- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT #34982 üzenetére
Nincs már olyan hogy úti baleset. Nem fizetnek, csak, ha munkahely által szervezett járattal megyek (céges busz), vagy kijön értem az ügyeletes kocsi mikor készenlétben vagyok hétvégén. Bármi mással egyénileg megyek, akkor már nuku lóvé, nem számít munkabalesetnek.
A 7:20 csak egyszer volt, nulla forgalom, hőségben (melegben jobban megy a roller), akkor minden összejött, sehol nem kellett megállnom. Gyakoribb a 8-9 perc, ma 8:30 volt.
Oda-vissza utat (12,5 km) számoltam, azaz csak 7 liter kb, ami stimmel (260kg, 1400 cm3). Mint ahogy a 0,5kWh is oda vissza annyi.
Mielőtt a rollert vettem, először e-biciklit akartam pl. pedelec-et, de sokkal drágábbak, mint a rollerek, mindegyik millió fölött volt, amiért pénzt adtam volna. Végül a roller lett, de nem bántam meg. Kisebb helyet is foglal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vostok Energia Rocket
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral +táskával
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest