Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Én is vettem egy ilyen Ninebot számzárat. Szimpatikus volt, hogy 5 számos, könnyen lehet rögzíteni a kormányra, nem is olyan elképesztően drága (6-7k körül). Aztán néztem tényleg fent van neten, hogyan lehet feltörni, mondjuk azért egy nehezen hozzáférhető helyen nem olyan egyszerű kivitelezni (pl. egy biciklitárolóhoz odazárva) de azt láttam, hogy ezeket a számzáras spirálzárakat még az Abus is csak max olcsó kerékpár vagy gyerekbiciklik mellé javasolja.
De úgy döntöttem nem érdekel. A praktikum nekem megér annyit, hogy mindig a rolleren van, nem kell hozzá kulcs, így a családban bárki használhatja.
Vannak láncos zárak, de azokat nem tudod normálisan elhelyezni a rolleren meg elég rövidek ill. van az Abus bordo kategória az meg egy vagyon (25-40k). -
PociAti
őstag
"Aztán kiröhögtek (nem itt), hogy semmit nem ér.
...
YouTube -on megnézve pedig viccesen rövid idő alatt szétkapták mindegyiket komoly célszerszám (pl. flex) nélkül."Azért álljunk meg egy pillanatra!
LockPickingLawyer YT csatornájára gondolsz?
Amit ez a fazon csinál, az a szakma csúcsa, ebben a témában ő a leghíresebb "youtuber". De ehhez nagyon sok feltételnek kellett egyszerre teljesülni (kézügyesség, technikai ismeretek, iszonyat sok gyakorlás, több év stb.)
- Magyarországon az utcán nem lehet nálad lockpicking eszköz.
- Összevágott videón, amikor 2 perc alatt kinyit egy zárat, arra a felvételre lehet elment fél napja. Mondjuk mert a 20. kísérletre sikerült értelmezhető időn belül kinyitni a zárat, amely videót csak kicsit kellett megvágni.
- A zár nyílása legyen mindig elég kellemetlenül elérhető irányba fordítva. Mert amely lakatot az asztalra feltéve, vagy satuba fogva 3 perc alatt nyit ki, azt térdelve, nyakatekert pózban lehet lenne negyed óra is. Ezért inkább neki se áll. Tehát a lakatot úgy kell felhelyezni, hogy kulccsal is legyen kissé kellemetlen a kinyitás.
- Komoly célszerszám nélkül???? Pont hogy azok nagyon specifikus célszerszámok!
Ha valaki ennyire ügyesen bánik a zárak feltörésével, nem biztos hogy relatív olcsó rollerek lesznek a célpontjai, nem inkább drágább kerékpárok, autók, lakások. -
rep3at
őstag
A zárolás valóban nem sokat ér, szinte semmit. A legjobb megoldás az NFC-s feloldás lenne. Szerintem egy ekkora értékű cuccnál van is értelme. Kicsit elragadtattam magam valóban ezzel kapcsolatban. Azért egy jól bekamerázott hely + egy zár szerintem segít hogy a tolvajnak elmenjen a kedve. Természetesen 100%-os megoldás nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest