- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Szeretnék pótolni egy elmaradt pirospontot "Infinity" kollégának ezért az üzletért. Korrekt vevő.
-
"Infinity"
aktív tag
Baromi régről elmaradt piros bepótolása Cthulhu Dawn kollégának ezért az üzletért.
-
ImI87
őstag
válasz
FireBuddha #11974 üzenetére
Visszafelé is jár a pirospont FireBuddha fórumtársnak, aki a ventiszabályzóimat vette meg. Minden szempontból korrekt vevő!
-
goyo206
senior tag
Piros pontocskát kérnék EZÉRT a VGA bizniszért berki_zsolt újonc kollégának! Rendes, segítőkész eladó, nyugodt szívvel ajánlom a vele történő üzletelést mindenkinek!
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek beírni scope2007-nek megbízható korrekt ember ,aki mindig állja a szavát,ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést(bárcsak mindenki ilyen egyenes ember lenne itt a ph-n
)
-
thearc
csendes tag
Igényelni szeretnék egy pirosat geda.tamas részére ezért a mutatványért: [link]
Köszi!
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot érdemel GtTdiPower korrekt pontos eladó
-
pojzon
tag
Szeretnék adi geda.tamas kollégának egy pirosat EZÉRT az üzletért. Korrekt, pontos vásárló.
-
Vasinger!
nagyúr
Piros pont ment gordonfreemN-nek ezt a billentyűzetet vette meg.
-
geda.tamas
csendes tag
-
geda.tamas
csendes tag
válasz
geda.tamas #11982 üzenetére
Bármekkora öröm is volt az üzlet, kisoto1-nek csak egyszer kérem.
-
nokiauser
aktív tag
Kérek egy piros pöttyöt berajzolni osztraksajt fórumtársunknak ezért az üzletért, a korrekt, pontos lebonyolításért!
-
RnJ
tag
válasz
hudakmuvek #11943 üzenetére
Hi,
Piros pont [hudakmuvek]-nek.
Gyors, megbízható. Öröm volt vele boltolni. [Arctic Cooling hűtő].üdv.: RnJ
-
Dr. Romano
veterán
Pirosat kérnék Lajkó-nak gyors és korrekt bizniszért. Megbízható partner!
-
asdddsa
tag
Piros pontot kérnék CalebDiGriz -nek, rendes vevő
. Amúgy ezt a kormányt vette.
-
Pirospontot kérek pukkancska-nak a korrekt üzletért
-
lovilovi01
csendes tag
Lajakirálynak piros pötty, mert ilyen gyorsan még nem kötöttem korrekt üzletet, azon kívül földim
-
FireBuddha
csendes tag
Szeretnék egy piros pöttyöt adni <a href="http://hardverapro.hu/tag/imi87.html" target="_blank">ImI87/a> fórumtársnak... Délután fél egy körül beszéltünk, 3-kor már nálam is volt a cucc... Gyors, korrekt minden oké...
-
neil_mullen
aktív tag
Dupla piros pont kovadani88-nak a hibátlan asrock alaplapért... gyors, nagyvonalú és korrekt
-
neil_mullen
aktív tag
Nagy piros pont Lajakirály-nak a hibátlan 80-as seagate vinyó miatt. Korrekt és időben rugalmas, ajanlom mindnekinek!
-
PapG.
tag
Egy piros pont Teszta_ fórumtársnak, a megbeszéltek szerint korrekten lebonyolított bizniszért.
-
viktor82
őstag
Egy nagy pirospontot kérnék stukker1987 fórumtársnak nagyon megbizható minden a megbeszéltek alapján zajlott!Üzlet tárgya Radi,tartály,cpu blokk!
-
tomi31
csendes tag
Egy pirospontot szeretnék adni David93Pecs kollegának! Gyors ,rugalmas, megbízható partner!
-
FingR86
őstag
Jár a piros Maxxxim fórumtársnak, jó áruval látodd el: FSP EPSILON 700 W, gyors, pontos korrekt eladó...mindenkinek ajánlom
-
Elbandi33
csendes tag
Egy(sőt kettő) PIROS pont az eladónak http://hardverapro.hu/apro/elado_intel_pentium_4_3_0_ghz_1mb_800mhz_s_process/hsz_1-50.html ezért az üzletért mrhitoshi-nak!
Bocsi, először csinálom, de lényeg a lényeg. -
osztraksajt
őstag
Egy pirospontot igényelnék ezért az express card adapterért nokiauser felhasználónak, szavahihető korrekt partner, mindenkinek ajánlom!
-
Romeo619
senior tag
Óriási piros jár adamka16 Kollégának ezért a gyönyörű kék CSX CEC 1066 Memóriáért.
Megbeszéltek alapján 7főn utaltam, szerdán már a postás néni hozta is, memón még 8év gari van.
Üdv Isti -
pitruka
csendes tag
x
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok piros pontott szeretnék adni Bulitt forúmtársnak a kábelspirálos bizniszért hamar lezavartuk a dolgot
gyors volt és korrekt
-
joki01
csendes tag
Kérnék egy piros pontot BarRi kollégának ,korrekt , megbízható ajánlom mindenkinek!
-
monsterkille
csendes tag
béla85 kollégának piros pont, csere kapcsán"
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen egy piros pontot Gaben00017
kollégának , mert egy nagyon korrekt tag!
Egy Winchestert vett tőlem! -
Gaben00017
csendes tag
SimonYana kollégának piros pont egy winchesterért
-
Sunyiló
csendes tag
Pirospont jár ricsi8800gt fórumtársnak a korrekt ülzetért. Megbízható, és gyors partner
Minden jót!
-
Lajkó
őstag
Dr. Romano-nak kérnék egy pirospöttyöt az olcsó ventiért! Korrekt eladó, fraknó cuccal!
-
Angelo69
senior tag
Kérnék egy pirosat jgyorgy forumtársnak.
Megbeszélésünk szerint utalta a pénzt előre. -
VWtuning
csendes tag
Piros pontot kérek blackvinyl-nek a cseréért Az üzlet itt található.
-
hudakmuvek
csendes tag
Szia!
Piros pont RnJ -nek.
Köszönöm, a Artic Cooling hűtő első osztályú.
üdv.:hudakmuvek -
DrGonzo22
őstag
Én is szeretnék piros pontot adni Slystyle kollégának. Megbízható, korrekt vevő
-
[O]-[C]-[B]
tag
Hatalmas koszonet DonToni-nak a gyors reakcioert es eletmentesert, egy szuperul mukodo 2 x 1GB Patriot DDR400 KIT-et vettem tole.
Jar a piros. -
törölt tag
Piros pontot szeretnék kérni Eeklaca kollégának Ezért az üzletért. Megbízható és segítőkész!
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
-
amv12
újonc
Piros pont Kis Joe-nak, akitől egy AKG fülest vettem.
-
gooool
őstag
Nagy piros pontot kérnék hegeanabol kollégának.
Előre utalt és az üzlet tárgya EZ volt. -
KG.
tag
Hatalmas pirospont Lec88 fórumtársnak ezért az üzletért, korrekt vásárló, előre átutalta a pénzt, mikor én az alketrészt még postárasem adtam!
-
kaller1
veterán
Kérnék egy pirosat feljegyezni valdez9 kollégának a TurboSIM-es üzletért. Köszönöm!
-
Szeretnék kérni Zentie346 felhasználónak egy piros pontot ezért az üzletért: HP ProBook 4510s.
-
Tanczi01
tag
jgyorgy -nek piros jár,a korrekt üzletért!!!
-
Brianiac
aktív tag
Kérnék egy piros pontot djoser fórumtársnak! Egy Amilo Pro V2055 notit vásároltam tőle alkatrésznek és minden rendben ment.
-
Lortech
addikt
rebb fórumtársnak jár egy piros pont a Fujitsu Esprimo C5910 gépért.
-
Lortech
addikt
StaMiNa fórumtársnak jár egy piros pont a
Netgear USB-s wifi kulcsért. -
Skyline15
tag
ScrapUnit-nak szeretnék egy nagy piros pontot adni az alábbiért .
Ugyanakkor:
Norb3rto kollégának is kérnék egy piros pontot egy minőségi Revoltec Ventilátor miatt
.
Mindkettő kolléga megbízható, gyors, és azt adta amit kértem
-
lizRRR
őstag
Egy nagy BÖSZME pirospontot szeretnék adni Erde88-
Kollégának.
-Korrekt
-Gyors
-MegbizhatóCsak ajánlani tudom !!!
-
shady1989
tag
[grrpowa]-nak szeretnék kérni egy pirosat ezért [thermaltake v3 6db ventivel es plexioldallappal] Köszönöm az üzletet!
-
gombóóc
csendes tag
hastalavista kollégának nagy piros pont, ezért az üzletért!
(Mindkettőt ő vette meg!)
-
scope2007
addikt
zazahoho-nak kérnék szépen egy pirosat ezért az üzletért
-
F3rus
csendes tag
tommolnar nevű kolléga is kiérdemelt egy jutalmat, memóriát vettem tőle, a cucc rendben időben megérkezett.
-
lujó55
addikt
Kérek szépen egy piros pontot wxppro fórumtársnak, mert önzetlenül segített, hogy ne kelljen áron alul elpocsékolnom a videokarimat!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Pirospontot kérnék peetmaster kollégának ezért az üzletért, korrekt, és megbízható.
-
Bencus88
nagyúr
Nagy pirosat szeretnék kérni Retromania-nak!! Egy Battlefield Bad Company 2-őt vettem tőle!!
-
peetmaster
senior tag
Piros pontot szeretnék kérni Cthulhu Dawn kollégának az alábbi üzletért. Minden flottul ment, hála a gyorsaságának és korrektségének!
-
plaszy
őstag
icecave kollégának piros pontott adok, mert korrektül lezajlott a 23cm-es ventik adás-vétele. Korrekt, megbízható eladó. Köszönet érte!
-
Bagan
aktív tag
Hatalmas nagy piros pont themebuilder -nek a korrekt és gyors üzletért. Megbízható!
Vásárolt termékem -
Steve1979
aktív tag
Turk fórumtársnak kérnék egy pirosat mert az általam árult [kártyáért] cserébe általa elpostázott vga és ram sérülésmentesen, időben megérkezett. Korrekt srác, csak így tovább
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell E6530 laptop (15,6FHD/I5-G3/8GB/500HDD) - Kis hibák
- Dell E6430 laptop (14/i5-G3/4GB/128SSD/AkkuX)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 4GB & 8GB DDR3 Laptop RAM
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!