Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz dzsidzsas #23934 üzenetére

"ez a szabály" :F
    Szerintem itt csak az ellenőr volt túl engedékeny. Ami nem baj, csak más még összefuthat olyan helyzettel, amikor nem ilyen engedékeny ellenőrrel találkozik.
    A BKK oldalán a metrót nem említik, mármint tudtommal a metrón nem lehet "rollerezni".
    Amikor utoljára olvastam róla, valami Vitézys poszt alatt kérdezték tőle, ugyanezt írta, némi marketing rizsa körítésében:
    Metrón nem lehet, csak összecsukva poggyászként, és a marketing része ez volt: "de dolgozunk a megoldásán".
    Nem csináltam képernyő mentést, most meg már nem találom a bejegyzést. :/

Nekem mindegy amúgy hogy viszitek, csak valaki kérdezte, arra válaszoltam.
    Nem jó dolog, mikor egy vidéki Pestre elhozza a rollert pl a vonattal, azt metróval menne tovább, azt leordítják a fejét, h mit képzel, h metrón akarja vinni. :(

• PociAti

őstag

válasz dzsidzsas #23934 üzenetére

Olyan érzésem van, mintha nem értenéd miként mennek a folyamatok.

Alacsonyabb szinten mondtak valamit.
    Azt a szakszervezet szakmailag elfogadhatatlannak tartja, így magasabb szintre, az államtitkárhoz vitték az ügyet. Szóval innentől tök mindegy mit mondott a Volánbusz embere, az lesz a mérvadó, amit az államtitkár mond majd. (Ő vagy jóváhagyja a főigazgató tájékoztatását, vagy felülbírálja. Az lesz majd a hivatalos álláspont.)

Ha ezt felfogtad, azaz megértetted miként mennek a folyamatok, utána léphetünk csak tovább.

---

A videó extrém helyzetet mutatott be. Sós víz hatását a járművek akkumulátorára.
    Havazásban hasonló előfordulhat rollerek esetében is. A tömegközlekedési eszközökön szállított rollerekre való szabályt pedig nem lehet annyira specifikusan megfogalmazni, hogy télen, sós lé esetén nem szabad őket szállítani. Vagy szabad, vagy nem szabad.

---

"érzelmileg benne vagy nyakig"
    Ezt csak beképzeled.
    Nekem is vannak elektromos rollereim, közlekedni szoktam tömegközlekedési eszközzel, ergo jó lenne ha szállítani tudnám rajta a rollerem. (Jelenleg tudom is.) Akkor lennék érzelmileg érintett benne, ha szándékom ellen nem engednék. De pont az ellenkezőjét mondom. Hiába lenne nekem is jó, nem minden esetben tartom észszerűnek. Sokkal jobban megértem a buszsofőröket, mint azt az igényt, hogy közlekedési járművön speciális közlekedési járművet lehessen szállítani.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés