Aktív témák

• Moddingfan

senior tag

válasz tiv83us #256 üzenetére

Fényképet? Ezt komolyan gondoltad? Látszik, hogy Te nem vagy mozgássérült, fogalmad sincs, hogy az milyen érzés, hogy félsz attól, hogy az emberek megnéznek az utcán, hogy sajnálattal néznek feléd :( Tudod, milyen megalázó érzés :( Én egyszer sem kérdeztem, hogy mikor lesz kép, név, stb. Egyszerűen csak segítettem, ahogy tudtam. Ha adsz 500Ft-ot a gyermekétkeztetési alapítványak, akkor elvárod, hogy lefényképezzék a kisgyereket, aki éppen azt az ételt eszi, amire Te adtál pénzt? :F Ne haragudj, de nem értem a hozzáálásod :F Ez vonatkozik tiv61us-ra is. Aki nem segít pusztán a segítés emberi mivolta miatt, az ne is segítsen.Ne hogy már azért adjon valaki, hogy cserébe ezerszer hálát rebegjenek neki, azért adjon, mer segíteni akar. Engem nem érdekel, hogy lesz-e kép, vagy bármi más, nem telt semmibe, hogy kis szervezéssel összegyűjtsek pár ezer kupakot, így ha veszendőbe is menne (amit erősen kétlek), akkor sem történt semmi. Ez a véleményem. És akkor még finom voltam :( Elnézést a ''kirohanásomért'', de nem a levegőbe beszéltem.

Aktív témák

Hirdetés