Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
nickcreeper
üzenetére
Nincs baj vele, sőt, a Ninebot F2-es sorozat rendkívül jónak számít. Talán a legjobbnak abban az árszegmensben.
Viszont 400 W (Pro 450 W-os) névleges teljesítményével majd tavasszal, vagy valamikor azt követően, az új KRESZ megjelenésekor agyalhatsz majd rajta, hogy kellene egy olyan roller is, amivel - lakott területen belül - használhatnád a kerékpárutat, és nem kellene az autók közé menni. Mert az eddig megszellőztetett munkaanyagok szerint 350 W fölötti rollerekre már nem a kerékpárhoz hasonló szabályok vonatkoznak majd, hanem kismotorokéhoz hasonló. Ez csak tervezet, de erre a forgatókönyvre van talán a legnagyobb esély.
Ha csak egyedül járnál ebben a cipőben, akkor nem jelentene olyan nagy problémát.
Viszont ha 400-500 W közötti rolleresek tömege egyszerre zúdítja a rollerét a használt piacra (hogy 350 W-os rollert vegyen helyette), akkor a túlkínálat miatt az F2-esekre áron alul se nagyon lesz kereslet.Ez csak feltételezés, nem tudjuk sem a KRESZ megjelenésének pontos dátumát, sem a pontos teljesítmény és sebesség értékeket, de azért elég közelinek tűnik. Sokkal közelebbinek, mint ahány évre rollert vesznek az emberek maguknak. Az eddigi szivárogtatások eléggé egybe csengenek, és azért új vásárlásakor megéri ezt is fontolóra venni.
-
válasz
nickcreeper
üzenetére
Dehogyis.
Az F2, F2 Plus az egyik legjobb választás. Xiaomi 4 Pro (2nd gen) szintén. De ha nincs pénz ezekre, akkor jó az E2 Pro is.Én inkább vennék egy (alig)használt F2-t, F2 Plus-t, mint egy új E2 Pro-t.
Láttam a kérdésed, de azt is, h az Okairól már irt valaki. Többet én se tudok hozzátenni; és ha E2 Pro-t akarsz, hiába ajánlom az F2 sorozatot.
Ezért nem irtam én is választ csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anyagi helyzetek és életutak
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezért nem irtam én is választ csak.