Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
N_A_S
veterán
kopaszkutya8 -nak kérnék egy pirosat a P4P800as üzletért. A helyszín megválasztásában rugalmas, korrekt eladó!
-
N_A_S
veterán
Kiss67 -nek pirospont a T40 DVD író bizniszért
-
N_A_S
veterán
Kérnék egy pirospontot rondoxp fórumtársnak.
Az üzlet tárgya: iiyama ProLite 2200WS monitor
-
N_A_S
veterán
KVamikaze - ha valakinek kell írható DVD/CD őt keressétek. nagyon jó árai vannak, és Pest megyében akár házhoz is szállítja a cuccot!
nakos - korrekt üzletfél, nincs el szállva az árakkal! 8800GTS-t, és Q6600 procit vettem tőle /a proci alapfeszen megy 3200-at/
Gabe79 - 1950XT-t vettem tőle, ami tőkéletesen műxik. megbízható, korrket csávó!
-
N_A_S
veterán
pirospont Wikuzz89-nek, és cowboy_bebop-nak is az alaplap bizniszek miatt
-
N_A_S
veterán
Az alábbi fóramtársaknak jár a piros. Maximálisan korrektek és pontosak voltak a bizniszeknél!
sata?? C2D procim cseréltem vele AM2 félkonfigra
gban 2 hangkártyát vettem tőle
RZS tőle 8800GT-t vettem
zso73 8800GT-t vett tőlem -
N_A_S
veterán
HERR Z-nek piros pont. Korekt, és pontos
-
N_A_S
veterán
Üdv mindenkinek!
Jocessal tisztáztuk a multkori vitánkat. Kiderült h az egész egy félreértés volt, és nem a tőlem vásárolt proci volt hibás. PÜ-ben, és a mai bizniszünk során személyesen is elnézést kért. Ezúttal zökkenő mentesen ment a dolog. Ő lapot vett tőlem, én meg pedig egy vinyót tőle.
Tehát Jocesnak piros pont valóban zsír új a vinyó, most formázom
és mielőtt még elfelejtem pegazusnak is a 2 giga Kingmaxért
-
N_A_S
veterán
Íme 2 db név akiktől a közelmúltban vásároltam...
04ahgy - 9800SE
Undying21 - 9800Pro
Mind a ketten nagyon korrektnek bizonyúltak -
N_A_S
veterán
szerintem se itt kellene megbeszélni. de azért ebben is látok igazságot: [link]
véleményem szerint azt is le kell írni h kivel volt konrétan negativ tapasztalatod, és ha valaki kiváncsi rá h mi is volt annak max elküldöd privátba, ill. akivel történt az eset azzal megpróbáljátok megbeszélni...
én is így csináltam az elején. csak aztán Joces elkezdett arcoskodni itt a topikban és nem hagyhattam szó nélkül... valahogy nem bírom azt elviselni ha meghazudtolnak. Jocest pedig ezek után csak még gerinctelenebb alaknak tartom... -
N_A_S
veterán
válasz
Mr.Skynet #1051 üzenetére
örülj neki h veled korrekt volt, remélem a jövőben is az lesz. ez a topik arra való, h megosszák a tapasztalataikat az emberek. áztatásról szó nincs!
joces rákérdezett h mi volt a probléma, hát válaszoltunk... én csak azt írtam le ami történt!
valószínűnek tartom h Joces is tudja h hibázott... (legalábbis amit privátban írt abból ez jött le, arról nem beszélve h sztem meg tudja magát védeni, ha akarja)
hiába írja le még ide akár 100 ember is h mennyire korrekt arc. velem nem volt az.
(és ahogy látom nem csak velem nem) -
N_A_S
veterán
Mondtam, hogy nem tudom még kipróbálni, nem gond ugye?
Igen ezt aznap mondtad amikor elvittem neked...
Erre te: Nem persze, úgyis jó.... , úgyis van rá 1 hét gari.
1! Nem másfél, és nem is 2. 1 hét. Ha 1 héten belül szoltál volna akkor vissza adtam volna a pénzed, mert nem csinálok segget a számból... De ne reklamálj nekem itt h nem cseréltem ki / nem adtam vissza a pénzed, mikor 2 hét múlva telefonáltál, h nem működik... Szerintem az is kamu volt h 4 lapban próbáltad, ugyanis amikor kérdeztem h milyenekbe csak márkaneveket kezdtél el sorolni. A másik meg az h 1 nap alatt ki tudtad próbálni hírtelen 4 lapba akkor nem értem mért nem tudtad betenni 1-be addig amíg volt rá gari.
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
válasz
tuskooo #1015 üzenetére
vett egy 1800+ -os procit tőlem, majd rá 1 hétre egy 2800+ -ost (amit áron alul, 11-ért odaadtam ,mert nagyon kellett a pénz, és azonnal el kellett adnom).
mindekettőre vállatam 1 hét garit... miután megvette az 1800+ -ost rá 2 hétre felhívott h 4 lapba próbálta, de nem működik. próbáltam neki segíteni, de nem igazán volt benne partner, valószínüleg ő tette tönkre és mindenképp azt akarta h adjam vissza a pénzét. én mondtam neki h nem adom vissza, mert 1 hetet vállaltam rá (azt hiszem 1 hét alatt bőven ki lehet próbálni egy procit), erre ''fenyegetően'' megkérdezte h a 2800+ -osra van még garancia, igaz?
Mondtam neki még van, kb 4 óráig de ajánlom h úgy adja vissza ahogy megkapta... (ha esteleg azon töri a fejét h tönkretegye...)
Így végülis nem lett belőle semmi, de nem tetszett a hozzá állása...
Másik:
TI 4200-ket árult (elvielg zsír újakat), vettem tőle egyből 2-t. Abból 1 szar volt (hibázott, nagyon kerregett a hűtője úgyh szét is szedtem, a venti belül csupa por volt, csak kívül letisztítva - akkor fordult meg a fejemben először, h ez nem zsír új), rögtön másnap visszavittem, vissza is adtam a pénzem. A másikat megtartottam, és ment a húgom gépébe. 1 hónapja kb lecseréltem rajta a hűtőt egy VF700AlCu-ra hátha attól jobban fog menni a tuning. Hát sajnos nem így lett (a memóriát max 15Mhz-el lehet emelni), viszont arra fényderült, h a kártyák tuti nem voltak újak, mert mikor leszedtem a hűtőt láttam, hogy sz@rrá volt kenve rajta a paszta (memóriákon is volt bőven) és az egyik hűtő rögzítő kis pövök is már kicsit meg volt fáradva.
Tudom h én is naív voltam, elég valószínűtlen h manapság zsír új Titánokat árulnak, de akkor nem kéne így reklámozni...
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Hát ez szánalom... H mindenki tisztába legyen a dologgal...
Magam szállítottam el Jocesnak a procit (amit aznap vettem ki húgom gépéből, tehát tökéletesen működött), és 1 hét garanciát vállaltam rá. A biznisz után 2 hét múlva felhívott h nem működik, én pedig nem vettem vissza.
A korrektségről pedig sztem ne beszélj... mert amit utána előadtál az nem volt egyszerű... minden voltál csak korrekt nem
[Szerkesztve] -
N_A_S
veterán
Pár nevet én is megemlítenék:
:
Vada (még újonc, de eléggé korrekt srácnak tartom)
Speed(R) (többször is bizniszeltünk már, volt h 40K-nyi hardvert adott oda nekem, úgy h csak 5-öt tudtam neki helyben kifizetni, a többit pedig ahogy tudtam úgy utaltam át neki 1 hónapon belül... ez azért nem semmi)
XaraX (ingyen adott egy lefogató keretet)
HydroFox
dribli
mhif:
bosco89
Joces
izb
[Szerkesztve]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest