Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
dzsidzsas #22160 üzenetére
"Ezért jó olvasni a fórumot rendszeresen , én csak olcsó rollert rendelek kínából, pont a gariztatás hiánya miatt. Nem véletlen, hogy a Kirin g3-t itthon vettem meg."
Te jobban ismered ezt a típust, de pont egy podcaster járt úgy a Kugoo Kirin G3-mal, hogy itthon megvette, de szériahibája volt, nem lehetett megfelelően adagolni a gázt. Webshopos rendelésre hivatkozva 14 napon belül visszaküldte, majd jött a hadakozás a kereskedővel, mert a visszafizetendő ár messze elmaradt a vételi ártól. Végül békéltető testületnél kötöttek ki, ahol a kereskedő a frissen módosított ÁFSZ-re hivatkozott, hogy joga van sokkal alacsonyabb áron visszavásárolnia a használt rollert. Szerencsére a vevő szemfüles volt, és kinyomtatta azt az ÁFSZ-t, amit vásárláskor kapott.
Amúgy a visszaküldést követő napokban a vevő megrendelte Kínából ugyanannak a rollernak az újabb, javított változatát lényegesen olcsóbban. És elégedetten használta (legalábbis az első időszakban, azóta nem nagyon került már elő a műsorban a téma).
---
Szerintem pont a rizikósabb márkák kereskedői a bevállalósabb - feltételezésem szerint tisztességtelenebb - kereskedők. Egy stabil márka inkább megköveteli a stabil hátteret. És erre jön rá, hogy a magyar piac elég kicsi, nem tud minden hibát megfelelően kitáncolni.
-
Silentfrog
veterán
válasz
Okai Neon Lite .90+ kiló vagyok és a sport fokozatnak nevezett beállításon ( 25 km/ óra) pont 20 km a hatótáv sik terepen, (alföldön vagyok) nagy szembeszél esetén 19. Az eco beállításban többet megy el 24 km biztos megvan ami 15 km / óra sebesség. Erre még nem volt időm , erőm végig vinni, ennyit elment de maradt az akkuban még 15%.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
"Okai Neon Lite, nem fog 20 km kitekerni, 15 reális, de a többi márka is necces."
Ahogy PociAti írta nemrég:
"Ahogy autónál, úgy rollernél is nagyon sok múlik a vezetési stíluson. Az intenzív dinamikus gyorsítások, nagy sebesség erősen csökkenti az akku kapacitását."Nekem 20km - t megy egy töltéssel legnagyobb fokozaton a Neon Lite, de volt már hogy a 22km is összejött. Sokat számít a vezetési stílus mellett a súly is amit cipelnie kell a rollernek, ez az én esetemben ~70kg.
#22033 bigdady - nél meg még ennél is jóval többet megy, bár azt nem részletezte hogy hogyan van használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Futás, futópályák
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenWRT topic
- Egér probléma
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest