Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Gyere estefele a "Ragnarök" szerverre és mutatom.

Ezek szerint nem csak nekem volt új.

-
tuser
aktív tag
Az abusementpark pályán mióta van meg az übercsíítoszkempósz bug, amivel a föld aló tudod írtani a népet miközben 100% -osan sebezhetetlen vagy ?

Este toltunk rajta egy kört, mikor is néztünk egyet (másik 5 player) hogy az egyetlen életbenmaradt becampelt a föld alá.

Ok, mi se vagyunk szentek ...
instant lenyomtuk hardon és suicidalon a föld alatti mozgalommal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tuser
aktív tag
1-2 kivételtől eltekintve szerintem itt se tolja senki 24/7. 75-85% -os eksönben azért csak megér 5-800 forintot.

Addig is ha tesztelni akarod, garena -n kvázi LAN -ban lehet tolni a tört verzióval, de pl. L4D -ben qva idegesítő volt a sok pistike, meg ájemdőszpááááj barom ... Oké, ha megveszed, ezzel nem zárod ki őket teljesen, viszont kevesebben vannak és bannolhatók.

-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Pengés bumeráng -jellegéből adódóan- csak le tudna fejezni egy kisebb sort.

-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
B verzió :
Ha már körbevettek, s minden mindegy, akkor mielőtt kipusztulsz, dobj magad alá egy valag gránátot. Ha előbb nyírnak ki, s utána robban, akkor rászámol.

-
tuser
aktív tag
Ácsíhántőrködésre fel.

-
tuser
aktív tag
Ha még tart a brainstorming ... mit szólnátok egy drónhoz ? Lehetne com és demo verzió ( mint az M4 -ből ).

Mondjuk távirányítással körberepkedhetné ( mint spect. -ként ) a pályát megadott lőszeradaggal, bombával, üzemanyaggal ( 1,5-2 perc reptetés ).

Természetesen hátránya lehetne hogy valahova fixen le kell telepedni és a csapattársakra bízni a bevédésünket.
-
tuser
aktív tag
A csapdaállító&karbantartó tényleg érdekes ötlet, de pl. a jelenlegieken is lehetne kicsit finomítani.
Pl. support spec. ha már egyszer "support" a neve, be lehetne rakni hogy 1-2 más perkhez tartozó fegyót össze tudjon szedni unlimited súllyal. Természetesen ez úgy értendő, hogy csak felszedni tudná az elkülönített tárolóba pl. akár a LAW -t is, de az oda összeszedetteket használni nem. Illetve ugyebár egy valag töltény az ikonja ... akkor igazán felszedhetne már a csapatnak is ammo -t. Pl. tradernél vehetne 1-2 full ammo packot, melyet lerakva, bármely perk által felszedve csutkára töltene minden felszedőnél lévő fegyvert.
Berzerker meg tényleg kaphatna valami távolsági kiemelőeszközt. Pl. ha egyszerre jön egy hergi, láncos, 2 sikoltós akkor valahogy be tudja indítani szálanként mondjuk az egyik láncost, majd hegyomlást, majd másikat, ...

A telepatikus/varázslós perk brutálbaromságnak hangzik, de a L4D -ből lehetne kölcsönözni a boomerhányást mint fegyvert.

-
tuser
aktív tag
válasz
Diablo50
üzenetére
Nekem is 200+óra, bár kevesebb ácsí.

Bocs, de nekem nem volt tippem a problémádra, mivel én dedikáltat futtatok.

Ha gondolod, egyszer ácsíhántőrködhetnénk egyet. Nekem normal, hard plecsni megvan, jégverem, mountainpass és 1-2 kivétellel a teljesítmény (érj el/nyírj ki/zúzz le ennyi akármit) cuccok.

-
tuser
aktív tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Kés + egy medik játékos ?

-
tuser
aktív tag
Helikoptertől a tisztás felé nézel, onnan balra van a leszakadt híd. Visszafele mész az úton az alagúthoz. Felmész a tetejére ( fák, kis kilátó, korlát, ... ), s ott balra az első támaszfalnál leugrassz, s nem esel le hanem kvázi lebegsz. Oda az infected nem tud utánad menni, így előtted a korlátnál vagy alattad csoportosulnak, ha nem álltál elég messze kicsit sebeznek.
Ami így is elkap : boomer, sikító, tüzes, ... tehát az indirekt sebzők.
Plusz hátrány hogy erősebb fegyónál van visszarúgás effekt ( pl. supportspec. shotgunok ), így 1-2-3-... lövés után zakózol egyet az esés miatt szép kis sebzéssel.
-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Ajtóban megállós pistike volt már ?
Olyankor lenne jó valami lokális, csak a trader pár méteres körzetében érvényes friendly fire. 
#737 : Gránát helyett shoti ? Megegyeztünk !
Ha már kívánságműsor ... lehetne teli táras AA12 ? 
-
tuser
aktív tag
válasz
kicsitrash
üzenetére
Magam részéről inkább shotiból speizolnék be, de sajna lvl6 -on se lehet aa12+manuális+vadász kombót betárazni.

A normál ( nem a combat ) is elég szépen utat tud nyitni. Egy lővés kb. mellkas-fej magasságágába, s gázolhatsz is át a hullahalmon.

-
tuser
aktív tag
A gránátnak eddig nem sok hasznát láttam. Igazán szorult helyzetben is max. placebó hatás hogy talán megúszod ... ha ... nem kerülik ki ( úgyis kikerülik ), vagy szűk helyen eldobva nem pattan vissza valaki-/miről ( ami után spuri, s ha elég gyors voltál, "csak" medik kell ).
Ha már robbantgatunk, akkor a bomba az igazi ... rááll hegyomlás barátunk és csak azért hallod a robbanás és föccsenés után a hangját mert a hangfájlt mindenképp végigjátssza a játék.

-
tuser
aktív tag
A hergi sem egy nehezen kezelhető elem ha van töltény. A probléma általában ott kezdődik ha mellérak egy valag aprólékot ( manó, késes, szarvas, ... ) ami baromira viszi a lőszert, és/vagy sikítót, ami amellett hogy elég szépen sebez, detto lelövendő.
Azonban ha sikerül elérni hogy közel s távol ne ( max az út végén ) legyen golyófogó, akkor íj, aa12, vadászpuska, bomba, ... szinte bármi erősebbel rövidrezárható a kérdés.

-
tuser
aktív tag
Ha már a bugokról beszélünk ... erre varrj gombot ...
fifthcross map, normal, 10. kör vége ..
egyik pistike sikeresen kinyírta az uccsó zombeszt mielőtt a traderhez ért volna mindenki, így lehetett kirándulni.
Végre beértem, jó ha 5 mp volt hátra, vettem tárat az übershotiba, trader bezárt éééés ... gyütt a pááátrííí ... hogy ebben mi a furcsa ? Hogy engem nem dobott ki a bolt elé a játék, hanem bezárt a traderhez.

Nos, a csapat próbált engem kiszabadítani ( hegesztés, ajtóra lövés, ... ) én is próbáltam kijutni, de az ajtó nem nyílt, hanem csak vásárolhattam/eladhattam.
Végül csapat többi tagja otthagyta a fogát, a patri meg próbált bejutni - sikertelenül.

Gránátka az ajtórobbantási kísérletek miatt kifogyott, így reconn lett a vége.

Megfigyeltem hogy az uccsó gyengébb ( manó, szarvacska, ... ) egy idő után kihal ha nem talál ( túl messze vagyunk ) célpontot. A patri vajh' meddig korzózott volna ?

-
tuser
aktív tag
válasz
medvezsolt
üzenetére
Mivel egyéb okok miatt amúgy is 24/7 megy a szerver, s egy 60/6 -os fájberpáááver mögött csücsül, miért ne ?

Amúgy fut rajta L4D2 szerver is ( anno UT2k4 és Q3A is ). Gépnek meg se kottyan, forgalom priorizálva, ...
Mennyivel lenne nekem jobb ha jelszavas lenne, de úgy is éjjel-nappal futna, vagy ha lelövögetném ?

Aki akarja feltolja a foghagymagereszdjét és mehet a fight.

-
tuser
aktív tag
válasz
Diablo50
üzenetére
Stimm, most is ezt alkalmazom, csak kényelmesebb lenne ha automatán kivágná, mivel ha pont olyankor szeretnénk tolni, nem egyszer előfordult hogy kiraktunk 1-2 embert, hogy akkor most csatolás, de mire visszaváltottunk, újfent "Server is full" ... ennek általában az a vége hogy mindenki kirug, aki visszaért visszaért, aki nem, nem ... Ugye nem kell ecsetelnem hogy ez nem valami "humánus" megoldás.

-
tuser
aktív tag
Üdv. Néketk !
Felmerült egy kissé parasztnak tűnő de ésszerű kérdés/probléma ...
Összedobtam egy jó kis KF szervert ( alacsony ping, no lag, ... ), melyre ( valamiért pont csúcsidőben
) durván rácuppannak, ami nem is lenne gond, csak kicsit hülyén néz ki hogy pont nekünk nem marad hely. 
A kérdés, miként lehetne belőni hogy ha megadott SteamID -jú emberke ( pl. én ) csatolni akar, akkor a legnagyobb pinggel/legalacsonyabb pontszámmal/legalacsonyabb szinttel/... rendelkező ( ok, qváratökmindegy kit
) valakit rugja ki ? Ha más "whitelistes" is akar csatolni, akkor újfent kezdjen "helyfelszabadításba" ? 
Hogy a futó szálhoz is hozzászóljak : Van nem néger trader, de az az érdekes hogy ha egyazon szerveren játszunk, van hogy mindenki mást lát. Én egy ázsiai beütésűt, a haver az "alap" csokicsajt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

instant lenyomtuk hardon és suicidalon a föld alatti mozgalommal. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Olyankor lenne jó valami lokális, csak a trader pár méteres körzetében érvényes friendly fire.