Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Léolo
csendes tag
válasz Sanyi.il #13495 üzenetére
Girl: Először nagyon nem lájkoltam, kissé még émelyegtem is tőle, aztán pár hét múlva volt, hogy eszembe jutott, hogy olyanom is van, és elővettem, majd mondhatni, hogy megszerettem. Nem mondanám, hogy valaha is kedvencek közé kerül, talán 5-ből 2, vagy 2,5 pontot megérdemel, de talán lesz egy-egy nap, amikor örülni fogok neki. Nem tudom, amúgy lehet, hogy a nagyon más elvárások, vagy az, hogy nagyon moody voltam aznap, amikor megvettem, meg hasonló faktorok is közrejátszottak, de emlékszem, hogy lemosós volt, illetve rájöttem, hogy szilázs tekintetében egészen minimális, amit felmutat, így igazából lemosni sem lett volna szükséges. Kicsit amúgy, mintha valami Playboy cucc lenne, kicsit több odafigyeléssel, kicsit jobb szintetikumokkal, icipicit érdekesebb módon, de a 100% szintetikus fíling.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Gen2 (Gar: 2026.08.16-ig)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest