Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• slick-adam

aktív tag

picsaba... ma voltam szaglaszni es vegre tudtam szerezni egy 1ml-es probat a Serge Lutens Dent De Lait-böl. üzletben probalni mar többször is sikerült, de most vegre nyugiban is tudom itthon.
    az a baj a kjommunitivel, hogy hamar elterjed a bullshit, meg ha különleges hattersztorival jön egy parfüm, akkor elöiteletekkel szaglasszak az emberek, föleg ha szokatlan az illatjegy összetetele. 2.65-ön all, ez szvsz vicc. oke, nem egy olyan parfüm ami 4 felett lenne normal esetben, de vakon tesztelve mínimum egy egesz ponttal magasabban allna... :(

ez a szokatlan heliotrope-os tiszta krem szappan + fém ("vér") kombo sztem baromira egyedi. sok idiota proba nelkül is secretion magnifique-t emlegeti, mert hogy tejfog, tej és vér... (büdös eletben nem ugrana be senkinek ez az asszociacio a backstory ismerete nelkül), pfff. semmi undorito nincs benne, pont ellenkezöleg. ez egy baromi tiszta illat (egyesek szerint markas baba krémtusfürdö). igen, nöies elegge, de a (nem tulsagosan) fémes texturaja miatt nekem siman unisex.
    tudom, hogy tüdö-szaggato, máj rohasztó nuklearis szintetikusokkal es aldehyde-okkal van tele, de nekem erre szüksegem van... :W 1 kis fujas polo / ing gallerra es egy kellemes tiszta illat vesz körül. normalis 2-3-4 fujasos applikacioval mar gondok lennenek

[ Szerkesztve ]

parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés