Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz PociAti #16694 üzenetére

Nem egy videót és nem csak őt. Abus Bordo -nál pont az összeszegecselt rész a gyenge pont, ezt elég sokan mondják. Ettől függetlenül nyilván aki nem gyakorlott elszórakozik (/-na) 10 percet vele. Aki viszont ebből él azért viszonylag hamar szét tudja szedni. Ott pont az a lényeg, hogy nem a zárat szedik szét.

"Komoly célszerszám" -nál azért említettem a flexet (nyilván az akkumulátoros verziót), mert annak baromi nagy hangja van. Szemben mondjuk egy erővágóval vagy repesztővel. Például egy U lakat ebből a szempontból nézve előnyösebb lehet.

Ahol mondjuk 1-2 perc a nyitás az annyira nem nagy kihívás.

+ BaLee:
    Én mondjuk azért nézegettem ezeket, mert gondoltam célszerű lenne néha elugrani nálunk az InterSpar -ba, aztán hátizsákban elhozni cuccokat. Csak hát pár perc alatt én a sorban sem végzek, nem hogy a teljes bevásárlással. :D

Mióta bevezették ezeket az önkiszolgáló kasszákat sokkal lassabban megy a bevásárlás. Jobban kedvelem ezeket, de az a baj hogy kasszát sem nagyon nyitnak, ha ott már nagy a sor.

Gondoltam kímélem az autót, illetve a DPF szűrőt, mert hosszútávon az ilyen rövid utak nem tesznek túl jót. Szimplán a "normál" üzemi hőmérséklet meg nem elég neki. Rendszeresen nézve.

Új hozzászólás Aktív témák