Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
hát meglehet, hogy tényleg lefekvés lesz ebből... de nem ezért, csak simán odáig vagyok ezekért az illatokért, éreznem kellett megint
legközelebb mondd az uradnak, hogy próbálja ki a Prada Luna Rossát, azt hiszem, hogy egy új kedvencre fogtok találni ti is személyében
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
persze, nem is azt mondom, csak említsd meg neki, vagy mutasd meg neki, ha legközelebb olyan helyen jártok, mert iszonyatosan jó illat, szerintem még egy emberen se éreztem idáig, szóval nem egy tucatillat, nem hiszem, hogy találkozott volna vele még, nem tudja, mit hagy ki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
na, ezt biza nem tudom neked megmondani, meglehet... épp karácsonyra vásároltam be, 45 ezret hagytam ott, lehet akkor ezért mondták egyből, hogy csinálnak törzsvásárlóit
-
pohár
félisten
nekem is ott körül lehet szerintem, nagyon szeretem
tegnap befújtam mindkét csuklóm CH Privé és Guerlain L'Homme illatokból 1-1 spricc erejéig, meglepő, hogy mindkettő érezhető volt még 6-7 órával a befújás után is, de akkor mondjuk már csak egy édeskés illat érződött mindkettőből, nem nagyon tudtam volna megmondani, hogy melyik melyikGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elite: Dangerous
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ukrajnai háború
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest