Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
icecave fórumtársnak szeretnék kérni egy pirosat a lebonyolított Zagg Invisible Shield üzlet miatt. Gyors és megbízható, ilyen emberekkel érdemes üzletet kötni
Sectumsempra - For Enemies
-
HARDVERAPRÓD
jár a piros colosoccse tagunknak.Korrekt árut küldött.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Lec88
csendes tag
egy szép nagy fekete pontot szeretnék kérni MongooseNX71 számára. két játékot rendeltem tőle, a pénzt múlthét kedden megkapta, szerdán postázott. még nem érkezett meg a csomag, sőt, ő meg pár napja nem is ír vissza az üzeneteimre, pedig az oldalra folyamatosan feljár. se nem járt utána a postán, se nem írta le a küldési azonosítót, hogy utánajárjak én legalább online a posta honlapján. pirospontot ő egyből kiosztotta nekem . . . itt van a link:
a Beowulf és a Genji volt a két kiszemelt
[ Szerkesztve ]
-
scramble
csendes tag
Piros pontjaim - aki vette a fáradtságot! :( - http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=scramble&submit=
-
s1ru2
aktív tag
válasz Miti83 #17076 üzenetére
Kérnék eg ypirosat Miti83-nak ezért az üzletért. Ő lett a második 2x1-es kit tulaja. Rendkívüli türelmét ki kell emelnem
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
-
Wind-Storm
őstag
válasz darthmaul70 #17087 üzenetére
Szeretném viszonozni darthmaul70 kollégának a tőle kapott pirospontot az előreutalással lebonyolíttott üzletért.
-
aktív tag
Kérek egy pirosat http://hardverapro.hu/tag/dome34.html a http://hardverapro.hu/apro/160_250_sata_kicsit_betegek/hsz_1-50.html
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
darthmaul70
csendes tag
Szeretnék egy nagy piros pontot Wind-Storm kollégának! [Vinyó elektronikát] vásároltam tőle!
Megbízható,rugalmas és gyors fórumtárs,csak ajánlani tudom! -
dome34
csendes tag
egy nagy piros pont epityesz fórumtársnak az itt hirdetett vinyóért
üdv Attila-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
rainmen
aktív tag
Egy piros pont Duracellm... fórumtársnak ezért a vásárlásáért, plusz a türelméért.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
André
tag
Ad-m fórámtársnak szeretnék kérni egy piros pontot a sok másik közé a remek vga-ért.
Kifogástalan cuccaiért csak ajánlani tudom mindenkinek. -
odorgg
addikt
Kérnék pirossat Peetmasternek, akivel eszt az üzletet kötöttem! Megbízható, gyors, korrekt, üzletpartner, mindenkinek csak ajánlani tudom
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Miti83
tag
Sziasztok!
s1ru2 kollegának kérnék egy piros pontot, mert tartotta a szavát mindenhez és segítőkészen jutatta el hozzám az árút. Ügyletünk: [link]
Üdv
[ Szerkesztve ]
"Menj és terjeszd a Rendet, én pedig terjesztem a KÁOSZT. Ki-ki végezze a maga dolgát" Privit írj vagy csörögj meg. :) köszi és szép napot
-
tserrof77
őstag
Piros pont kircso13 kollégának sérült gépét vettem meg.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
goodboy007
senior tag
Kérnék egy pirosat bevésni Balu4 fórumtársnak, aki ezt vette tőlem és szimpatikus, pontos vevőt ismerhettem meg benne!
Bátran üzleteljetek vele!"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
lucifer76
csendes tag
[Furkó_úr]-nak kérnék egy pirosat [ezért az üzletért] Nagyon korrekt,előre utalással történt az üzlet---és minden úgy volt ahogyan ígérte
Ha a cápa a tenyeredből eszik....................enni fog a lábadból is!!!
-
kolyok-15
csendes tag
Egy pirospont Sorceres számára. Ajánlom mindenkinek
Helyesírási hibákért bocs, szar a bill....
-
N_A_S
veterán
coolmpi fórumtársunknak jár a pirospont, ezért az üzletért: Gigabyte P35-DS3L
Rugalmas, segítőkész!
https://tinyurl.com/phnas
-
Darkrage fórumtársnak egy nagy piros pont. Rendeltem tőle egy AKG K420-as fejhallgatót. Elsőbbségivel és utánvéttel kértem, másnapra itt volt. A készülék tökéletes állapotban jött meg.
Az üzlet: [link]
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
IBAG
csendes tag
kliszi kollégának NAGY piros pont! Korrekt, megbízható és pontos eladó volt!!!
-
dabadab
titán
piros pont: printf
uzlet: pvr2000 tunerOrom volt uzletelni vele.
DRM is theft
-
werszomjas
addikt
Pirospont z0d1AK fórumtársnak a remek közvetítésért, ezt vettem
üdv
-
nagyúr
Pirospont gyuromoj kollégának! Korrekt, megbízható ember!
Az üzletünk: Invisible Shield
-
tserrof77
őstag
Még jár piros a következő üzletekért:
pegazus intel E5400 procit adott el innen
kopi_52 MXM X1600 kártyát adott jó áron. A hirdetést már sajnos törölte
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Kis Joe
senior tag
Kérnék egy nagy piros pontot djfor92 részére az alábbi konfig kapcsán. Korrekt ügyfél! Gyors, szinte azonnal válaszol az üzenetekre, gyorsan üzletet lehet vele kötni! Csak ajánlani tudom!
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
tserrof77
őstag
Piros osztás tartanék, a közelmúltban lezajlott üzletek alapján.
kornel8585 törött notebookot adott el nekem
szmolcsi notebook ronccsal gazdagított
thozso javítható gépet adott el nekem, neki külön köszönet a kölcsönös bizalomhoz!
zolikabolika Acer 3000 laptop alkatrészekkel látott el
frenky944 billentyűzettel segített ki
Bundás kolléga töltővel és egy HP akkuval látott el
vlcsko82 kolléga proci+lap kombóval látott el jó áron
atos23 DDR3 ramokat és acer töltőt adott el nekem
-
Sorceres
csendes tag
Pirosat kérnék kolyok-15 kollégának
a Nokia 5230 ceruzás pink hátlapért!
Köszönöm, nagyon megbízható!!!Személyes átvétel kizárólag CSAK Tatabányán! Budapestre semmit nem viszek el helybe, senkinek se! Utánvétellel nem küldök csak előreutalás után ajánlottan!
-
Komcsi
tag
Pirosat érdemel a megbízhatóságáért Fantomas80.... Erősen ajánlott..A Roccat Kone-t vette tőlem..
[ Szerkesztve ]
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
z0d1AK
nagyúr
Pirospont Leslie13-nak, ezt vásárolt.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Pirospont Louies-nak, ezt vásárolt.
-
z0d1AK
nagyúr
Pirospont Werszomjas-nak, ezt vásárolt.
-
z0d1AK
nagyúr
Pirospont Lorcsi-nak, ezt vásárolt.
-
z0d1AK
nagyúr
Pirospont Afterburner_ számára, a sokadik kiváló minőségű rendelésért.
-
z0d1AK
nagyúr
Piros pontot atom18-nak, Colin Dirt 2-t vett tőlem.
-
z0d1AK
nagyúr
Pirospontot Def26-nak, Colin Dirt 2-t vett tőlem.
-
Petya-wh
tag
Pirospontot küldenék digimokus kollegának a következő bizniszekért:
-2.5"-os külső USB SATA HDD rack
-2.5" / 3.5" IDE átalakítóAz üzlet személyes átvétellel, nagyon korrektül zajlott
ASUS P5B; C2D E8500; CoolerMaster TX2; Geil UltraDual 2x1Gb Kit ; ASUS nVidia GeF6600 ; 36Gb/10.000 WD Raptor + SAM HD403LJ/400Gb SATA2
-
lizakattila
senior tag
{gooool} kollegának kérnék egy piros pontot bejegyezni, {videokártya} üzletünk volt.
Korrekt, megbízható, üzleteljetek vele bátran."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
matyiGo
aktív tag
chokeee korrekt rugalmas. pirosat neki.
ezt a procit vette tőlem
-
Denniss
aktív tag
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
Denniss
aktív tag
Pirosat kérnék Vittukának ezért:
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
zazahoho
őstag
ghosti-nak kérek egy nagy piros pontot ezért a gtx 295-ért korrekt pontos megbízható vásárló
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
ezért a fülesért piros pontot kérek tomis1-nek korrekt pontos vásárló
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
chewycl-nek kérek egy piros pontot ezt a procit vette tőlem ,korrekt megbízható vásárló,ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést
-
Füge007
senior tag
levent kollégának jár a pirospont, a jóféle LCD monitor miatt! Maximálisan korrekt hozállást tanúsitott, és még egy jót is beszélgettünk, ilyen eladót mindenkinek
Füge
-
Danapoint70
csendes tag
Fank Drebinnek egy nagy piros pont a korrektségéért.
Egy házimozi vásznat vettem tőle,aminek elnézte a típusát,és csak otthon derült ki,hogy nem azt kaptam amit meghirdetett.
Reklamáltam,és utólag visszaadott pénz.Mindenkinek ajánlom a vele való üzletelést.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Studio Display 27" 5K - Csak 1db!
- eladó Xbox Series S dobozában tartozékaival
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Használt GAMER PC I5-13600k, RTX3090, 32GB DDR4, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest