- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Vagy három hónapja nem használtam a tres nuit.Ma használtam és így néz ki,mi baja lehet?És valami cucc is kifolyt amikor lehúztam a kupakot róla? [kép]
(bocs a rossz minőségű képért,a telóm küzdött a fényes felület fotózásával...) -
Misogi
aktív tag
Dunhill Icon, dobozaval, par fujas hiannyal erdekel valakit? Nagyon jo illat de rajottem hogy felesleges szamomra.
13k, 100ml
Debrecenben atveheto vagy tudom kuldeni.
-
TomDeNemm
csendes tag
válasz
hdanesz #27525 üzenetére
nyugodtan tudom őket ajánlani, én 13-14 éve szinte csak ott veszek parfümöt. a douglas és társai felejtős debrecenben, csak is oda menj
lehet van amit nem fogsz tudni megszagolni, de az kb. a parfümök 2%-a maximum. van Black Afgano és Baccarat is náluk, de alapvetően designerek széles választéka. Én kedvezményes vagyok, ált-ban 10%-ot kapok, így sikerült pár éve vennem Gentleman Only Givenchyt 14 ezerért vennem ott..
-
SOAD19
addikt
Üdv!
Őszre, télre kellene vennem parfümöt. Eddig Carolina Herrera 212 Vip-et használtam, amit szeretek, de jó lenne, ha kicsit tartósabb lenne. Tudtok valami hasonlót, ami kicsit tartósabb?
-
hdanesz
őstag
-
Peterzon94
tag
válasz
hdanesz #27522 üzenetére
Semmi extra az üzlet amúgy, bérházak alatt levő garázs van kisbolttá alakítva. Dizájner illatok nagy része megtalálható Marionnaud/Müller/Douglas helyeken, niche is kimerült TF Private Blend, Xerjoff Erba Pura, meg pár ismertebb "crowd pleaser" illatokba, amiket könnyebb eladni. Magyarországon mindenképp fel kell utazni pestre, ha valaki szeretne különlegesebb illatokat találni.
(vagy ugye decantot vesz)
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Láttam, hogy páran emlegettétek az Eper parfümboltot Debrecenben. Megnéztem a Fb oldalukat és láttam pár érdekességet, amik lehet érdekelnének.
Aki járt ott személyesen, milyen benyomásokkal rendelkezik? Kártyával lehet fizetni?
Milyen parfümöket láttatok amikre érdemes lehet lecsapni?Elég sokféle parfümöm volt eddig: Mancera Cedrat Boise, Xerjoff Golden Green, MAB Ganymede, MAB Encelade, Nasomatto Black Afgano, The Harmonist Guiding Water, Orto Parisi Megamare, Montale Oud Tobacco, ....stb.
Szeretem a tartós, erősebb illatú parfümöket.
Köszönettel,
Dani
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Bitcoin topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest