- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beers
addikt
Annyira szeretem ezt a telefont......
Természetesen gyári beállítások visszaállítása után sem hajlandó frissülni ....
-
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
Az volt a baj, hogy úgy tűnt rossz a gyári recovery... Azt meg hiába küldöm akárhová. Néztem a Philz-t is, de ahhoz is kellett volna a működő recovery.
(Az megint más kérdés, hogy utána rájöttem: én voltam a balfékó.
A Kingzone-osok kicsit máshogy gondolták a recovery-t, mint az eddigi kínai telóim gyártói.) -
beers
addikt
Nézzétek csak mit találtam!
Sajnos letölteni nem tudtam, de reméljük előbb utóbb letölthető és működik! -
Garf.
tag
Az értesitési fénnyel küzdök, mert fel raktam a light managert és ha kikapcsolom a gyárit akkor nem müködik egyik se. Ha bekapcsolva hagyom akkor pedig csak a gyári szerint müködik pedig a teszt lefut és akkor olyan színűen villog amit megadtam. Valakinek valami tapasztalata ehhez?
-
iMaverick
addikt
válasz
slezakimi
üzenetére
Á-Á! Ezt ne is terjeszd!
Gondoltam rászánom magamat a Factory Reset-re és felteszem a legutolsó OTA-t... Hát nem jött össze!
Első szint: FR után megmarad a root!!! Ilyet komolyan!

Második szint: mégis működik a Recovery... Ezt az "égést"...
Tehát: a Recovery-be ugyanúgy megyünk be, mint a többi ilyen MediaTek-es telón: teljes kikapcs, majd power on gomb+hangerő fel gomb egyszerre nyomvatart, amíg nem kapcsol be a készülék.Utána a power on-ra kapod meg a menüt, majd a hangerő le-vel tudsz lépkedni a menüben és a fel gomb a kiválaszt (!). Nálam eddig ez az utolsó dolog nem volt tiszta. Most már az.
Harmadik szint: nyomtam egy FR-et a Recovery-ből és akkor is megmaradt a root!!!! Ilyet még nem láttam!! Ez az iRoot valami csoda egy program...
Szóval újra kell majd húznom a telefont... Teljesen az alapoktól.

-
atthom
csendes tag
Tegnapelőtt nekem is megjött a telefon. Egyelőre 1 kártyával használom, mobilnetet csak akkor szoktam bekapcsolni, ha kell, tegnap egész nap be volt kapcsolva a wifi. Tegnapi nap folyamán nekem semmi nem jött elő ami negatívum lenne. Elég sokat telefonálok, mivel céges ügyben használom, elég sokat nyomkodtam a beállítások, testreszabás miatt, reggel hatkor levettem a töltőről, este 22,30-kor értem haza, épp kibírta addig az akku. Mondjuk nekem nincs rajta egy játék se. Senki nem panaszkodott hogy gerjedne, pár képet csináltam, nekem az is tűrhető minőség, gőzöm nincs hogy a képeknek jobbnak kéne e lennie
. Meglepett, hogy a legtöbb energiát a wifi vitte el. Tegnap este a telefon 4 ó 16 p képernyőhasználatot mutatott.
Ma szintén reggel 6-kor vettem le a töltőről, eddig csak 1 óra wifi használat volt, gondoltam most azt is csak akkor kapcsolom be ha szükségem van rá. Most jelenleg az akku 84%-on áll. Ja, ma még a képernyőhasználat is csak 32 p. Várom a további használat fejleményeit, eddig az amit vártam azt hozta. -
polgcsabi
aktív tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Akkor ez szoftveresen megoldható ha tényleg ez a baja.
Próbálja mindenki! Utána megírjuk a kingzone-nak! -
polgcsabi
aktív tag
Most kipróbáltam valamit a gerjedéssel kapcsolatban (igaz 1szer még)
Ha gerjed a telcsi akkor van egy mikrofon némítás gomb ha ezt megnyomom és vissza akkor megszűnik a gerjedés!Én mondjuk már gondoltam erre régebben, hogy a mikrofon összeszed valamit a hangszóróból és az okozza a gerjedést nem pedig a hálózat milyensége, frekvenciája.
-
mcfly82
tag
Sziasztok! Nekem is megérkezett a telefon, kb 2 hete, csak most jutottam oda, hogy írjak tapasztalatot.
Nos, a vásárlás/szállítás: én everbuying.com-ról rendeltem, szépen rendben ideért, az ÁF@ dolgot viszont nem úsztam meg. Így tokkal-vonóval 55 ezerbe került.
És akkor pár mondat a telefonról.
Pro: -nagyon gyors. Legalábbis nekem semmi gondom a sebességével, a bootolás is jó, és minden alkalmazás hamar indul és zökkenőmentesen megy.
-gyönyörű a kijelző képe, és elég világos még napsütésben is
-GPS: cirka 3-4 másodperc alatt talál jelet, hidegindításnál is. Ez számomra döbbenetes meglepetés. Még épületben is van jel.
-nálam a telefonálásnál semmiféle probléma nem mutatkozott, amit többen is írtak, szóval tiszta a vonal, nincs búgás.
Kontra:
- akkumulátor. Nem volt meglepetés, hogy nem fog sokat bírni, de erre azért nem számítottam. Ha nem használom, akkor egy éjszaka alatt kb 10%-ot merül, ami még egész jó is, viszont a kijelzőidő az szerintem gyászos, egy izzasztósabb játéknál jó ha a 2 órát elérem. Ha csak böngészés, telefonálás, stb, akkor 3-4 óra, az egész tűrhető.
- wifi: nem nagy probléma, inkább csak nekem szúr szemet, hogy bár a wifi egész szépen lát jelet (pont ugyanolyan erősen, mint az előző THL W100 telóm), de elég hamar el tudja dobni, ha egy kicsit gyengül a vétel. Aztán persze hamar csatlakozik, de ez néha zavaró. Ha erős a jel, akkor nem dobálja el, szépen megy.
-kamera: nem olyan rossz a helyzet, legalábbis én nem vagyok annyira elégedetlen, mint egyesek, de azért hagy némi kívánnivalót maga után.
-melegedés: nekem nagyon tud melegedni, ha jobban izzasztom játékkal, majdnem megégeti hátul az ujjam. Azért az előző telóm ennyire nem volt forró, ugyanannál a program futtatásnál.Egyebek: a waze navigációnál grafikai problémák vannak, szinte használhatatlan, de utánanéztem, ez a waze hibája, nem jól kezeli ezt a MALI gpu-t.
Összességében nem bántam meg, nagyon jó és gyors (és nekem tetszetős) telefon, ami zavar, az a melegedés és az akkuidő. De együtt tudok élni vele, és kárpótol a sebessége és a tudása

-
beers
addikt
CWM-ről gondolom még senki nem talált semmit...
Egyébként én elégedett vagyok, ez a képernyő kapcsolgatás az egyetlen bajom vele. -
iMaverick
addikt
válasz
polgcsabi
üzenetére
Nekem pedig esküszöm nem tűnt fel! Most már mindegy!
Viszont van új OTA frissítés!
A baj csak az, hogy most nekem is előjött ez a root-olásos "Your system was damaged" szöveg... Egyszerűen nem vágom, hogy most meg miért rontotta el a droid-ot. (A root-olás óta már volt egy OTA update. Akkor még újra is kellett root-olni.
) -
lordmark
tag
válasz
dudikpal
üzenetére
Igen, ez elvileg alap működés (feature), hogy közelítéskor aktiválja a nyomógombot, de nálam sajna nem ez a gond. Néha rájön, hogy rezeg egyet és ekkor kb kifagy az egész rendszer, majd ha lezárom/kinyitom a telót, akkor normálisan működik...
Nem értem mi lelte, pedig eddig kb ezzel voltam a legelégedettebb, hogy nem fagy a rendszer, gyors... -
janaman01
addikt
minap kaptam egy ilyen levelet :
loizos karataou <lkarataou@gmail.com>
13:30 (22 órája)Kedves János
Van Kingzone N3 plus és én is ugyanaz a probléma veled.
Mikor felhívom a másik személy hallgatja kártevők.
Legyen szíves mondja meg, hogyan tudja elhárítani a hibát?Köszönöm szépen a segítséget.
hö ????
szegény de legalább annyi becsület volt benne hogy magyarult próbált meg irni...
most hogy magyarázzam el hogy csak "kotnyeleskedek" nálatok
-
lordmark
tag
Nálatok nincs olyan probléma, hogy amikor használom, akkor néha visszalép egy-kettőt magától?
Olyan mintha rányomnék a vissza gombra (rezeg is egyet), pedig nem. Eleinte nem volt ilyen gondom, aztán a sok OTA, meg telepítgetéstől lehet megkergült.
Ja a másik meg hogy lapozok a menüben, aztán két lap között megáll...
Mi okozhatja a problémát szerintetek? Kezd nagyon bosszantó lenni. -
iMaverick
addikt
Üdv a klubban!
Egy optimista fórumozó!

Szerintem nem olyan rossz ez a teló! A fényképezőrésszel együtt lehet élni (pl. a húsvéti sonkafőzést a kertben, bográcsban oldottuk meg és közben az N3+-szal fotóztam. Azért vállalhatóak lettek a képek).
Az akkuval is ki lehet békülni: fél erősségre rakod a kijelző fényerejét, a 3G/4G módot letiltod... Én elketyegek 2 napot ezzel is, mint az Amoi-mal annó...
Egyedül ezzel a telefonálás közbeni recsegéssel nem tudom, hogy mit lehet tenni: jellemzően azoknál jött elő, akik tényleg dualsim-ként használják...
-
atthom
csendes tag
Sziasztok! Úgy néz ki jövő hét elején-közepén én is megkapom a telefont. Végigolvastam az egész fórumot, ért pár meglepetés, de most inkább kíváncsivá tett, milyen is lesz ha megjön. Szerencsére a hibák egy része talán engem nem is érint, ha jól értelmeztem mindent. Fényképezni telefonnal alig szoktam, az időm 90%-át meg wifi-s környezetben töltöm, így a mobil adatforgalom szinte mindig ki van kapcsolva. Főként a dual sim miatt rendeltem, mivel van munkahelyi és privát kártyám is, és elegem van abból hogy két telefonom legyen. Szóval kíváncsian várom hogy milyen lesz

-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
fateless
üzenetére
Ez igaz lehet, valamit én néztem el, vagy tényleg az LTE frekvenciát néztem. Sajnos tényleg nem értek hozzá túlságosan, tehát a véleményem nem mérvadó. Terveztem egy ilyen telefon beszerzését, azért olvasgatom a fórumot, de már lebeszéltem magam róla. Helyette hüvely p6 lett, azzal meg vagyok elégedve.
-
válasz
WatsonSponge
üzenetére
Tudomásom szerint Magyarországon csak 900, 1800 és 2100MHz-en megy WCDMA, ebből is a 900-ast csak a Vodafone használja, ezért teljesen lényegtelen, hogy a 800-as WCDMA-t tudja-e a készülék vagy sem.
-
180709
csendes tag
És mit csinált vele, hogy nem zörög;
-
polgcsabi
aktív tag
Most dumáltam kb fél órát 2 db hívásban és semmi búgás

Akkor most mi van? -
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
se a keze se a feje ne legyen a telefon kornyeken se.
Fémprotézis?

Viccet félretéve: azért ez már tényleg gáz lenne, ha ez lenne a probléma!! Majd bluetooth-os headset-et kell használnia itt a topic lakóknak, hogy ne gerjedjen... Ha ez lenne az eset, abban a pillanatban vissza kell küldeni a telefont. (Akkor én is visszaküldöm!) Persze nem hiszem.

-
törölt tag
-
-
iMaverick
addikt
válasz
WatsonSponge
üzenetére
a sima tudja a 800-at, a plus meg nem.
??? Bementem a saját Plus-omon az engeenier mode-ba:
Ez meg a Wiki-ről a Mo-i LTE:
-
wargazoli
csendes tag
válasz
üzenetére
Én kipróbáltam az alábbi beállításokkal GSM/WCDMA gerjed --- GSM only gerjed ---- 4G/3G/2G---gerjed
Van egy ilyen cikk:
http://logout.hu/bejegyzes/saccco/kinai_telefonok_900mhz-es_3g-vel_lista_vodafone_ha.htmlNem tudom használható-e valamire.Nekem vodafonos amúgy.
Tulajdonképpen nekem talán ez a legnagyobb hiba a telefonnal mármint a gerjedés.
De le kéne írni a kingzone fórumra ezt a hibát csak írnának valamit. -
törölt tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Nem vesezgetem en nem ismerem magat a telot de ...
Menuben beallithato hogy csak 2gt hasznalja? Es ha igen ugyis gerjed?
Nagyon en sem vagom, de ha valami 800on megy az 800on megy. Nem megy kicsit rosszabbul 850en se meg 750en se.
Magyarul vagy mukodik vagy nem.
Ugyhogy ez a gerjedes szvsz nem a freki miatt van. -
WatsonSponge
csendes tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Hát elég gáz, hogy a sima tudja a 800-at, a plus meg nem. Pedig nem hiszem, hogy nehéz lett volna megoldaniuk.
-
Mr.Icebear
csendes tag
válasz
üzenetére
Tulajdonképpen csak az előzőekben leírt különbség miatt rugózok rajta, mint lehetőség a probléma megoldására. Viszont ezen kívül senki nem állt elő semmilyen teóriával, csak az én gyanúmat vesézi mindenki, hogy miért nem ez lehet a baj.
De ha nem lehet akkor nem lehet, így viszont számomra használhatatlan.
Azt hiszem ennek így semmi értelme.
-
WatsonSponge
csendes tag
-
törölt tag
válasz
WatsonSponge
üzenetére
Rátapintottal a lényegre
-
törölt tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
-
Mr.Icebear
csendes tag
Szóval ma hajnal óta Budapesten tartózkodom és a telefon búgás mentesen tökéletesen működik.
Viszont sajnos otthon nem (ami vidéken van).
Így szerintem a 800 Mhz hiánya okozza a búgást, tehát továbbra is azt kérdezném :
Hogy a retekbe lehet 800 Mhz-t csiribirizni a telefonba ??? -
beers
addikt
Javították már ota-ban a közelségérzékelőt?
-
janaman01
addikt
válasz
polgcsabi
üzenetére
itt már irtam, vagy nem tudom nálatok müködik e valamelyik kód a tárcsázóba bepötyögöd
*#*#3646633#*#*
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Azért azt nem mondanám, mert nálam hol búg hol nem!
Voda normál 1 sim -
wargazoli
csendes tag
Sziasztok!
Ha valamelyikőtök jó angolból akkor a kingzone fórumon (http://forum.kingzone.cc/forum.php?mod=forumdisplay&fid=46)felvethetné a búgás,gerjedés,vidéken rossz városban jó,800 Mhz miért nincs a telefonban és persze lehet-e ez a baj problémát.
Szoktak válaszolni és talán tennének valamit egy próbát mindenképpen megérne. -
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
Erre gondolsz feltételezem?
Szűrés után végignéztem és tényleg eléggé hasonló a probléma, sőt, az egyik srácnak még a körülmények is hasonlóak (gatya zsebben nem működik normálisan, az asztalon meg pöpec). Írtam neki privátot, kíváncsi vagyok mit válaszol.
szerk: köszi a tippet!

-
-
janaman01
addikt
ha már a bugoknál járunk , a jiayuban ugye két simet használok...a névjegyzék a guglival van szinkronizálva
ha belelépek a névjegyzékbe, és rákattintok egy névre , majd jobb gomb és kiválasztom a sim társitását, ahhoz a névhez és leokézom, ki is rakja a név mellé mondjuk hogy a céges sim, de hivás kezdeményezésekor , csak felugrik az ablak , hogy melyikről hivja, a saját vagy a céges...nálatok ez müködik vajon ?
-
iMaverick
addikt
No csak hogy én is "bedobjak" valami bug-ot: ma gondoltam kicsit elmegyek csak úgy bringázni, ilyenkor füles be és megyek előre. Ráadásul akkor már a telóhoz kapott headset-et gondoltam használni.
Összerakom, zene elindít, tolom ki az udvarról a cangát, megugrik egy számot... WTF? Egyszer csak mégegyet. ?? Mi a frászkarika? Abbahagyja és elkezd folyamatosan lejátszani. Áh, valami pillanatnyi elmezavar. Kimegyek az utcára, felülök, egy sarkot nem teszek meg, megint ugráltatja a számokat. 1-3 másodpercet lejátszik, majd hopp, a következőt játssza. Ez ment végig. Közben meg megálltam, amikor elkezdett idegesíteni. Lelőttem a Mortplayer-t, átnyergeltem az alap Zene lejátszóra, de az sem segített.
"Feszegettem" a jack dugaszt, még a Screen Gesture-t is kilőttem (bár a zenelejátszáshoz kötődő be sem volt kapcsolva.) Felmerült, hogy esetleg az SD kártya? Azt most vettem 2 hónapja. Ilyen Samsung Evo vagy mi a franc. Egyszerűen nem értem.
-
janaman01
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
ahol szürke, oda nem tudok pipát rakni, és igen vidéken vagyok

-
Mr.Icebear
csendes tag
válasz
janaman01
üzenetére
Ha vidéken vagy akkor akár korrekt is lehet a dolog, mivel lehet pont azt a frekvenciát tudná csak használni a telefon. Viszont a pipával nem rendelkezőknél ezt lehet, hogy valami modulálással oldja meg a telefon, és emiatt búg. Megjegyzem csak találgatok.
Ahol szürke oda próbálj pipát tenni....
Szerintem nem lehet.
-
janaman01
addikt
tehát az a meglátás hogy azért búg mert a 800 ban nincs pipa...nálam van, és ha kiveszem akkor elkezd búgni szerintetek ..hát ezt kipróbálom...
kivettem a pipát elinditja a hivást és tők süket..most egyelőre nem tudok hivni senkit

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- Xiaomi 17 Ultra 16/512GB bontatlan
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !! White Titanium 1OO% ! még 4Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Szép Független Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !! Black Titanium 91% ! 3Hó Jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Kingzone-osok kicsit máshogy gondolták a recovery-t, mint az eddigi kínai telóim gyártói.)