Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Fényképet? Ezt komolyan gondoltad? Látszik, hogy Te nem vagy mozgássérült, fogalmad sincs, hogy az milyen érzés, hogy félsz attól, hogy az emberek megnéznek az utcán, hogy sajnálattal néznek feléd
Tudod, milyen megalázó érzés
Én egyszer sem kérdeztem, hogy mikor lesz kép, név, stb. Egyszerűen csak segítettem, ahogy tudtam. Ha adsz 500Ft-ot a gyermekétkeztetési alapítványak, akkor elvárod, hogy lefényképezzék a kisgyereket, aki éppen azt az ételt eszi, amire Te adtál pénzt?
Ne haragudj, de nem értem a hozzáálásod
Ez vonatkozik tiv61us-ra is. Aki nem segít pusztán a segítés emberi mivolta miatt, az ne is segítsen.Ne hogy már azért adjon valaki, hogy cserébe ezerszer hálát rebegjenek neki, azért adjon, mer segíteni akar. Engem nem érdekel, hogy lesz-e kép, vagy bármi más, nem telt semmibe, hogy kis szervezéssel összegyűjtsek pár ezer kupakot, így ha veszendőbe is menne (amit erősen kétlek), akkor sem történt semmi. Ez a véleményem. És akkor még finom voltam
Elnézést a ''kirohanásomért'', de nem a levegőbe beszéltem.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest