Hirdetés

2024. május 30., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kivel érdemes üzletelni topic... Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1034) N_A_S válasza tuskooo (#1015) üzenetére


N_A_S
veterán

vett egy 1800+ -os procit tőlem, majd rá 1 hétre egy 2800+ -ost (amit áron alul, 11-ért odaadtam ,mert nagyon kellett a pénz, és azonnal el kellett adnom).

mindekettőre vállatam 1 hét garit... miután megvette az 1800+ -ost rá 2 hétre felhívott h 4 lapba próbálta, de nem működik. próbáltam neki segíteni, de nem igazán volt benne partner, valószínüleg ő tette tönkre és mindenképp azt akarta h adjam vissza a pénzét. én mondtam neki h nem adom vissza, mert 1 hetet vállaltam rá (azt hiszem 1 hét alatt bőven ki lehet próbálni egy procit), erre ''fenyegetően'' megkérdezte h a 2800+ -osra van még garancia, igaz?

Mondtam neki még van, kb 4 óráig de ajánlom h úgy adja vissza ahogy megkapta... (ha esteleg azon töri a fejét h tönkretegye...)

Így végülis nem lett belőle semmi, de nem tetszett a hozzá állása...



Másik:

TI 4200-ket árult (elvielg zsír újakat), vettem tőle egyből 2-t. Abból 1 szar volt (hibázott, nagyon kerregett a hűtője úgyh szét is szedtem, a venti belül csupa por volt, csak kívül letisztítva - akkor fordult meg a fejemben először, h ez nem zsír új), rögtön másnap visszavittem, vissza is adtam a pénzem. A másikat megtartottam, és ment a húgom gépébe. 1 hónapja kb lecseréltem rajta a hűtőt egy VF700AlCu-ra hátha attól jobban fog menni a tuning. Hát sajnos nem így lett (a memóriát max 15Mhz-el lehet emelni), viszont arra fényderült, h a kártyák tuti nem voltak újak, mert mikor leszedtem a hűtőt láttam, hogy sz@rrá volt kenve rajta a paszta (memóriákon is volt bőven) és az egyik hűtő rögzítő kis pövök is már kicsit meg volt fáradva.

Tudom h én is naív voltam, elég valószínűtlen h manapság zsír új Titánokat árulnak, de akkor nem kéne így reklámozni... :(


[Szerkesztve]

https://tinyurl.com/phnas

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Kivel érdemes üzletelni topic... Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.