Hirdetés
- Kalandor: Fred
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondta, h a lányának akarja a rollert adni, igaz nem mondta hány éves, de jobban örülne neki, ha csak 20-al tudna menni vele egyelőre, míg megszokja egyáltalán.
Amikor az első rollert vettem, kb 2 hétig én is csak 20-al használtam D módban. Sokáig úgy voltam vele, h ez nekem elég lesz, sőt elképzelni se tudtam, mások hogy tudják "kontrollálni" az ennél nagyobb sebességet, a D módban elérhető gyorsulásnál nagyobb gyorsulást.
Mivel egy kertvárosi övezetben lakok, napközben a gyakorlatilag autómentes utakon "gyakoroltam" fel le az úton kb 3 napig, napi kb egy órát. A kanyarodások nem mentek egyáltalán, aztán már balra tudtam fordulni, de jobbra még nem, csak akkora ívben, meg olyan alacsony sebességgel, h inkább nem mentem ki az autók közé vele - sajnos bicikliutak errefelé nincsenek.
Csatornafedeleket kerülgettem, meg az út szélén parkoló autókat.
Aztán éjszaka, mikor senki sincs az utakon, akkor mentem el vele az egyik csomagautomatáig a belvárosba, illetve a munkahelyemig, meg vissza párszor, h "begyakoroljam" az utat, asszem a harmadik nap éjjel, aztán csak másnap kezdtem el használni nappal is "élesben" az úton. De kb 2 hét után volt már, amikor az S módot először elkezdtem használni. Azt már egyébként hamar megszoktam, azzal nem volt gond.
A gyerekeink is D módban tanulták meg használni, igaz, nekik pár nap alatt megvolt a rutin. -
ahogy mondták, ez nem csak G2Max-ra igaz hanem az összes rollerra, szóval ez nem negatívum!
Amúgy meg NEM kell kimenni vele esőben, én még akkor se megyek ki vele, ha már csak alig van néhány vízfolt az utakon, több okból sem!
a 45.el gurulást a forgalomba, meg gondold meg amíg nem késő!
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest