Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
Na eddig tartott a Kugoo M2 Pro 2. verziós. E1-es hibakód ma reggelre. Neten az találtam, meg a könyvében, hogy nem kommunikál az egység a motorral. Csere. Még jó, hogy tegnap vettük. Holnap vihetjük vissza az Emaghoz. Marha bosszantó.
Gyorsba rendeltem egy másikat meglátjuk az milyen lesz. Ha nem jó. Kugoot nem veszek többet. Pedig jó árban volt. -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Beszereztünk tegnam egy Kugoo M2 Pro rollert. Milyen zárat javasoltok hozzá? Milyen kiegészítőket érdemes venni? Ez az első e-rollerünk.
Én bicajos vagyok inkább a párom szerette volna inkább. De marha jó a cucc. Tetszik nekem is. -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Pécsi használatra, Kb napi 15-20km távra milyen rollert javasoltok? Női, nem dohányzó, 65kg néha plusz súly ( Kb 25kg gyönyörű kis csajjal). Max 170k-ért. Töltés megoldott, ha kell.
Ár/érték arányban mi a legjobb most? 250W felett. A sima alap változatok gondolom azért kevesek.
Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyorsba rendeltem egy másikat meglátjuk az milyen lesz. Ha nem jó. Kugoot nem veszek többet. Pedig jó árban volt.
Én bicajos vagyok inkább a párom szerette volna inkább. De marha jó a cucc. Tetszik nekem is.