- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz
hossszú #10416 üzenetére
köszönöm
én is csak jót hallottam róla meg Gianniról....ha vennék bazárostól csak ők lennének, de még sose vettem ezért kérdeztem rá....mivel láttam már itt a fekete listán olyan nevet akit jópárszor láttam már fórumozni és nem gondoltam volna azt amiket leírtak....dehát van ilyen
a legmeglepőbb amikor van olyan hülye vki hogy odautalja a pénzt és várja az árút
...az ilyen meg is érdemli hogy lehúzzák
...én ha eladok vmit akkor csak személyesen, semmi posta meg hasonlók, látni akarom kinek adom és azt is látni akarom ahogy a szemembe mondja hogy minden ok...ne kezdjen el kitalálni hülyeségeket pár nap múlva....
Aktív témák
Hirdetés
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged