Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
BitRider #20170 üzenetére
OFF
A Google térképet legfeljebb ellenőrzéshez szoktam használni, arra a feladatra is egyre ritkábban.
Az OpenStreetMap térképén 2 különböző kerékpár réteg közül választhatsz (XyclOSM és Kerékpártérkép), valamint 2 különböző adatbázis alapján tervezheted le az útvonalat (GraphHopper és OSRM).GraphHopper ezt írja:
Távolság: 5.6 km. Időtartam: 0:20.
Emelkedés: 41 m. Ereszkedés: 187 m.
Visszafelé:
Távolság: 5.9 km. Időtartam: 0:30.
Emelkedés: 177 m. Ereszkedés: 31 m.Soha nem jártam azon a környéken, nem tudom ez esetedben mennyire pontosak az adatok finomhangolás nélkül. Viszont ezekből a térkép adatbázisból gyakran sokkal jobb eredményeket ki lehetett hozni, mint a Googleból, azért is szoktam le róla.
-
gergo5991
őstag
válasz
BitRider #20170 üzenetére
220ért g30, kuponnal talán olyan 200-210re le lehet ezt tornázni.. nekem is innen van, 1k km felett, hibátlan..szerintem a g30 birná azt az útvonalat amit te küldtél.. igaz nincs rajta tárcsafék de a regen brake elég erős szerintem, általában ha fékezek mindig a regen brake aktiválódik nagy ritkán érzem csak hogy a dobfék is fogna valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DXRACER Prince L gamer szék
- Keresünk dokkolókat
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest