Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Fényképet? Ezt komolyan gondoltad? Látszik, hogy Te nem vagy mozgássérült, fogalmad sincs, hogy az milyen érzés, hogy félsz attól, hogy az emberek megnéznek az utcán, hogy sajnálattal néznek feléd
Tudod, milyen megalázó érzés
Én egyszer sem kérdeztem, hogy mikor lesz kép, név, stb. Egyszerűen csak segítettem, ahogy tudtam. Ha adsz 500Ft-ot a gyermekétkeztetési alapítványak, akkor elvárod, hogy lefényképezzék a kisgyereket, aki éppen azt az ételt eszi, amire Te adtál pénzt?
Ne haragudj, de nem értem a hozzáálásod
Ez vonatkozik tiv61us-ra is. Aki nem segít pusztán a segítés emberi mivolta miatt, az ne is segítsen.Ne hogy már azért adjon valaki, hogy cserébe ezerszer hálát rebegjenek neki, azért adjon, mer segíteni akar. Engem nem érdekel, hogy lesz-e kép, vagy bármi más, nem telt semmibe, hogy kis szervezéssel összegyűjtsek pár ezer kupakot, így ha veszendőbe is menne (amit erősen kétlek), akkor sem történt semmi. Ez a véleményem. És akkor még finom voltam
Elnézést a ''kirohanásomért'', de nem a levegőbe beszéltem.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest