Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reggie0 #16152 üzenetére
Hát ha objektív lettél volna, akkor nem úgy állítod be a Xiaomit, mintha ugyanúgy törne mint a Kugoo.
Egy laikus elolvassa ezt:
"Sajnos a rollerek neha tornek, a xiaomi is."
És azt fogja hinni, h hehh, hát egyik se jobb a másiknál.
Illett volna odaírnod mellé, h mittudomén 1 Xiaomi törésre 10 Kugoo jut. Vagy valami hasonlót.
Így már objektív a megállapítás, és egy laikus is ennek megfelelően tud mérlegelni bevállalja-e a Kugoot. -
PociAti
őstag
válasz
Reggie0 #16152 üzenetére
Láttam már furatnál eltört rollert, ezért is javítottam bele az eredeti hozzászólásba.
A csavarnak helyet adó furat az már kezd átlépni a konstrukciós hiba kategóriába. Mert ha egy intenzíven terhelt részbe lyukat kell fúrni, akkor azt a részt valami módon illene megereősíteni.
A hőkezelés meg technológiai kérdés.Ilyen hibák elkerüléséhez kell a felhalmozott tudás, a Know How.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest