Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
CH 212 vip men-t én még a müllerben vettem 100ml-t 17k-ért és még van belőle pedig nem ma volt
ezek közül max a Luna Rossa és a L'homme Libre az ami számomra érdekes lehet, de megnézem majd itt kinnt találok-e valamit aztán lehet azt veszem meg.
Ami még engem mozgat az egy EDP Dior, de horror áron van és annyi változata van már a Homme-nak, hogy már az EDT is megtetszett...
-
Vandit.
addikt
Sziasztok!
Paco Rabenne Invictusnak hány féle csomagolása van? Honnan tudom, hogy eredeti-e, ha illatra frankónak tűnik?
-
Jojo5
őstag
The Scent-re azt mondta barátosném ma amikor ment haza, hogy jó, az Oud nem tetszett neki a Prive-ot meg nem tudta megszagolni, majd elmászok én meg a Douglasba nem a Heinemann-ba és megszaglászom őket...
btw ez az illat pl egyáltalán nem is volt kapható otthon, mind a Marrionnaud mind a Douglas elhajtott a hülyeségemmel, mondván ilyen illat nem létezik....
Play In The City -
Maksifül
senior tag
válasz
-secret- #3505 üzenetére
Sok helyen árulnak, annak ellenére, hogy mindegyikre rá van írva, hogy nem árusítható.
Normális boltokban, ha veszel valamilyen parfümöt, általában adnak mellé 1-2 illatmintát ajándékba.
Webáruházakból, ebayről is lehet rendelni, de olyan üzlet is van, ahol árusítanak.Luxusparfüm mintákat a Neroliban lehet drága pénzért venni. Vagy a LeParfum boltjában kapni 3-at ingyen. Ők legalább tudják, mire valók az illatminták.
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Milyen olcsóbb parfümöt tudtok ajánlani, ami tartós (lehetőleg EDP) és fás, fűszeres illatú?
Jelenleg Avon-os Premiere Luxe használok, aminek az illata tetszik, csak a tartósságával nem vagyok meg elégedve....
-
Fr0z3n
őstag
Elitparfümről rendelt valaki mostanában?
-
bzs73
őstag
Üdv.
Chanel Allure Homme Edition Blanche-t szeretnék most nyárra venni, és most nézem az 50ml pl edt és edp szinte ugyanabban az árba van. Jobb az edp? Tudom hogy elvileg jobb, de gyakorlatba nem mindig. -
Maksifül
senior tag
Ajándékba kapott 50ml-es Best of Chevignon és szintén 50ml-es Chevignon Heritage eladó, dobozával, full tele. Annyi parfümöm van, sosem haszálnám ezeket. Ha valakit érdekel, írjon privátot. 😊
-
_NCT
addikt
Azóta asszonynak is beújítottunk egy Versace Yellow Diamond Intense parfümöt, ez is nagyon tartós és finom illat. Bármelyik picsán megérezném az utcán fordulnék utána
-
tibbike01
őstag
Ma voltam szaglászni:
Az új kedvencem: d'Hermes Voyage EDP. Nagyon tartós, nagyon kellemes könnyű illat. Belemászik az orrba. Masszív, tartós de mégis kellemes. Kedvencem lett! Egy baja van, hogy nagyon drága!
Versace Eros: Nem tetszik! Régen sem tetszett és most sem. Nem egy komoly illat. 16-éves fejjel talán tetszene, de most nagyon nem. Nem az én világom. Szerintem ezek az édes illatok már nem divat.
Michael Kors: Mondhatni új illat. Nagyon kíváncsi voltam, de nem jött be. Talán télen szívesebben használnám, de most ebbe a nyári melegben tuti nem. Nehéz fűszeres illat.
Mont Blanc Emblem: Ez patent kis illat. Nagyon kellemes, friss. Ez mindenkinek jól áll. Ráadásul olcsó is. A tartósságát nem tudom mert papírcsíkra fújtam, az előző 3-at pedig a csuklómra, meg a bicepszemre
-
_NCT
addikt
Hirtelen felindulásból vettem, mondom parfüm legrosszabb esetben is 3-4 óráig tart. Hát nem igazán 2-2,5 óra ami még érezhető messzebbről, utána csak az erzi aki rám cuppan.
Most Versace Eros-ra tömöm a malacot. Azt még fürdés után is éreztem.
Nem ismertem a fragrantica oldalt de nagyon jó hogy van.
-
Zoli1222
őstag
Pé, pohár!
Köszönöm! Nagyon kíváncsi leszek az illatokra!
-
rizso
addikt
válasz
-secret- #3476 üzenetére
Bar forralt borra hasonlitana
De szerencsere nem vagyunk, egyformak, biztosan te is talalnal olyat az enyeim kozott, amire azt mondanad, hogy nem vagyok nirmalis, hogy azt szart magamra fujom
Paromnal ilyen pl a TDH, Guerlain Homme Intense, de pl a feher Dieselt is ha megerzi rajtam, jon a hulyesegevel, hogy ne hasznaljam, mert hogy milyen egy idejet mult illat.
Gondolhatod mikkel fujom be magam a legtobbszor
-
rizso
addikt
-
Pé
senior tag
válasz
Zoli1222 #3472 üzenetére
A Tresor egy nagypályás játékos. A kategóriájában nem nagyon van jobb.
Szerintem ezeket szaglássza meg :
Bvlgari Pour Femme
Kenzo KashayaIlletve asszonynak vol ilyen, szerintem nagyon király:
YSL Parisienne -
pohár
félisten
válasz
Zoli1222 #3472 üzenetére
szagoltasd meg vele a Chanel Chance Eau Tendre-t, elég gyümölcsös szerintem, igen édes illat, meglehet, hogy tetszeni fog neki, de nagyon
(plusz mocskosul tartós)
-
tibbike01
őstag
Az Ázsiában, ha hamisítványt kapsz akkor azt egyből észre kell venned, mert ordít róla hogy gagyi, koppintás. Még a neve sem teljesen ugyanaz mint az eredeti parfümnek.
Szerintem eredetit kaptál. Menj be egy Dougless-be vagy Müllerbe és fújj a csuklódra egyet, majd teszteld hogy meddig érződik. De amúgy nem a tartósságáról híres ez a parfüm.
-
_NCT
addikt
Ez alapján viszont eredetit vettem.... Lehet hogy csak az én bőrömön nem tartós ez az illat? Nem elég intenzív.....
Ugyanúgy van egy kis luk az üveg alján, nem hosszú a szívószál, nincs az üvegen hiba, nem sötét a lötty....
-
_NCT
addikt
válasz
Maksifül #3465 üzenetére
Köszi.
Igazából itt olvastam a fórumon hogy Ázsia centerből is érdemes rendelni, mivel ott is eredeti parfümök vannak, lehet pont kifogtam egy sz@r boltot.
Webáruházakról is olvastam hideget-meleget, illetve ott nehezen tudom megszaglászni őket.
Tester-t vettem papír dobozban kupak nélkül. Eredetinek tűnik, mondjuk nem tudom a Bottled-nek mennyire kellene intenzív illatának lennie. Ha mozgok a reggeli 5-6 fújást most is érzem, de szinte csak én. Asszony mondta h ő tegnap sem érezte...
-
Zoli1222
őstag
Sziasztok!
Asszony szeretne magának piros gyümölcsös illatot, lehetőleg tartósat. Mit tudnátok ajánlani? A lancome tresor tetszik neki nagyon jelenleg. Igaz nem sok köze van a piros gyümölcsökhöz.
Én is szeretnék vmi új friss illatot magamnak.
Jelenleg boss orange-ot használok. Előtte chanel allure homme sport-ot és DKNY be delicious-t használtam.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Maksifül
senior tag
Javaslom, legközelebb a vásárlás előtt érdeklődj, hogy hol érdemes parfümöt vásárolni.
Én amúgy a webáruházakat javaslom, mert egyrészt olcsó, másrészt jogilag van 14 napod, amíg visszaküldheted, s visszakérheted az árát.
Ha mindenképp parfümériában akarsz vásárolni, ahol erre nincs lehetőséged, akkor a Vera parfümériát keresd, vagy Kriszti & Zoli parfümériát a XIII. ker Béke u. 29. alatt található üzletben. Egész elképesztő árukészletük van. Olyan darabokat is találhattok, amit már sehol máshol nem lehet megvenni. Mellesleg a Vera parfümériának is van egy üzlete alig 50m-re tőlük, nem csak az Ázsia centerben. -
_NCT
addikt
sziasztok. Ázsia centerben hol érdemes vásárolni a parfüm szigetben?Pénteken vettem Egy hugo boss bottled parfümöt rögtön bal kéz felől az első helyen ami Úgy néz ki mint Egy raktár. szerintem atbasztak meet a parfüm kb 1 oraig érződik és akkor sem nagyon. volt előtte egy bvlgari aqua marine az nagyon erős és jó volt.
-
Berendeltem egy Diesel Zero Plus Masculine parfümöt, nagyon jó illat és tartós is.
Árát tekintve 3.710 ft volt a 75ml-s ingyen szállítással szóval annyira nem vészes.
-
F34R
nagyúr
Tenyleg volt mar itt valakinek borallergiaja parfumtol?
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #3452 üzenetére
ööööö, de az ezüst az nem káros
egész jó antibakteriális hatású, nem szagosodik a blöki annyira -
tibbike01
őstag
válasz
rayoliviero #3448 üzenetére
Erre nem is gondoltam eddig! Én is keresni fogom a DM-ben.
-
Sanyi.il
aktív tag
válasz
rayoliviero #3452 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #3448 üzenetére
a Niveának volt régen valami ezüstös cucca, abból kaptam mintát régen CKM-hez (
), az eléggé hatásos volt, és illatra sem volt rossz
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest