- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
válasz
polgcsabi
üzenetére
Akksi este bekapcsolt wifi-vel 7 óra alatt 6%-ot merült. Azóta ment 40percet a kijelző, kis játék, és menet közben fotózás (ekkor teljes fényerőn van a kijelző). Most 75%-ot ír ki. Nekem egyáltalán nem tűnik úgy, hogy gyorsan merülne. Az energiagazdálkodás pipa be van kapcsolva, nem tudom mit csinál és mennyit számít.
Root-oltam az iroot-tal és két a mcafee szerint gyanúsnak mondott dolgot leszedtem.
-
beers
addikt
Legalább lassan csöpögnek az infók!

Tegnap elküldtem én is a szükséges dokumentumokat a vámos barátainknak! -
polgcsabi
aktív tag
Most akkor frisítsek?
20150205-ös van fent.
Ha a build számra gyorsan tapizok akkor kiírja, hogy 'nincs rá szügség ön màr fejlesztő' mi ez? -
dudikpal
senior tag
válasz
polgcsabi
üzenetére
Fizikailag 2GB lehet benne(a fill prg gondolom elkezdi teleírni, és azért áll meg 2gigánál, mert annyi van benne, mint a hw2test-nél, az is megmondja hogy mekkora a valós tárterület), de vmiért többet mutat. Ezt úgy lehet elérni, ha megpiszkálják memóriát. Gondolom eredetileg vmi klónba szánták, ezek meg megvették, mert olcsón adták...ha hülyeséget beszélek, szóljatok

-
polgcsabi
aktív tag
Rendeltem fóliát 18db-ot! 3-4 hét érkezés!!
Ha valakinek kell jelezze 100huf +postaért adok akinek kell!
-
kzkz
őstag
Megjött a kingzone n3 plus. Nektek is 3GB ram van benne? Nekem a cpu-z, antutu, és a saját andriod beállítás is ennyit jelez.
Első benyomásra rettentő jól néz ki a készülék, vékony, szép a design, működik az ujjlenyomatolvasó, a kamera bent is világos képeket készít, bár zajosakat, a kijelzőn előnézetben tökéletes, de ellőve a képet már zajossá válik.
Amúgy gyors, mobilneten 30mbittel töltött le vodán, de csak 3G-t írt ki. Wifi ok. Kijelző talán elég fényes.
3x frissítette be magát a netről, most c211_tz_3m_k268_20150320 a verziója.
-
beers
addikt
1 hét alatt nem tudnak egy csomagot levámolni, és hol van még a vége!
Ez is csak nálunk van így..... -
kzkz
őstag
válasz
polgcsabi
üzenetére
No, most lemerítettem fullra a telót, és rámértem 3,65V van az akksiban. Teljesen feltöltve ugye 4,3 környékén van.
Viszont akkor a saját rajzomat nem értem
Mert 4,3-ról kezdtem a mérést, de terhelés alatt rögtön leesett a 4,3V 3,4V-ra, onnan kezdődik a grafikon. Márpedig az jó, mert a 1,9-2,0V minimális érték az akksi beépített védelme szokott lenni -
iMaverick
addikt
-
polgcsabi
aktív tag
A igo-t szeretném feltelepíteni de biztonàgi okokból ketiltja az android. Elvileg ki van kapcsolva ami ezzel kapcsolatos. Kellene 1 kis help!
-
iMaverick
addikt
válasz
polgcsabi
üzenetére
Na jó, azt azért én sem hittem, hogy 100%-osan vagy elégedett, de pozitívumot még nem nagyon írt itt senki... Nem véletlenek az olyan hangok, hogy "már bánom, hogy megrendeltem", meg ilyesmi.
Én előbb szeretném kézbe kaparintani, majd utána sípolok. A fényképek az, ami bemutatásra kerültek és attól nem vagyok elájulva. (Eddig.)
-
polgcsabi
aktív tag
Amúgy meg!
Kuva gyors a bootolássa!
Minden mükszik rajta!
Akku idő: ma egész jó volt (A tegnapi reggel töltőről levesz délbe 1 kicsit rátesz este lemerül) verzióhoz képest --de leszedtem a vibert mert valami hibaüzenetet írt ki-- ma este (van akinek éjszaka és vagy akinek reggel) nekem 45% az meg nem rossz a mai használat mellett
(remélem így is marad)
A kakát meg csak tán kijavítják
-
wargazoli
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a Magánszemély Vámkezelési nyilatkozat-nál ki kell tölteni az első sorokat is?
Súly meg ilyenek.Vagy csak amit tudok.
Köszi előre is.
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
üzenetére
Hiába variálod meg a pdf-et csak szeretnék tudni mennyiért vetted ha több mint amit gondoltak akkor azon összegen indítják el a vámeljárást ha nem akkor egyszerűen nem fogadják el! Én már jártam így kis idő eltèréssel vettem ugyanattól a webshoptól 1 olcsò és 1 drága telcsit az olcsó àtment a dràgàt eljàràs alà vontàk. Az ólcsóbb telcsinek az utalàsát küldtem el! Szerinted mi lett?
-
iMaverick
addikt
Melyik fényképezővel lehet egyébként telefonálni......?
Ez magas labda volt! LINK
Amúgy ezekre a Kingzone-os képekre... Hát nem tudom, hogy melyik képeket néztétek, de amiket itt a kollégák belinkeltek... Hát inkább nem nyilatkozom! A mostani Amoi N828-cam csinál vállalható képeket. (Mondjuk az is igaz, hogy egy 24"-os IPS panelos Dell moncsin nézem vissza.)
(#246) janaman01: persze-persze! Nem is arról van szó, hogy egy 50eFt-os készüléktől (miközben GPS van benne, meg wifi, meg még telefonálni is lehet róla) elvárnám, hogy egy hasonló árú digit kamera szintjét hozza! Ez nyilván nem megy. Csak hát ami "sz@r", az az... Amiket mutattak fotókat a YT-os tesztelési videóban... Azokat nem hiszem, hogy ezzel a telóval lőtték... Vagy amit még el tudok képzelni: esetleg nekik valami factory sample-t küldtek, és az egyszerűen jobb volt.
-
janaman01
addikt
na igen ....pl az iphone 6 os szerintem marha jó képeket lő, VISZONT, ami a lényeg , nekem is az a 50-60 e ft os ár a max és tisztában vagyok vele hogy ebben a kategóriában ne várjunk már el csúcs képeket...ennyi, telón illetve egy 15" laptopn visszanézve nekem bőven elég az amit produkál pl a jiayu is...nem plakát méretben fogom nézegetni a képeket, de leginkább mobilon nézem vissza , azon meg több mint jó

-
iMaverick
addikt
válasz
wargazoli
üzenetére
Nincs mit!
Viszont én nem látom ennyire "sötéten" a dolgot! Mondjuk az NFC hiánya meg volt pendítve a Gearbest oldalán, a telefonhoz tartozó fórumon. Valaki rákérdezett és a webshoposok felpattintottak egyet próbára.
A többire: két kártyásan fogod használni? (Én speciel nem, így ez a két kártya esetén jelentkező dolog személy szerint hidegen hagy. Tudom-tudom a többieket ez nem vigasztalja.)
A kamera és az aksi meg szerintem nem lefutott ügy: az akku gyors merülés szerintem összefügg a sok sz@rral, amit elindít az android rendszer (korábban írta az egyik tulaj, hogy bekapcsoláskor már 1,1GB ramot lekap a 2GB-ból. Az nagyon sok!!!), ezeket kell majd kiírtani. (A fele amúgyis ilyen kínai kémprogram lesz, szóval nem kár értük!)
Akkor beers kollégával már korábban kitárgyaltam, hogy az ebben a készülékben található MediaTek processzor (illetve helyesebben SOC) 64 bit-es és mint olyat a 4.4.X-es android-ok nem kezelik, illetve mégis, hisz most is működik a telefon, csakhogy szvsz ilyen "emulációs" módban (32 biten) fut a SOC, ami nem tudom, hogy az energiagazdálkodással nem-e veszik össze. Lehet ez a probléma, így imádkozhatunk a mielőbbi 5.0-s (illetve én nem bánnám, ha már rögtön az 5.1) droid jönne.
szerk: a kamera... Hát itt már nekem is vannak fenntartásaim, bár végülis lehetséges, hogy valamiféle driver gond van, vagy egyszerűen rosszul "kalibrálták" a kamerát. Nem tudom...

-
wargazoli
csendes tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Köszönöm!
Azért írtam,hogy már bánom mert mielőtt rendeltem volna 2 hétig olvasgattam,hogy milyet vegyek amire volt keret és nagyon megörültem amikor megtaláltam de most meg sok a negatívum meg még egy 10-es a vám is.A tok már megjött de nem NFC-s a teló(pedig azt írták csak helyesbítettek).Szóval keserédes az egész.....
A vicc,hogy több telefont is rendeltem már több helyről ismerősnek családnak és árban sem voltak olcsóbbak sokkal és persze az enyémet fogják ki.
Na elég a panaszokból remélem jó lesz....
-
iMaverick
addikt
válasz
wargazoli
üzenetére
Látom már Bendegúz98 kolléga eligazított...
Mindenesetre én a Posta által leírt hivatalos változatot csináltam, ami egy plusz doskit jelent a kolléga által leírthoz képest. Szerintem ártani nem árt... LINK
Gyorsításról meg szerintem ne is álmodj. Lassal őrölnek a kerekek.
Rendeltem én is egy ilyen telefont(már nagyon bánom),
??? Már így előre?

-
törölt tag
válasz
wargazoli
üzenetére
Az alábbi igazolásokat kell egy email-ben elküldeni, melynek tárgya a Csomagszámunk. a címzettje pedig a postaimport@posta.hu legyen.
-paypal igazolás (pdf , print screen,)
-email visszaigazolás a webshoptól / eladótól
-elektronikus számla, bankszámlakivonat ezen oldala
A fenti dokumentumokat szerintem a legjobb PDF-é alakítani és úgy elküldeni.(#238) polgcsabi Sima N3-al semmi baj.
-
polgcsabi
aktív tag
A sima n3-nál voltak ilyen gondok?
-
wargazoli
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem én is egy ilyen telefont(már nagyon bánom),és most jött az sms-s hogy vámolják.
Lövésem sincs mit kell most csinálni a segítségeteket kérem hogy mi a teendőm és hogy lesz a leggyorsabban itt a teló.Köszi előre is.
Üdv :Zoli
-
beers
addikt
Már csak az a kérdés, hogy milyen gondja van a készüléknek!
Valóban akku, esetleg a vezérlés szar, vagy szoftveres!
A Hivatalos oldalon is azt írták, hogy vizsgálják az akku gondot!
Nekem az az érdekes, hogy a kingzone szinte minden telefonjánál ez a gond!
Olyasmit is olvastam, hogy a 4.4.2 rontott sokat pl. a Z1 helyzetén! (pörögnek a gappz egyes alkalmazásai folyamatosan)
Az N3+ alapból ezzel jön!
Döntsék el, mi a sz@r!
Ha hardveres, akkor kuka.... -
mcfly82
tag
Akinek kevés az akkukapacitás, elég jó áron vehet hozzá még egyet(-kettőt), így már tuti kibír 1 napot

[Banggood] -
beers
addikt
Akinek már megvan a telefonja, tegye már meg, hogy leméri az akksi pontos fizikai méreteit!

-
mcfly82
tag
Sziasztok! Nálam most így áll a csomagküldés:
![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2015-03/20/181967_aauqgtbifgpq7ibd_tra.jpg)
Ha kiderül a vám/áfa dolog, írok bővebben. Kíváncsi leszek, én everbuying-ról rendeltem, és kértem, hogy ne írjanak a csomagra semmit
aztán ha meglesz egyszer a készülék, akkor majd írok véleményt is. -
-
Evancod00
csendes tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Ugyanazt, az sms-t kaptam, ugyanakkor, mint jómagad.
Csak magával ragadott az itteni filozofálgatás, hogy mi van ha. Bár számoltam egyébként, hogy megfogják.
Egy szó mint száz remélem, hogy jövő héten már mindannyiunknak megjön a teló és tudunk hasznosabb dolgokról eszmét cserélni, minthogy várakozunk.
-
Evancod00
csendes tag
Nekem, most frissült a tracking.
2015-03-19 12:25
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
(18-án kaptam sms-t)
2015-03-16 13:29
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
Részemről kicsit "kiugrasztani a nyulat a bokorból"-nak érzem
Lehet, hogy mégse fogták volna meg, ha nem küldök doksikat? 
-
polgcsabi
aktív tag
1 sört? Valaki?
-
polgcsabi
aktív tag
Ami engem zavar az a förtelmes akku idő!
A búgò hang a a màsik félnél hol van hol nincs -
polgcsabi
aktív tag
Na! Még1szer:
Kűlföldi rendelések topik:http://m.prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/friss.html -
iMaverick
addikt
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Oké, ha nem lesz vám, akkor -2000Ft. Köszönöm, de még mindig marad a 27% áfa és 41.000Ft volt a teló... Tehát még egy 10es akkor is ráugrik...
(#210) polgcsabi: Inkább beszéjünk a tecsiről az égetőbb probléma!
Ebben igazad is van, csakhogy nem nagyon jön az infó az eddigi tulajoktól... Valaki csinált már scatter fájl-t pl. a mentéshez? Ha igen, megoszthatná, hogy nekünk későn "érőknek" ne kelljen szívni vele...
(#216) paulkaresz : Igaz! Az az eljárás költsége... Szóval mindenképp szívás van na!

-
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
A vámkezelés során állapítják meg a befizetendő ÁFA összegét, de ahelyett, hogy azt írnánk, hogy "megáfáztatják", vagy "ÁFA-t fizettetnek a vámeljárás során", röviden csak annyit írunk, hogy levámolják (hiszen valóban ez történik, vámkezelelési eljárás történik, ahol a vám (0%) és ÁFA (27%) összegének megállapítása zajlik).
Szóval ha valaki azt írja, hogy vámolják, akkor helyes kifelyezést használ - főleg mivel a vámhatóság és az adóhivatal egy (Nemzeti Adó-és Vámhivatal, azaz NAV) -
lordmark
tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Nekem a frissítés óta nincs búgó hang telefonálás közben, bár még csak 3-4 hívással teszteltem. Kíváncsi leszek más tapasztalataira.
-
polgcsabi
aktív tag
válasz
Mr.Icebear
üzenetére
Szerintem ez a téma nem ide tartzik.Erre van külön topik!
Inkább beszéjünk a tecsiről az égetőbb probléma! -
Mr.Icebear
csendes tag
Nem értem ezt a VÁM-os problémát.
Itt mindenki vámról beszél pedig se EU-n belül sem kívülről érkező jelen esetben telefon nem vámköteles.
Viszont szerintem ÁFA terheli minkét verziót.
Jómagam DHL-l szoktam szállíttatni és lás csodát csak ÁFA van.
És ezt a tétélt számolni kell mert mindig felakad. Teljesen mindegy milyen összeg van ráírva a csomagolásra
ahogy érkezik a csomag már kérik is a számla másolatokat. Jelzem ez a DHL !
De nem elhanyagolandó, hogy Kínából feladástól számított max. 5 napon belül a kezemben van a cucc. -
Gépötty
senior tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Sehol. Holland feladóval érkezik a csomag. Többen rendeltek már ismeretségi körben, és eddig mindenki megkapta vámolás nélkül. Én is, de én eddig minden alkalommal 50$ alatt rendeltem, arra meg még nem vámolnak. Ha még nem adtátok be az igazolásokat előre, és nem kaptatok erre felszólítást sem, nem kellene elkapkodni

Itt egy kép a legutóbbi rendelésemről, pár hete érkezett:
-
iMaverick
addikt
Ahogy látom, eddig a root nem merült fel... Kicsit gúgliztam: iRoot... LINK
XDA Dev. Forum-on találtam egy bejegyzést, ahol írta az egyik user: Kingzone N3 Plus-t sikeresen rootolot ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ingatlanos topic!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- További aktív témák...
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- Xiaomi 17 Ultra 16/512GB bontatlan
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !! White Titanium 1OO% ! még 4Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Szép Független Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !! Black Titanium 91% ! 3Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)