- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
A végén még kiderül, hogy csak igaz a 2800mAh? (Csak viccelek.)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva: a hivatalos Kingzone oldal fórumán írta az egyik gyermek, hogy úgy növelte az akkuidőt, hogy lecserélte a gyári launcher-t és a (szerinte) nem gyári sms/mms app-ot.
Kíváncsiságból felraktam a Google féle launcher-t (amihez a "kártyák" vannak). Az sms app szerintem a "gyári-gyári", így nem tudom, azt érdemes-e lecserélni.
Namost lehet csak placebó, de mintha tényleg jobban bírná a készülék. (Itt most nem az aktív képernyős időre gondolok! Azon nem segítenek az ilyen trükkök. Hanem a standby-os idős téma, mintha nem szívná annyira az akkut.)
Egyébként azért is szántam rá magamat, mert ha belegondolunk, akkor mi többletet nyújt a Kingzone által választott launcher? Igazából semmit... Nekem az ikonok mellé kiírt számok (elmulasztott hívások, email, stb.) semmi pluszt nem ad, az meg hogy az ikonok háttérszínét néha megvariálja, az meg mégannyit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Robogó, kismotor
- LEGO klub
- További aktív témák...
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- Apple iPhone 13 128 GB, független, szép állapot, gyári akku 87%
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Honor Magic V2
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)