroen 2CV és C5 X7
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest