Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
zoleek
tag
válasz Szaabesz #9398 üzenetére
Sziasztok.
Szeretnék egy pirosat kérni Szaabesz kollegának a sikeres ventilátor üzletért.Köszönöm.
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
huni66
csendes tag
Szeretnék egy nagy pirospontot adni sergio_ kollegának a gyors üzletlebonyolításért.
Üdv : Huni
-
Szaabesz
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot [zoleek]-nek a jó kis Delta ventikért
Sínen vagyok mint József Attila
-
xzeebyt
tag
Üdvözlet mindenkinek,
szeretnék utólag is ravne nevű tagunknak sok és nagy piros pöttyöt adni az eddigi sikeresen lezajlott DVD bizniszekért.
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
Kriptot is elfogadok!
-
rx7tomy
tag
Szeretnék egy pirosat kérni vycman kolegának, vásárolt tőlem egy SE fülest, köszönöm.
rx7tomy 144 pozitív a régi rendszerben, 242 pozitív az újban és 0 negatív
-
zoleek
tag
válasz ProciVettel #9388 üzenetére
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy piros pontot ProciVettel kollegának a sikeres ventilátor bizniszért.Köszönöm!
Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
witti007
csendes tag
Kérnék egy pirospontot zsivagooo -nak a gyors üzletelésért.
-
Pöttyöt kérek D1Rect kollégának! Megbízható szavatartó kolléga! Bátran merem ajánlani! Üzlet témája: SMD LEDsor
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
AAAKEEE
tag
[Lasy] -nak szeretnék egy pirospontot adni. Korrekt!
-
Ghost79
tag
Piros pontot kérnék Alexa1001 link:[link]fórumtársnak az Unreal Tournament 3.PS3 játék üzletért,nagyon becsületes ember
-
félisten
joci221-tól vettem egy VGA mellé adott kupont, minden teljesen rendben volt korrekt eladó.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
lotto
csendes tag
Piros pont peterceasar -nak ezért a monitorért. minden rendben zajlott.
lottoTel: 30/2120515
-
oliver14
csendes tag
válasz Lacce92 #8404 üzenetére
[n-gage qd] vásárért egy nagy pirosat
[ Szerkesztve ]
Ha még valaki azzal jön hogy a GSM bolt igy meg ugy nemtudom mit fogok csinálni, ki lenne az a zizi hogy oda beadná??
-
Pufokaboka
tag
Wyll fórumtársnak piros pont. Pontos, megbízható, kitartó vevő, és boldog tulajdonosa egy Linksys AP-nek!
-
Roxy27
tag
baco83 fórumtársnak kérnék egy nagy pirosat egy 120-as vinyót vettem tőle A csomagolásért külön köszönet!
[ Szerkesztve ]
Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Norberto666
tag
Egy pirosat kérnék lacoszka kollegánal ezért az üzletért Gainward GTS250!A tag megbizhato és korrekt!
-
creation
senior tag
Piros pontot kérnék mongo kollegának, egy csere-bere üzlet sikeres lebonyolításáért.
Az üzlet tárgyát egy Pentium D925 és egy Pentium D945 képezte, melyik egyike volt csupán meghirdetve. (nem találom a hirdetést)
Korrekt, gyors, és megbízható partnernek tartom.
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
Antimatrix
senior tag
Piros pontot kérek @lx fórumtársnak ezért az Ratyi Sapphire VGA-ért
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
zsivike
csendes tag
Pirospontot kérnék Prof01-nek a korrekt üzletért. Gyors, rugalmas, megbízható partnernek bizonyult. Bátran ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
AAAKEEE fórumtársunknak egy piros pontot szeretnék kérni a korrekt üzletért.
+36702778032
-
törölt tag
Egy-egy piros pontot szeretnék kérni TeeBee73 kollégának és Tököscsávó kollégának, ezért az üzletért!
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot érdemel thomeee
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
oza
csendes tag
[link]
Ezért jár a piros pont !Rohadt részegek! Állandóan szétdobáljak az üres üvegeket, én meg hazafele szanaszét vagdosom a tenyeremet...
-
ZozzHUN
addikt
w.daywalker kollégának egy hatalmas piros a jóárasított HD5850-ért
-
tototos
őstag
Pirospont vittuka tagnak az sd ramért. Korrekt megbízható.
-
Adamka3kerék
tag
Viszontpiros slett27-nek az éjszakába nyúló átadásért!
Kézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
slett27
addikt
Adamka3kerék fórumtársnak egy nagy piros pont ezért az üzletért. Minden gyorsan, korrektül működött. Az egyik legjobb üzletem itt a PH!-n.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
törölt tag
dvd_R+ -nek kettő pirospont a gyors korrekt üzletért. Egy előreutalásos üzletet le lehet zavarni 4 nap alatt is pedig bent volt a hétvége is. Még egyszer köszönet!
-
fullextra
tag
Jónagy pirospont Saint_ kollégának, a korrekt, és megbízható üzletért!
Köszönet! -
Bazsó
tag
Piros pontot .: Kristian:.-nak a korrekt,gyors,üzletért.
[ Szerkesztve ]
□ "Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél" □
-
KeNTaGoN
tag
válasz sharam00 #9339 üzenetére
sharam00-nak szeretnék egy piros pöttyöt kérni, korrekt srác, gyorsan elintéztük az üzletet, ahogy kell.
www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
HYDR4
csendes tag
borsi kollégának kérek egy piros pontot a GTX 280 vidkariért.
HYDR4 Blogja: "http://logout.hu/blog/hydr4/index.html"
-
dienesoft
csendes tag
Pirospont hegeanabol-nak a jó üzletért! [link]
-
pokroc
tag
Sikeres üzletet bonyolítottunk le Toomy kollégával, nagy pirosat neki
:)
-
ocsike85
csendes tag
rx7tomy: piros pont, mert korrekt és megbízható
-
sharam00
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat KeNTaGoN
kollegának az alábbi mp4 lejátszó gyors és korrekt üzletmenetéért![ Szerkesztve ]
-
adlerjp
csendes tag
Nagy PIROS pontot érdemel MrCsiT, a szuper vga-ért http://prohardver.hu/privat/mrcsit/listaz.php
[ Szerkesztve ]
A vatera egy rakás kaki
-
adlerjp
csendes tag
PIROS pontot adok kopy33 forumtársnak a q8400 cpu-ért és az msi x38 lapért ja meg a 2x1gb ram-ért is köszi. Kiválló és hibátlan árú.
[ Szerkesztve ]
A vatera egy rakás kaki
-
orangez
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni Br1aN kollegának mert vettem tőle egy iphone-t (a hirdetést nem találom sajnos) és minden OK!
Nagyon gyors proci, iszonyat videókari, végtelen vinyó...
-
fenergie84
addikt
Szeretnék kérni egy pirosat zsoleszdeb-nek, vettem tőle egy ilyen hűtőt...
[ Szerkesztve ]
-
Oczu
senior tag
válasz Tothgera30 #9235 üzenetére
Szintén egy pircsi Tothgera30 partnernak ezért korrekt, gyors, megbízható
-
benoce
tag
Szabeszka megérdemel egy nagy piros pontot ezért az üzletért.
Királyi postával küldte a csomagot, gondosan becsomagolva!
Korrekt! -
dbius
veterán
Prom kollégának véssetek be egy mezei piros pöttyöt. 2*2 Gb. Thinkpad ddr3 ramot vásároltam tőle. Ajánlott üzletfél mindenkinek!
-
amigo87
csendes tag
Egy piros, pontot kérnék joeid kollégának ezért az üzletért, minden rendben zajlot!!
[ Szerkesztve ]
-
WongFeiHong
senior tag
Szeretnék kérni egy pirospontot PippoInzaghi-nak ezért és a korrekt üzletért!
-
sasa134
addikt
Szeretnék kérni hegeanabol fórumtársnak egy piros pontot a tőle vásárolt Gainward 8800 GTS G92-ért.
Avanti Roma
-
kaoszamigó
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnék nagyix kolégának a gondos csomagolásért és a sikeres és nagyon gyors üzletért kiváló eladó!
üdv.:kaoszamigó NFS world nick:kaosamigo kisprofil kaosamigo2
-
norbitális
tag
Pirospontot szeretnék kérni Bundata kollégának az iszonyat gyors ügyintézést (2 óra alatt).
Egy alaplapot vettem tőle nagyon kedvezményes áron. -
The DJ
addikt
Piros pont jár mrpigeon fórumtársnak, aki ezt a Sempron 3100+ processzort és hűtőt vette meg tőlem.
Korrekt, megbízható vevő, zökkenőmentesen ment minden.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
mrbig25
őstag
Speed(R) érdemel egy hatalmas piros pontot. Korrekt és szavatartó ember. Mindenkinek bátran ajánlom a Vele való üzletelést
Üzlet tárgya: Innen indulva vettem tőle egy Thermalright HR-03GT-t...
-
jamba
aktív tag
Piros pontot kérnék : tomta kollégának megbízható és korrekt eladó.
Az üzlet tárgya: Socket 939-es lap.-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
jobbman
tag
Nagy pirosat kérnék vittuka-nak, vagyis az egyik rokonának , a zökkenőmentesen lebonyolított üzletért.
[ Szerkesztve ]
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
Lujgi
tag
válasz Thomeee #9257 üzenetére
Szeretnék kérni egy jó nagy pirosat Thomee kolléga részére.
Nagyon korrekt becsületes szavatartó ember! Ajánlom őt mások figyelmébe.
Cooler Master 20 cm ventilátort adott el nekemHa valaki ír neked privát üzenetet,tiszteld meg azzal,hogy minimum válaszolsz neki!
-
Pöttyöt kérek kelzsoca kollégának!
Abszolút korrekt!
Üzlet tárgya: SMD LEDsor2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
Aktív témák
Hirdetés
- Keychron K10 Pro Wireless Mechanical Keybord - Swappable RGB Backlight - Red Switch - Black - US
- Fujifilm X100VI fekete
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest