Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SPeti1984
üzenetére
Nagyobb akksist vegyetek, az emelkedőnél kell a szufla.
Legalább az 500W-os motor meg fog birkózni azzal a dombbal még ekkora súllyal is.
A Xiaomi, Segway pálcikarollerek megbízhatóbbak ugyan, de se lengéscsillapító nincs rajtuk, motorerőben is kevesebbek (300-350W), és nem ekkora súlyhoz vannak tervezve.
-
DGery
aktív tag
válasz
SPeti1984
üzenetére
Igen, ott majdnem végig ott a bringaút, és az Egyetem utca is viszonylag elfogadható minőségű. A kistesco-tól viszont ott az az elég komoly emelkedő (8-10% környéki 300m hosszan) Mindenképp valami komolyabb rollert érdemes választani (márcsak tesód súlya miatt is).
De nemsokára írnak a tőlem tapasztaltabbak, hogy mit érdemes oda választani -
DGery
aktív tag
válasz
SPeti1984
üzenetére
Szia!
Szintén Veszprém, így ismerem a helyi adottságokat.
Nem tudom merre szeretne menni, de szerencsére elég sok a bringaút ami normális, viszont a legtöbb egyéb út katasztrófa tud lenni rollerrel. Én csak 65kg vagyok plusz pakk és a Mi3-al azért elevickélek 2 nap oda-vissza melóba (stadion-conti), de ha le kell menni a völgybe azt még alattam is megérzi.
Szerintem mindenképp érdemes egy 10 colos kerékkel szereltet vennetek vagy legyen jó rrugózása, mert ha nem végig bringautas akkor sokat fog szenvedni.
Esetleg érdemes egyszer azon az úton mennie egyet egy Lime-al ahol melóba járna, hogy megtapasztalja milyen az út az adott szakaszon egy kiskerekű rollerral
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest