Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Vettem a fáradtságot, megnéztem újra a videót.
Idézem: "terjeszti az igét a cigánysorról..."
Nehéz eldönteni, az illető vagy téved, vagy túloz, vagy hazudik, vagy tudatmódosítószer hatása alatt hord össze minden hülyeséget.
Alapozom ezt a stílusára, meg ilyen kijelentésekre: "Minden második esetben az állcsont vagy a fogak sérülnek."
Hogy ez az állítás igaz legyen, rendkívül szélsőséges halmazt kellene vizsgálni (mondjuk ha csak 4 esetet vizsgálunk, és abból 2 az említett sérülések, kettő meg egészen más.) A valóság ettől teljesen eltérő. Nem csak Amerikába, Skandináv államokban, hanem nálunk is.Lehetséges hogy te olyan körülmények között rollerezel, ahol magas a rizikó kockázat. Lehetséges, hogy vezetési stílusoddal magadnak teremted elő ezt az állapotot, ezért tartod fontosnak a védelmet.
De fogadd el, hogy mások normális körülmények között tudnak rollerezni.
Én olyan vidéki városban rollerezem, ahol felénk elég jó minőségű kerékpárutak vannak. Többségében Ninebot és Xiaomi rollerekkel találkozom, és leginkább csak az Ipari Parkba kimenő kerékpárúton szoktam találkozni 800-1500W közötti gépsárkányokkal. De azokon van mindenféle protektor.
Esetemben a full face bukónak annyi értelme lenne, mint gázálarcban menni a novemberi parlagfű kivédésére.
Sisakkal pont ellentétes hatást érnének el, mivel számos esetben a közlekedés biztonsága nem nőne, hanem csökkenne. A könnyed használatot ellehetetlenítené, számos káros következménye lenne. Ezért nem erőltetik a megkövetelését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi