Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
storm3
senior tag
Srácok, szokott lenni Black Friday-en akció parfümországban? Többet is vennék, ezért ha megmaradna pár ezredes akkor tudok várni 27.-ig.
-
tibbike01
őstag
Van egy parfüm ami keveset került szóba itt a fórumon.
Szerintem baromi egyedi és feltűnő, mellesleg nagyon tartós. Uniszex illat. Próbáljátok ki!Tényleg nektek mi a véleményetek az uniszex illatokról?
-
Jhonny06
veterán
válasz
rayoliviero #4113 üzenetére
Ja igen, közben leesett.
Hát, nehéz megmondani. A TOP 3 most talán Tom Ford Plum Japonais, Amouage Jubilation XXV (ez most nincs a gyűjteményemben sajnos), Maison Francis Kurkdjian Satin Mood (ez sincs, túl drága, de előbb-utóbb egy 10ml-es atomizert beszerzek).
-
Jhonny06
veterán
válasz
Fr@nkieWilde #4111 üzenetére
Kicsit, bár megfelelő körülmények között tárolom, így nagy baj nem lehet (elég sokat olvastam erről).
Gazsi00: Az igazából csak 4, egy véletlen folytán két Pure Havane-t rendeltem és nem tudtam egyiket se lemondani.
Amúgy egyértelműen Pure Havane, Pure Malt és Pure Coffee (ez utóbbival még barátkozom, de kezdem megszeretni). A Pure Wood se rossz, de messze van a többitől.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
rayoliviero #4110 üzenetére
Ez Jhonny-nak akart szólni, bocsi
Nem félsz, hogy "rád romlik"?
Nekem most 7 üvegem volt, amit használtam, de örültem, hogy el tudtam adni a Fahrenheit-emet, mert féltem, hogy tönkre megy... -
storm3
senior tag
válasz
Ezekiel Ston #4103 üzenetére
Szoval az iparfumeriat javasoljatok? Itt tuti nem futok lyukra kamu parfumokkel?
-
belinho
senior tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Rossmann nevű üzletlánc ilyen rohadt drága, vagy a netes parfümök kétes eredetűek és olcsóak?
Pl: Kinéztünk egy replay jeans original 30ml-es férfi parfümöt ára 7500Ft a helyi Rossmann üzletben.
Kíváncsiságból megnéztem a neten, ott meg 3-4K között van több helyen is.
Gondoltam, hogy a boltban drágább, de hogy ennyivel -
Jojo5
őstag
ez az új Dior Sauvage egyre jobban tetszik és nálam még a CH Men Prive-nál is tartósabb, lehet be fogok szerezni egy kisebb flaskát belőle és akkor jó ideig elfelejtem a parfümöket...
-
Kimmuriel
aktív tag
Voltam ma is szaglászni, igazi meglepetés volt a Burberry For Men! Mentás, cédrusos, szantálos, levendulás parfüm, hihetetlenül kifinomult illat. Nem is olyan vészes az ára!
Ami viszont igazi borzadály volt, az a Burberry London... Fejletépős, orrfacsaróan édes.
Ezen kívül szaglásztam még Lacoste illatokat, de mindegyik ingerküszöb alatti volt, egyiket sem tudnám felidézni. -
Kimmuriel
aktív tag
-
Fr0z3n
őstag
Üdv!
Valakinek nincs luna rossa mintája, vagy üvege amibe van még 1-2 fújásnyi? Megszimatolnám, de itt nem találok sehol helyben.
-
storm3
senior tag
Voltam ma vadaszaton, ezeket neztem ki:
Bruno Banani Magic Men
Replay True
Dsquared2 He WoodBiztos volt mar, de elso hsz-ben nem latom, honnan erdemes rendelni ahol jo aron biztos eredetit kapok?
-
storm3
senior tag
Sziasztok!
Diesel - Fuel for Life-t használok,bár meguntam már viszont hasonló "kaliberű" illatot keresek. Tippeket szívesen vennék,mit érdemes körbeszaglászni.
-
Mercutio_
félisten
A kis gyökereket én se kedvelem, ugyanakkor a webshoppal üzlethelyiség bérleti díj, rezsi spórolható és bővül az ügyfélkör. El kell dönteni megéri-e, illetve nyilván ilyen esetben kénytelen a bolt némi engedménnyel adni az ilyen visszavett cuccot (bár nem egyszer elsüti újként a hozzá nem értőnek, de nemrég kuponos akcióban árultak újként refurbished notit is...)
-
rizso
addikt
válasz
Maksifül #4088 üzenetére
Azért a pont sokszor a másik félnél is ott van
Adott egy bő fél milliós laptop - nem vesznek minden nap ilyet az emberek. Kisgyerek megrendeli, használja két hétig, és utána eláll a vásárlástól. Indok: csak ki akarta próbálni a gépet pár játékkal. Jogában áll, megteheti, hogy egy kis pöcs legyen. Csakhogy ott a másik oldal, a kereskedő. Neki ezt a gépet újra el kell adni - és hát na, ahogy korábban is írtam, nem egy 150eFt-os gépről van szó, amiből elmegy naponta 5 db, és egy ilyen gépnél sokszor a vevő is úgy van vele, hogy ő akarja kibontani, ő akarja először kézbe venni.
Kapja meg teljes áron a gyakorlatilag hibátlan, új, de mégis használt gépet? Kapjon rá kedvezményt, és szopja be a kereskedő, csak mert egy kis csicska gyereknek nincs jobb dolga? Na, ilyenkor mi lenne a teendő?
Parfümöknél (meg minden másnál) szintén vannak ilyen helyzetek. Nem kötekedésképpen írtam ezt, csak érdemes belegondolni...
-
Maksifül
senior tag
Ott a pont!
Azért indoklás nélküli az elállás, mert nem kell megmondani, hogy miért akarsz elállni a szerződéstől.
Tökmindegy, hogy a színe nem tetszik a terméknek, nem fér be a tévé a kiszemelt helyre, szorít a neten megvett cipő vagy csak simán nem tetszik a fazonja, mert teljesen más, mint a netes képen volt. Vagy csak máshol láttam 3e-rel olcsóbban és ezért küldöm vissza, s megveszem a másik helyről. Jogában áll mindenkinek.
És ezt pont azért találták ki, mert a neten látott terméket nem olyannak látod, amilyen valójában, nem tudod ki- vagy felpróbálni, stb. Lehet, hogy nem is tudja azt, amit vártál tőle.
A parfüm pont ilyen lehet, hiszen az illata miatt veszed meg, s benne van a pakliban, hogy nem elég tartós, nem tetszik az illat, irritálja a bőrödet, stb. De nem kell megindokolni, hogy miért nem tartasz rá igényt.Én küldtem már vissza egyszer azért minden megvásárolt tételt, amiből egyre nem tartottam mégsem igényt, mert az eladó egy arrogáns fasz volt, s nem akarta visszafizetni annak a terméknek az árát. Úgyhogy tájékoztattam, hogy ez esetben a többi sem kell, s vissza fogja fizetni az összes árát, nyugodtan konzultáljon az ügyvédjével, aki szerint nincs jogom az elálláshoz. Természetesen nekem volt igazam, s visszafizetett mindent.
És azért nem tartottam meg a többi cuccot, mert egy ilyen hozzáállású emberrel nem akarok üzleti viszonyban lenni, mert hogy állna hozzám, ha a termék a későbbiekben elromlana, s szeretném a jótállási igényeimet érvényesíteni. Így járt. Én meg megvettem a cuccokat máshol. -
bbuffy
senior tag
Túl lett ez pörögve sztem. Reszemről sok sikert a továbbiakban.
Sosem értettem ezt a szőszalhasogatást. Ha ki akarok próbálni egy terméket elmegyek és megszagolom. De nem berendelem majd visszaküldöm. De biztos én csinálom rosszul.
Üdv urak!
-
mufi
senior tag
Mi az hogy nincs semmi baja...meg van nyomva a doboz ráadásul látszik, hogy volt kinyitva, mint amikor a körmöd nyomot hagy a dobozon...
más: ez a 14 napos elállás dolog hogy megy? Nekem 14 napon belül vissza kell juttatnom a cuccot, vagy 14 napon belül kell jelezni, hogy elállok a vásárlástól, aztán majd amikor írnak, hogy küldhetem, akkor küldöm a cuccot?
-
bbuffy
senior tag
-
Maksifül
senior tag
Sok hitvány szar jogszabály mellett ez egy olyan, ami teljesen a vevő érdekeit szolgálja. Azért is INDOKLÁS nélküli elállásról beszélünk. Nem lehet bírálgatni semmit az üzlet részéről, hanem haladéktalanul, de legfeljebb 30 napon belül vissza kell adják a pénzt.
Érdemes kipróbálni, hogy az Elitparfüm meg meri-e engedni magának, hogy egy elállás után nem fizeti vissza a pénzt. -
everestHUN
csendes tag
Srácok mi véleményetek a Dior Homme Intense-ről illetve a Mont Blanc emblem-ről ? Lehetőleg azok írjanak véleményt akik szeretik az édesebb illatokat is
-
Maksifül
senior tag
Az elállásról már több ízben írtam ebben a topicban, jogszabály-linkekkel együtt. A 14 napos elállási lehetőség biztosítása a vásárlók részére nem szabadon választható az üzletek részéről, hanem KÖTELEZŐ. Kivételt csak bizonyos termékek képeznek, amiket jellegüknél fogva nem lehet visszaküldeni.
Annyit tegyél meg, hogy jelzed nekik emailben, de még inkább tértivevényes-ajánlott levélben, hogy elállsz a szerződéstől, s visszaküldöd/visszaviszed nekik a parfümöt. Más egyebet nem kell tenned.
-
mufi
senior tag
Na...fasza...akkor bocsánat...csak gondoltam még mindig jobb ha így ajánlanék fel valakinek egy jó, eredeti cuccot mintha hirdetném és belinkelném...ja és szóljon mentségemre az, hogy hobbiszinten teszem ezt, tehát mondjuk ez volt most meg lehet majd akkor ha ismét lesz valami parfümöm amire nem lesz szükségem...
Kösz azért, remélem nem lesz belőle botrány......nem értem mi a facért ilyen szigorúak...
más: aki azt mondja, hogy elitparfüm visszavásárlja a parfümöt, az hazudik. Rendeltem tőlül, sérült volt a csomagolása a parfümnek (meg volt nyomva), még csak nem is emlitettem hogy esetleg ajándéknak szánom, hát mit kell ilyenkor tenni...azt a választ kaptam hogy nyugodtan bontsam ki, és használjam.
A 14 napos ellálási jogról ők semmit nem tudnak, eléggé arrogánsak is ha mondjuk már a tizedik kérdést teszed fel...olcsók, a legolcsóbbak...de hogy engem nem fog egy fityma igy kezelni, pár ezer forint miatt az tuti.
SOHA TÖBBET. ÉN vagyok értük, nem ők értem, én teszek nekik szivességet hogy a pénzt nekik adom és nem másnak...a normális hangvétel a minimum. Az meg, hogy nem tudnak illatmintákat küldeni, az mindent elárul...mert akinek rendes beszállítója van, annak ez nem gond...iparfüméria: baszki. leadom a rendelést, utána még irok nekik, hogy mit pakoljanak a csomagba...erre másnak, szépen becsomagolt kartondobozban, bubis zacsiba elrejtve jönnek a parfümök, az utólag rendelt dolgokkal együtt. Le a kalappal. Most még csak azt kell meglátnom, hogy tényleg műxik -e a 14 napos elállási jogom...
-
mufi
senior tag
Üdv,
van egy felesleges Allure Home Sport eau extreme 150 ml-es parfümöm. Bontatlan. Itthon vásárolt. Akit érdekel, dobjon üzenetet. Csere érdekel DG The one EDP-re.
-
Bicskás
senior tag
Szépjóestét kedves topiklakók !
Segítséget szeretnék kérni két parfümöt szeretnék vásárolni, egyik egy vélhetően Lengyel termék cirka huszonöt évvel ezelőttről, a Byc Moze ( bucsmóz )
A másik pedig egy vélhetően kínai issimiaki koppintás tíz évvel ezelőttről, a Kagura, ezt én kétféle csomagolásban láttam az egyik az itteni fatörzs szerű újabban
És a régebbi csomagolásában láttam, tudom nem egy extravagáns parfüm de én szeretem az illatát és vásárolnék belőle.
A segítséget előre is köszönöm.
Üdv: Oreyus
-
-
Jhonny06
veterán
Igen, mégpedig nagyon pozitív. A Tom Ford Oud Wood-hoz hasonlít, kifejezetten elegáns és az árához képest (is) baromi jó minőségű parfüm, rajta van a listámon. Egy 50ml-es Tom Ford is van itthon, de a Versace ilyen áron jobban "pazarolható".
Még tesztert is árulnak az iparfümérián, ha nem érdekel a doboz.
-
bbuffy
senior tag
Valakinek tapasztalat a Versace pour homme oud noir ral van?
-
erik365
senior tag
Vasárnap délután rendeltem az elitparfüméria.hu-ról, egy Mont Blanc Emblem, és egy Salvatore Ferragamo Signorina parfümöt. Ma hívott a futár, hogy a mai nap kiszállítaná.
A szállítás gyors és gördülékeny volt.
A két parfüm garantáltan eredeti, minden klappol vele, annyi hogy a Signorina 2013.08.hó gyártású, így 4 hónapon belül lejár a szavatossága, bár addigra a párom biztosan elhasználja.
Szóval én csak ajánlom őket. -
hentes555
senior tag
Rendben, holnap délelőtt benézek akkor
Még annyi, hogy azt honnan lehet eldönteni, hogy egy parfüm téli vagy inkább nyári időszakra való-e?
-
hentes555
senior tag
És a mintákból kb. találomra, meg amit olvasok krémmánián, hogy jó véleményeket írnak róla, rendelek belőlük, kipróbálgatom, aztán döntök?
Vagy van esetleg pár típus, amit mindenképp próbáljak ki?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen videókártyát?
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Filmvilág
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest