Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Sziasztok
Giorgio Armani Acqua di Gio volt most nekem ,az illat maga nagyon jó de kb 2h mulva nem éreztem az illatot mint valami utánzatnál ,s 17ezer volt a Douglas-ba
Mit kell figyelni egy parfümnél ,hogy előre tudja az ember ,hogy hosszú ideig fog tartani az illata?
Nem az ,hogy amikorra oda érek a buliba már semmi illat felhő nincsen
S nem azért mert én megszoktam, mert most direkt megkérdeztem párszor ennél és mások se éreztékMondjuk annak van jelentősége ,hogy nem az volt rá írva ,hogy: Eau de parfume hanem Eau de toilette pour homme ?
De volt James Bond 007 is azzal is így voltam.
Egy ami beszokót válni aminek tartósnak mondható az illata az a fehér Diesel.Mondjuk az illatát okés csak úgy tudom megállapítani ,hogy megszagolom őket de az ,hogy mennyi ideig lesz tartós erre valami van?
Egy Bvlgari Aqua szagoltam még a Douglas-ba aminek az illata tetszett csak kicsit borsos volt az ára.
Na meg ugye amire itt kérdezek ,hogy meddig lehet érezni majd? -
Jhonny06
veterán
válasz
wertigo1984 #1455 üzenetére
A Douglas is hasonló árkategória, mint itthon, de jóval nagyobb a választék - elég csak ránézni a webshopjukra.
-
válasz
wertigo1984 #1452 üzenetére
ha jól tudom te szoktál bécsben vásárolni. most ott leszek pár napot, parfüm ügyben hova érdemes benézni?
-
Zjunior
veterán
Ezt mennyire ajánljátok?
Yves Saint Laurent
YSL La Nuit De L'Homme -
Zjunior
veterán
válasz
wertigo1984 #1418 üzenetére
Mennyire jo illat?
Most akarok ilyet venni
Thx! -
rizso
addikt
iparfumeria.hu, parfumcenter.hu - ezekkel nem volt gondom, és árban is elég jók. De egyet kell értenem a többiekkel is, hogy sokszor a hagyományos boltokat is érdemes számításba venni - no nem csak azért, mert garantáltan eredeti parfümöt árulhanem. Pl. legutóbb a Müllerben a Chanel Allure Édition Blanche 150ml-es kiszerelésben 100€ volt, az iparfumerie.at-n meg jelenleg postával kb. 160€ - és hát 60€ már igencsak számít. Persze a Müller, Douglas és társai általában drágábbak, de sok olyan parfüm is van, amik egy árban vannak a webshopos árakkal - akkor meg már tényleg egyszerűbb személyesen megvenni (persze ha van a közeledben üzlet).
-
n00n
őstag
Én az http://www.iparfumeria.hu/ oldalról rendeltem eddig parfümöket. Nekem eredetinek tűnnek, vagy bitang jó hamisítványok.
-
válasz
wertigo1984 #1444 üzenetére
+1
-
Sholom
tag
válasz
wertigo1984 #1440 üzenetére
Húúú köszi hogy szóltál! Parfümexpress.hu, illatfelfő.hu, parfüm.hu esetleg? Vagy ha az sem akkor tudnál mondani olyat ami tutibiztos?
-
ToBeY
nagyúr
Bleu Chanel mennyivel másabb mint a Homme Sport?jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest