Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maksifül

senior tag

válasz Hunujv #4085 üzenetére

Ott a pont!

Azért indoklás nélküli az elállás, mert nem kell megmondani, hogy miért akarsz elállni a szerződéstől.
    Tökmindegy, hogy a színe nem tetszik a terméknek, nem fér be a tévé a kiszemelt helyre, szorít a neten megvett cipő vagy csak simán nem tetszik a fazonja, mert teljesen más, mint a netes képen volt. Vagy csak máshol láttam 3e-rel olcsóbban és ezért küldöm vissza, s megveszem a másik helyről. Jogában áll mindenkinek.
    És ezt pont azért találták ki, mert a neten látott terméket nem olyannak látod, amilyen valójában, nem tudod ki- vagy felpróbálni, stb. Lehet, hogy nem is tudja azt, amit vártál tőle.
    A parfüm pont ilyen lehet, hiszen az illata miatt veszed meg, s benne van a pakliban, hogy nem elég tartós, nem tetszik az illat, irritálja a bőrödet, stb. De nem kell megindokolni, hogy miért nem tartasz rá igényt.

Én küldtem már vissza egyszer azért minden megvásárolt tételt, amiből egyre nem tartottam mégsem igényt, mert az eladó egy arrogáns fasz volt, s nem akarta visszafizetni annak a terméknek az árát. Úgyhogy tájékoztattam, hogy ez esetben a többi sem kell, s vissza fogja fizetni az összes árát, nyugodtan konzultáljon az ügyvédjével, aki szerint nincs jogom az elálláshoz. Természetesen nekem volt igazam, s visszafizetett mindent.
    És azért nem tartottam meg a többi cuccot, mert egy ilyen hozzáállású emberrel nem akarok üzleti viszonyban lenni, mert hogy állna hozzám, ha a termék a későbbiekben elromlana, s szeretném a jótállási igényeimet érvényesíteni. Így járt. Én meg megvettem a cuccokat máshol.

Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés