Hirdetés
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
PociAti #16694 üzenetére
Nem egy videót és nem csak őt. Abus Bordo -nál pont az összeszegecselt rész a gyenge pont, ezt elég sokan mondják. Ettől függetlenül nyilván aki nem gyakorlott elszórakozik (/-na) 10 percet vele. Aki viszont ebből él azért viszonylag hamar szét tudja szedni. Ott pont az a lényeg, hogy nem a zárat szedik szét.
"Komoly célszerszám" -nál azért említettem a flexet (nyilván az akkumulátoros verziót), mert annak baromi nagy hangja van. Szemben mondjuk egy erővágóval vagy repesztővel. Például egy U lakat ebből a szempontból nézve előnyösebb lehet.
Ahol mondjuk 1-2 perc a nyitás az annyira nem nagy kihívás.
+ BaLee:
Én mondjuk azért nézegettem ezeket, mert gondoltam célszerű lenne néha elugrani nálunk az InterSpar -ba, aztán hátizsákban elhozni cuccokat. Csak hát pár perc alatt én a sorban sem végzek, nem hogy a teljes bevásárlással.Mióta bevezették ezeket az önkiszolgáló kasszákat sokkal lassabban megy a bevásárlás. Jobban kedvelem ezeket, de az a baj hogy kasszát sem nagyon nyitnak, ha ott már nagy a sor.
Gondoltam kímélem az autót, illetve a DPF szűrőt, mert hosszútávon az ilyen rövid utak nem tesznek túl jót. Szimplán a "normál" üzemi hőmérséklet meg nem elég neki. Rendszeresen nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest