- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat fagyalllo-nak ezért a telefonért.
Köszönettel: M20
-
010203
tag
gt0618: egy nagy piros pontot a türelméért, és fáradozásáért no meg a vinyóért
Megbízható, öröm volt vele üzletelni. -
_Lord_B_
tag
Hello Mindenkinek!!
Szeretnék egy Hatalmas Pirospontot kérni Jatanka kollégának Ezért az üzletért.
Korrekt ,megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek! -
Rómeó
aktív tag
muchacoado kollégának kérnék egy piros pontot,rugalmas,korrekt üzletfél,az üzlet Thx!
-
RICHIE[72]
csendes tag
Mehet a piros pont Z2Zoli kollégának! Én vettem tőle ezt ----> Hynix® 2x 256MB PC400 DDR RAM 2db Előre utaltam ő pedig postán küldte... Mind a 2 memó megérkezett épségben tisztességesen voltak becsomagolva!
Tökéletesen működnek!
Az eladó is megbízható, korrekt és gyors, csak ajánlani tudom!
Köszönöm az üzletet!
-
Telda
addikt
Hatalmas piros pont Brain75 fórumtársnak a Logi z-323 hangfalért.
Gyors, kedves és segítőkész, minden rendben volt csak ajánlani tudom. -
daninet
veterán
freestailo-nak viszont kérném a pirospontot mert nagyon korrekt üzleti partner volt, és elviselte, ahogy variálok
méghozzá ittene
-
E4GLEyE
csendes tag
Cserép nek mehet a nagy red dot
a kiváló ps3 gémért : Brütal legends
-
BcJarod
csendes tag
Egy darab piros pontot kérnék Taragas kollégának.
Vételezett tőlem egy alaplap+proci kombót. Korrekt vevő, megbeszélhető vele minden, türelmes, és visszajelzett amint megvolt a teszt, ajánlom mindenkinek.
-
GirlsDontCry
csendes tag
Szeretnek kerni http://hardverapro.hu/tag/761219.html pirosat! Biziniszunk: http://hardverapro.hu/apro/cserelnem_i5-os_asztali_pc-m_kisseb_gepre/hsz_1-200.html
Bprol utaztam hozza, vegig segitett az uton, pontosan ott volt, meghivott kajara es 1 uditore is /szuksegem is volt ra/.
Teszteltem, kifizettem, elhoztam. Korekt!
Ajanlom mindenkinek!Nem tudom miert nem mukodik a link
Bocsanat -
feket663
tag
DJ Sügi részére piros pont.
-
Henk
veterán
w.daywalker kollégának kérnék egy pirospontot ezért az üzletért.
-
bozsozso
őstag
Kérnék egy piros pontot [Rubbi] kollégának az [SDHC memóriakártyáért]. Pontos ís volt gyors is volt.
Köszi
-
Heffi
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal akhilleus86 fórumtárs, mert processzort és VGA-t vett tőlem. Előre postáztam, próba után fizetett a megbeszéltek szerint.
-
Heffi
őstag
Gazdagodjon Egyed Egon fórumtárs PIROSPONTtal, mert ezt az alaplapot megvette tőlem. Előre elküldtem postán, próba után utalta a számlámra a megbeszélt összeget.
-
glspeter1
őstag
Jár a pirospont csodaproli kollégának, ezért a laptopért. Nagyon megbízható és pontos ember!
-
Tommas
csendes tag
Szeretnék piros pontot adni Lacc88 kollégának! Megbízható, korrekt!
-
hoodoo86
tag
Pirosat adok kotibor fórumozónak, ezért az üzletért: Razer egér
-
ati012
őstag
Irmscher_353 piros pontot kap. Egy 250 GB-s vinyót vett tőlem.
Sanyi19 is kap pirosat. 2 db 1 GB-os DDR1-es memóriát vásárolt tőlem.
Köszönet minden kedves vásárlómnak a vásárlásért!
-
Jocimaci
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot zazahoho társunknak ezért http://hardverapro.hu/apro/elado_msi_gt220_512_mb/friss.html
[ Módosította: z0d1AK ]
-
P.O.W.
tag
Jár a piros pont [cgod] fórumtársnak a sikeres [üzletért.]
-
Sentinel80
aktív tag
Dainese4ever kollegának szeretnék piros pontot adni. Egy igazi IT fan, korrekt, pontos és jól parkol
-
joki01
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Szakbarbár kollégának,egy vid.karit vettem tőle,megbízható,korrekt,pontos üzletember!
Ajánlom mindenkinek! -
haxxika
senior tag
rizso kollegának megint jár a nagy piros, újabb sikeres üzletért. Korrekt eladó, még mindig csak ajánlani tudom
-
rizso
addikt
haxxika fórumtársunkkal újabb sikeres üzleten (memóriakártya) vagyunk túl, ezúttal is minden okés volt, minden a megbeszéltek szerint történt, jár neki a piros! Korrekt partner!
-
czundermák
aktív tag
Kérnék szépen egy über-piros pontot Bengio kolegának, a gyönyörűségért.
Postával semmi gond nem volt, a lap tesztelésénél akadt egy kis probléma, de végül megoldódott, köszönöm még egyszer! -
-
SRamon
csendes tag
Piros pont jár sgergi-nek ezért az üzletért. Korrekt eladó, köszönöm. Csak ajánlani tudom.
-
gyurob
csendes tag
Egy piros pontot érdemel hurtlacus a sikeres üzletért. Ezeket a ramokat vásárolta tőlem -> 2x256 mb ddr2
-
feket663
tag
DJ Sügi részére piros pont, a korrekt üzletért (PMA kábelharisnya)
-
domesz
aktív tag
Kérnék egy pirosat Nudlee fórumtársnak
Egy Speed Link Medusa fülest vette tőlem.Minden korrektül ment, megbízható, gyors vevő.
-
whitezo88
nagyúr
repül a piros diablo18 kollégának a LotrO Special Pack csomagért, gyorsan megérkezett, kifogástalan állapotban.
-
Phil Collins
tag
Jár a piros pont FControl fórumtársnak a 2x1Gb Kingmax RAM-ért
-
ch003067
addikt
alexan kollégának jár a nagy piros pont, a cserekereskedelem során csak jó tapasztalataim voltak vele, nagyon korrekt, gyors, és megbízható. Mindenkinek ajánlom. a cserélt cuccok.
-
bmakszim
őstag
Szerintem már a sokadik, de tőlem is jár egy piros pont themebuilder kollégának!
-
Wind-Storm
őstag
Szeretnék egy pirosat adni DorianGray üzlettársnak az egeres bizniszért, korrekt és gyors vevő
-
bufurc
tag
Gardonak kell kapnia 1 piros pontot! Köszönöm.
-
blox
csendes tag
Piros pont Lac88-nak a GeForce 470-ért.
-
mobileman
senior tag
Piros pont drummingdemo kollégának, korrekt vásárló! Biznissz tárgya: T42
-
kertsa
senior tag
Köszönöm csab001-nek ezt a remek fülest! Dupla csomagolásban érkezett hozzám
A piros pont jár neki!!!
-
atilka62
csendes tag
Szia!
Szeretnék adni egy piros pontot http://hardverapro.hu/tag/priti.html társunknak, mert nagyon jó áron adott el nekem egy sz.gép házat táppal.
-
slakat
csendes tag
Kedves Adminok!
Adjatok a nevemben egy nagy piros pontot Roxy27
fórumtársnak ezért a vinyóért.
Korrekt és gyors partner.üdv: slakat
-
Csaszykj
aktív tag
válasz
BcJarod #15759 üzenetére
Szeretnék kérni egy pirosat BcJarod kollegának, innen vettem tőle 1db 512MB-os ramot.
Szinte előre elküldte a memóriát, nagyon korrekt, bátran ajánlom minden fórumtársnak, nem kell megriadni tőle hogy frissen regelt és újonc, telefonon felhívott a feladás előtt, egyeztetni, a postáról!
Hatalmas nagy pirosat érdemel!
Csak így tovább!
-
adorjant
őstag
válasz
lizakattila #16100 üzenetére
Pirospontot kérnék lizakattila kollégának, vga kártyát keresett, majd érte is jött [link]
Ajánlott partner! -
drummingdemo
újonc
Hatalmas piros pont <a href="http://hardverapro.hu/tag/mobileman.html">mobileman</a>-nek a T42-es üzletért! Csak ajánlani tudom!
-
Tiszteletes
aktív tag
Piros Pont Sakraf kollégának. Az említett üzletet a megbeszélt módon és időben bonyolítottuk. Gigabyte ATI 9200 128MB (GV-R92128DH) Tesztelt
-
DorianGray
csendes tag
Piros pont jár Wind-Storm kollegának a Razer Copperhead egérért, amit vettem tőle!
Az egér tökéletesen működik, a vétel flexibilisen és problémamentesen történt! -
fagyalllo
őstag
Piros pont colosoccse mesternek, villámgyorsan, értő kézzel be is szerelte a tőle vásárolt alkatrészt.
-
.bruszli.
senior tag
beautymounta érdemel PIROS pontot,egy w595 volt az üzlet tárgya,minden a megbeszéltek szerint történt;megbízható,korrekt üzletfél !
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat geomeo-nak ezért meg egy AM2-es hátlapért.
Köszönettel: M20
-
Zyelor
aktív tag
Szeretnék adni egy NAGY PIROS PONTOT Pegazusnak, a gyors eljárásért a segítőkészségért és a korrekt üzletért. Ezt a kártyát vettem tőle.
-
s4tch
veterán
thegyula: piros pont! A hirdetés lejárt, nem tudom megmutatni; egy E66 volt a tárgy. Kolléga korrekt, szavahihető, készséges.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Proxmox VE
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged