Hirdetés
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slick-adam
aktív tag
picsaba... ma voltam szaglaszni es vegre tudtam szerezni egy 1ml-es probat a Serge Lutens Dent De Lait-böl. üzletben probalni mar többször is sikerült, de most vegre nyugiban is tudom itthon.
az a baj a kjommunitivel, hogy hamar elterjed a bullshit, meg ha különleges hattersztorival jön egy parfüm, akkor elöiteletekkel szaglasszak az emberek, föleg ha szokatlan az illatjegy összetetele. 2.65-ön all, ez szvsz vicc. oke, nem egy olyan parfüm ami 4 felett lenne normal esetben, de vakon tesztelve mínimum egy egesz ponttal magasabban allna...ez a szokatlan heliotrope-os tiszta krem szappan + fém ("vér") kombo sztem baromira egyedi. sok idiota proba nelkül is secretion magnifique-t emlegeti, mert hogy tejfog, tej és vér... (büdös eletben nem ugrana be senkinek ez az asszociacio a backstory ismerete nelkül), pfff. semmi undorito nincs benne, pont ellenkezöleg. ez egy baromi tiszta illat (egyesek szerint markas baba krémtusfürdö). igen, nöies elegge, de a (nem tulsagosan) fémes texturaja miatt nekem siman unisex.
tudom, hogy tüdö-szaggato, máj rohasztó nuklearis szintetikusokkal es aldehyde-okkal van tele, de nekem erre szüksegem van...1 kis fujas polo / ing gallerra es egy kellemes tiszta illat vesz körül. normalis 2-3-4 fujasos applikacioval mar gondok lennenek
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest