- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #25340 üzenetére
Az ügy margójára: feljelentettek a KRESZ megsértése miatt...
Hogy pontosan mivel, hogyan, azt nem tudni, de remélhetőleg
annyi lesz a vége, hogy lezárják az ügyem, uis nem állapítható
meg a baleset pontos oka. Meglehetősen biztosnak érzem az
anyagfáradást, a küllők törése miatti borulást. Ám bizonyítani
nem tudom. Végülis akár az esés következtében is kitörhetett.Ui: azt mondják alapvetően SMKP-ként kezelik! Ha ez igaz, az
lehet kritizálható, hogy a kerékpársávon haladtam illetve csak
kerékpáros bukósisak volt rajtam (ill. hello.hu a biztosításom).
Cserébe akkor pont nem számít, hogy 25 vagy 45, és <4000W
is bele kéne férjen... De utólag már mindegy is. (Én kiszálltam:
soha többet nem állok rollerre, s ezt jegyzőkönyvbe is írták.)
-
polo493
tag
válasz
DigitXT #25340 üzenetére
wow jobbulást ez a felni megoldás, konstrukció elég gyenge szerintem.
dualton city is ugyan ilyen béna kerék ott a motor is plusz terhelés azoknak a villáknak , idővel az is el fog törni szerintem ha nincs megedzve rendesen az anyag vagy koszos gyenge anyagból lett gyártva. -
nimfas
addikt
válasz
DigitXT #25340 üzenetére
Mákod volt! Ezért szép ez az új világ, forrasztó ónból kihagynak 1-2 dolgot, mert káros, aztán a tv panel megadja magát 3 év után, mert elengedi a forrasztás.
Ki tudja itt az alu ötvény keréken mit spóroltak ki.... Jó lesz az, max. nem tart örökké!
De lehet hogy kapott előtte egy oldalirányú ütést, volt egy kis repedés, most meg induláskor kapott egy nagyobb erőbehatást és reccs. Ilyen szempontból rossz az öntvény, mert ugyan merev, de pont ezért nem hajlik mint egy acél, hanem törik. -
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT #25340 üzenetére
"Nekem tegnap sikerült..."
Először is, mihamarabb, gyors és fájdalommentes felépülést !
"Fasza lett a gép, a Statorade hozott -40 fokot,
nem melegedett túl, simán felvitt a szerpentinen is, beraktam a 10A-es
töltőt a mélygarázsba, hogy majd bármikor fel tudjam gyorsan tölteni..."
Injektálós képet látva, már tegnap rád akartam írni, hogy milyen lett, hozta-e amit vártál.
Látom sikerült.Baleset.
Nos, én mindíg úgy indultam el motorozni, hogy nem biztos, hogy hazajövök. Egy csúszásom volt a Pilisben, idomtöréssel megúsztam, keréken jöttem haza.
Most is, és régen is az volt a mottóm, hogy az élethez szerencse kell. Ha szerencséd van, van mindened, ha nincs akkor semmid. (*A szerencséért meg, meg kell dolgozni! )
Nézd úgy hogy lehetett volna rosszabb is.
Azért mondom, ezt., mert anno vesztettem el motoros barátomat. Egy tavaszi bemotorozáson, napos időben kicsúszott, leszakadt lába, esélye sem volt, azonnal szörnyethalt.
Nálam egyébként sokkal jobb, rutinosabb motoros volt. A családjával együtt kísértem el az utolsó útjára.
Felni törés.Használtnál, nem lehet biztos az ember az előéletében, ezért vettem a mocit is, meg most a rollert is újonnan. Így talán kisebb az esélye egy eltitkolt/elhanyagolt sérülésnek.
Legnagyobb gondossággal sem biztos hogy el tudtad volna kerülni a baleset. Anyagfáradás, mikro repedések, akármi bármikor.
Ez nem repülőgép, hogy megröngenezzék. Akkor talán kiderülhetett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest