Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maksifül
senior tag
Ott a pont!
Azért indoklás nélküli az elállás, mert nem kell megmondani, hogy miért akarsz elállni a szerződéstől.
Tökmindegy, hogy a színe nem tetszik a terméknek, nem fér be a tévé a kiszemelt helyre, szorít a neten megvett cipő vagy csak simán nem tetszik a fazonja, mert teljesen más, mint a netes képen volt. Vagy csak máshol láttam 3e-rel olcsóbban és ezért küldöm vissza, s megveszem a másik helyről. Jogában áll mindenkinek.
És ezt pont azért találták ki, mert a neten látott terméket nem olyannak látod, amilyen valójában, nem tudod ki- vagy felpróbálni, stb. Lehet, hogy nem is tudja azt, amit vártál tőle.
A parfüm pont ilyen lehet, hiszen az illata miatt veszed meg, s benne van a pakliban, hogy nem elég tartós, nem tetszik az illat, irritálja a bőrödet, stb. De nem kell megindokolni, hogy miért nem tartasz rá igényt.Én küldtem már vissza egyszer azért minden megvásárolt tételt, amiből egyre nem tartottam mégsem igényt, mert az eladó egy arrogáns fasz volt, s nem akarta visszafizetni annak a terméknek az árát. Úgyhogy tájékoztattam, hogy ez esetben a többi sem kell, s vissza fogja fizetni az összes árát, nyugodtan konzultáljon az ügyvédjével, aki szerint nincs jogom az elálláshoz. Természetesen nekem volt igazam, s visszafizetett mindent.
És azért nem tartottam meg a többi cuccot, mert egy ilyen hozzáállású emberrel nem akarok üzleti viszonyban lenni, mert hogy állna hozzám, ha a termék a későbbiekben elromlana, s szeretném a jótállási igényeimet érvényesíteni. Így járt. Én meg megvettem a cuccokat máshol.Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042