Hirdetés
- Bambanő háza tája
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Foo
tag
nagy piros pont Czmorek kollégának! ugyan csak cserealkatrészt biztosított, de a fórumozó társaihoz való segítőkész hozzáállása és mentalitása azt gondolom általánosítható lenne akár egy üzletelős szituációra is!
[ Szerkesztve ]
-
mindthecrap
aktív tag
köszönöm az alábbi cuccot littlelion21-nek, pontos és lelkiismeretes eladó.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
remixboy
tag
egy piros pontot kérnék borsi kollégának
ezért,4830 volt némi gubanc de megoldódott a probléma!
korrekt megbízható eladó!Hibás és nem müködő telefonokat,keresek gyűjteményembe!
-
vikcsi
senior tag
válasz Bodrika #9595 üzenetére
Én is kérnék egy szép nagy pirosat Bodrika részére eme termék elcserélése végett. Minden úgy történt, ahogy lebeszéltük, és nagyon gondosan becsomagolta az árut.
Köszönöm
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
vikcsi
senior tag
válasz McRae81 #9511 üzenetére
Kérnék egy pirosat McRae81 kollégának, innét vásároltam tőle és bizony elégedett vagyok a procival. Minden a megbeszéltek alapján történt, ajánlom másnak is.
Köszönöm
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
addikt
válasz Illusion1010 #9584 üzenetére
Illusion1010 olvtársnak szintén piros pont,
korrekt vevő,pontosan érkezik a megbeszélt helyre, a korrekt áron hirdetett monitort nem akarja félpénzen megvenni.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
Rolcomp
csendes tag
cilo9 számlájára menjen egy pirospont
Üdv, Rolcomp
-
atide
csendes tag
Szeretnék egy pirospontot kérni Driftmester eladónak ezért az alaplapért. Gyors, pontos eladó!
-
SG3rg0
őstag
_ATi_1 kolléga, megbízható, rugalmas, gyors ! ( turbo sim )
-
Illusion1010
senior tag
Daffni2 fórumtársnak jár egy piros a jó árú nagyon jó monitorért.
-
komlosi.lasz
csendes tag
--(( Ha privátot írok tisztelj meg annyival, hogy egy választ írsz rá... ))---
-
Csaba8472
tag
piros pont rx7tomy-nak
-
03061981
tag
ftx fórumtársunknak is szeretnék kérni egy -ot mert megjavította a Szifonomat.
Valóban mindent a szemem láttára csinált, ajánlom mindenkinek! (Mellesleg még jó fej is!)Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
03061981
tag
komlosi.lasz fórumtársunknak jár a ezért az üzletért! Előreutaltam neki, minden gyorsan és rendben zajlott!
[ Szerkesztve ]
Privire illik válaszolni! Legalább ennyit: Kevés! Sok! Elkelt! Ha sürgős hívjatok! http://tinyurl.hu/NSMn/
-
Ghost79
tag
Piros pontot kérek gery dee [link] kollégának.Vettem tőle egy Call of Duty 5-öt ps3-ra előreutalással és minden ok volt az üzlet során,nagyon becsületes ember
-
aram01
nagyúr
Tirpitz1-nek kérnék egy pirosat ezért az üzletért
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
@ty@
csendes tag
Piros pontot kérnék hegeanabol fórumtársnak a 8800GTS kártyáért! Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm! -
ANT
addikt
Egy újabb piros pont Ősembernek a 2 darab OCZ Vertex SSD-ért.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
blacky79
csendes tag
Zoltan75 barátomnak egy óriási piros pont. Korrekt gyors pontos, és nagyon megbizható. Öröm volt üzletet kötni. Remélem még lesz szerencsénk.
Üdv Fecó
-
laci1128
tag
Nos, pótolnám a gyenge fél éves lemaradásomat.
mrcrnl kollégának járna egy piros pont ezért az üzletért,
Gdfath3r számára szintén piros pont a Radeon 9800 Pro miatt,
Imperator999-től sikerült szereznem egy remek Tualatin PIII-S-t, piros pontot érdemel ez az üzlet is.
Továbbá piros pontos üzletem volt Pyton-nal is, akitől egy ASUS P3B-F deszkát vettem.
Az ASUS TUSL2-C deszka miatt pedig nyuzge számára ajánlanék piros pontot.
Legközelebb megpróbálom elaprózni (nem így egyben, ömlesztve fogok piros pontot kérni).
[ Szerkesztve ]
"But at least the code looked good, which is the main thing."
-
papi20
tag
Egy pirosat kérnék képnék public 73 kollégámnak mert vett tőlem egy Cooler Master 212-es hűtőt.
-
hege-baby
csendes tag
Lasy fórumozónknak egy piros pontot szeretnék kérni a korrekt adás-vételért
-
Heller2
aktív tag
Rot3z fórumozónak egy piros pont : ezért az üzletért !
[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Rajjmen
aktív tag
crazi kollégának jár egy piros pont ezért az üzletért.
Nagyon korrekt, megbízható eladó, csak ajánlani tudom! -
jonyw
tag
Helló. Én egy sony dvd írót vettem utánvéttel, és tökéletesen müködik. Köszönöm pukkancska nevü eladónak. Piros pont neki.
[ Módosította: #65675776 ]
-
[edk-]: Piros pont ezért: [Pinnacle PCTV 310i Stereo DVB-T+analóg]
[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
PcNetKalmar
tag
válasz Geller72 #9544 üzenetére
Geller_1972 Östagnap jár a piros pont az erőreutalásos Ram ügylet végett
http://hardverapro.hu/apro/jegelve_2x512mb_apacer_es_1x512_samsung_chipes_hiv/hsz_1-200.htmlFontos az 1enes gerinc !!! Különben nem akarsz venni tőlem legközelebb semmit!
-
audi100td
nagyúr
CPT.Pirk-nek kernek piros pontot, korrekt, megbizhato üzleti partner, ajanlom mindenkinek.
-
deak_ricsi
csendes tag
Köszönet és piros hadtest kollégának, gyors, korrekt üzletfél. Chipset hűtőt vettem tőle.
-
Béka 3
tag
vettem egy 8800gts 320 hegeanaboltól nagyon faxa nagy pirosatt neki!!
-
Geller72
veterán
zoli7610 kollégának szintén tartozom egy pirossal, vettem tőle ebben a hirdetésemben DDR3-as ramokat. Minden rendben, nagyon korrekt volt, el sem merem mondani a hozzáállását, mert lehet, hogy más kihasználná. .
Köszönöm a bizniszt.Geller
-
Geller72
veterán
PcNetKalmar kollégának küldök egy pirosat (és mindenkinek aki szereti..) ezért a bizniszért. Egy úriember.
Köszönöm a lehetőséget és remélem, lesz még alkalmam üzletelni vele.Geller
-
Rolcomp
csendes tag
Jár pauliboy23 kollégának a pirospont
Üdv, Rolcomp
-
DiVaD
senior tag
T_T-nek szeretnék kérni egy pirost, mert egy Nokia 5510-es telót vett tőlem.
-
DarkByte
addikt
manóka-nak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért. Korrekt vevő.
-
DiVaD
senior tag
Silent77-nek szeretnék kérni egy nagy pirost.
Ezt vásárolta tőlem. -
Thermaltake
tag
Nagy piros pontot igényelnék Worker Ph-társnak
az elképesztően gyönyörű ADIDAS Court Star cipőm megvételéért.
Abszolút korrekt,pontos és "segítőkész,nyitott" vásárló. -
Ivan Iljics
csendes tag
ScrapUnit fórumtársnak kérek egy piros pontot a korrekt üzletért.
-
stigma
addikt
x63 kollégának egy pirosat kérek jóváírni , mert vettem tőle egy ASUS P5K EPU lapot.
Gyors,megbízható, és segítőkész.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Mindenkit megkérek, hogy a felhasználó neve mellett, a hirdetést is linkeljétek, a piros pont csak ekkor kerül a listára.
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lucky07
aktív tag
Szeretnék egy piros pontot kérni Lujgi kollégának ezért a bizniszért ami egy Artic Cooling RC Turbo Module volt.A termék hibátlan,időben meg kaptam az eladó korrekt gyors és megbízható.
Ajánlom mindenkinek!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
sandeer
csendes tag
Én is kérnék egy pirospontot enginev3.0 kollégának! Megbízható, korrekt eladó. örömvolt vele üzletelni.
-
Lasy
veterán
hege-baby fórumozónknak egy piros pontot szeretnék kérni a korrekt adás-vételért.
+36702778032
-
Tim82
félisten
Pirospontot kérnék depmod fórumtársnak, egy külső házban lévő WD notivinyót vettem tőle. Gyors, pontos, korrekt üzletfél, hibátlan áruval.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Worker
aktív tag
Pirospont jár Thermaltake-nek ezért!!!
Személyes átvétellel vettem tőle a cipőt, pontos, korrekt, jó srác, mindenképp ajánlom!
[ Szerkesztve ]
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker
-
PedroPascal
senior tag
Adnék egy pirosat remixboy-nak ezért az üzletért!
Utánvétellel küldtem, és nem volt semmi gond az üzlettel!ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Tompo92
senior tag
Nagyon nagy piros pont Tom-e kollégának
a pontos üzletért.csak ajánlani tudom. -
Nowi
tag
Szeretnek kerni Gordonfreemn kolleganak egy pirosat ezert CPUCooler
korrekt volt minden
-
Toninho13
aktív tag
Szeretnék 3 kollégának piros pontot kérni.
Grillebarnak a ram Ultram3jornak a proci és Zájec kollégának az alaplap bizniszért.[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz enginev3.0 #9492 üzenetére
Egy pirosat kérek enginev3.0-nak, ezért a cseréért. Hibátlanul megkaptam a kártyát és a megbeszélt összeget is, korrekt eladó.
Alister from Hell
-
DaDy0219
tag
Pirosat kérnék ThaBoss üzlettársamnak ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
McRae81
tag
vikcsi-nek szeretnék egy pirosat kérni. Egy P7570-es CPU-t vett tőlem. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Korrekt üzleti partner.
-
Jöris
csendes tag
kérnék egy pirosat Jodanovichnak
ezért: [teremcipő][ Szerkesztve ]
-
Kálmi18
csendes tag
Kösz!
-
Lacazr93
senior tag
amanoba kollégának kérnék egy pirospontot. Előre utalt, gyors, pontos, megbízható!
Csak ajánlani tudom! -
H@mu
tag
dercetonak ezért az üzletért kérnék egy pirosat. Korrekt megbízható eladó! Csak ajánlani tudom!++++
-
ThaBoss
senior tag
Winner_hun-nak kérek egy pirosat a rendelésért!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest