Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DigitXT
üzenetére
A bérrollereket nem tudom milyen arányban használják turisták, és nem turisták, vidéki városok némelyikében is van, ahol viszont szvsz nem jellemző, h turisták használnák őket, inkább a helyi lakosok.
Cégek pl adnak bérletet, és lehet akár munkába járni is használni, ez se ritka. Ez is egy juttatás.
Nálunk a helyi e-bikeokat lehet ingyen használni, a budapesti telephelyesek meg a Bubit használhatják korlátlanul térítésmentesen. Mindenki sxgge alá nem lehet cégautót adni, de a környezetbarát közlekedés támogatása jópont a multiknak.
Inkább az ellenőrzésekre gyúrnék rá. Aki nem rendeltetésszerűen használja, durván megbirságolnám.
Csak egyszerűbb sebességet mérni, vagy azt számonkérni, a Stop táblával előjelzett, de teljesen belátható kereszteződésnél miért nem állt meg az autós, ha teszem azt, a kereszteződés többi ágánál semmi sem jött.
Az agyonszabályzás helyett inkább sokkal több bicikliutat kellene épiteni. :/
-
Emunem
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
én csak egyszer utaztam bér rollerrel, szóval nem rajtam fog mulni a cégek jövöje. Szerintem túl jó aranytojást tojó tyúk ez ahoz, hogy csak úgy beszántsák... max lesz hozzá sodrott huzallal rögzített mellény, sisak, aztán ha fizetsz, kioldódik, és veheted fel. (szép világ is lenne...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest