- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-07-24 09:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spoon16
tag
Most szombaton megyünk a Tüskevárba, pont ilyen eseményre amit leírtál
Voltunk tavaly is, hibátlan volt, fogtunk is halat, főztünk, stb.. Érdemes a 3-as filagóriát kibérelni arra a napra,tágas,van hűtő,lehet kérni pingpongasztalt, stb.. -
galervin93
addikt
Na megkérdeztem havert.
Oros mellett még ami jött tipp:
Székely Őzetanya, Levelek - nagyhalas vizek
Nyírpazony - pici tó sok hallal
Hogy megfelelnek-e a "feltételeknek" nem tudom, érdemes utána kérdezni. -
Steady74
Topikgazda
Sry azt átugrottam.
-
galervin93
addikt
Oros?
Nem ismerem személyesen, csak haver szokta emlegetni.jansky1
Ú, ez az a tó Kecsón ahol már volt a csapat is pecázni és púpos a víz a keszegtől?
-
Steady74
Topikgazda
Egyet ismerek arrafelé: Verba-tanya.
-
hermanyi
addikt
Megküldtem PM ben .
-
hermanyi
addikt
A horgászjegy.hu kell és nem a nyito.horgaszjegy.hu.
Írok privát -
hermanyi
addikt
igen meg
-
yanna
addikt
Nem tudom mit hívtatok, én egy 59-es körzetszámon kaptam meg az adatokat. Asszem a horgászkártya számát kérdezte csak, ez alapján beazonosított.
-
yanna
addikt
Nem tudom milyen kódot mondták, felhasználó nevet, meg jelszót kell kérni, kérdezni.
-
hermanyi
addikt
A boltban ahol igényelte a kártyát ott kapott egy papírt . Azon vannak a belépési adatai amivel a horgászjegy.hu ra be tud lépni .
Nem szabad új regget csinálni .
Ha van halőr ismerős akkor Ő többet tud segíteni ,mert lát mindent is . -
_Csaba_
senior tag
Jaja, Illetve lehet kukoricára még lenne jó kapás a közelben..

-
_Csaba_
senior tag
Nem hallottam. De legalább jól laknak a halak!

-
Steady74
Topikgazda
Nekem is belefer. Zoly-t lesz nehez rabirni a pecara...
-
hcs57
addikt
Kb 50-60 km-re... reméljük megnyílik.

-
ati012
őstag
Asszonyék lakását adtam el, abból a házravaló.
Halastavat meg megoldom.Avatorodra hasonlít a kislány.
200Ft-s kapirgálósnak nincs értelme.
A legtöbbször a 300Ft-s Fáraókon nyerek. De ez a 2k-s karácsonyi ez...ez befüggeszt.
Anyám nyert vele már valami 37k-t, s 6 jegyet vett. Én csak 1-t vettem, az elment
-
_Csaba_
senior tag
Etetőanyag kukorica.. Mi mást?

-
FireFox1996
addikt
Ennyi erővel már a walking talk-ot is említhetnéd neki, 5-10 km-re is hallja

-
ati012
őstag
babafigyelő

Kb 10-15ért találsz az igényeidnek megfelelőt.
De ehhez még venned kell egy sípolós kapásjelzőt is.A dolog úgy néz ki, hogy bedobod a botot, rárakod a visítós kapásjelzőre.
Babafigyelőt melléteszed, 300 méterrel arrébb a kocsmába beviszed a másik felét.Egyébként "átmatricázva", horgászoknak megfelelő fröccsöntött műanyag burkolatban (nem macis alakú) simán ellehetne adni 30ért.
-
FireFox1996
addikt
Van un. Baby care cucc, videót is tud, és nem csak 100m, hanem 300m-re is hall és lát... :-)
-
ati012
őstag
Mire odafutsz elviszi a hal a botot

-
dragonfx
veterán
Atvitt értelemben. Egy banyatavon 100m.t kell dobhni ő halat fogjal közepén legyél itt meg 20at ertelemszre ez gyorsabb pontosabb egyszerub pecazast tes lehetoe.
-
Recon666
Közösségépítő
De ez a lényeg, gondolom.
Mondjuk nem mindegy hova dobunk. Általában horgászható a túl oldal is, a szemközti partról, bár ez nem mindig igaz hála a sok bokornak meg hínárnak. 
-
lakisoft
veterán
Gyerek koromban mindig a tarhálás ment ... nagy csomagok ... fogás semmi, de szerettünk kint lenni.
(#4674) RedWing: linket tudsz adni róla?

-
Mr.Grincs
veterán
Akkor adok botot
De ha van bottartód akkor az nem annyira nehéz. Meg a merítő sem kell az is van. Meg horgászláda sem nagy cucc
-
Kukorica2
csendes tag
Hát igen ha minden igyekezet ellenére nincs semmi hal az néha elveszi az ember kedvét egy kis időre.
-
Kukorica2
csendes tag
Hát igen, de ha már tényleg annyi a hal, h mindenre szinte azonnal kap elvész a horgászat varázsa.
-
MeTaL
tag
hoppá elirtam
))))
szóval: kell valakinek egy pontyozó 40es újszerű tűgörgős 3 csapágyas okuma orsó?
-
Kukorica2
csendes tag
Most se volt hideg, de egy koppintás vagy rávág sem volt
Hiába dobáltam twisterekkel, gumihalal, woblerrel,támolygóval 
-
Kukorica2
csendes tag
Babonából nem viszek ki gépet ,mert amikor kivittem régebben valahogy sose fogtunk halat
Most hétvégén is megyek, remélem jön valami ,vagy legalább az idő szép lesz. -
hcs57
addikt
5 éve élek itt Debrecenben, előtte a Felső Tiszát és a Szamost vallattam... sok szép élménnyel.
Itt minden víz agyonhorgászott, így hal alig látható..

-
hcs57
addikt
S te merre lógatod?

-
hcs57
addikt
A balin ugyanazt eszi ilyenkor is.. gyanakvó, nehéz becsapni, ezért a lassan vontatott műcsalira ritkán vág rá..
-
hcs57
addikt
Ilyenkor is kishalat enne, de megy a wobblerre is..

-
hcs57
addikt
Ne sajnálkozz, a Tisza jó víz..jobb mint a sok mesterséges kacsaúsztató.

-
Kukorica2
csendes tag
Én folyovízen nem pergetek, de ahogy olvastam twister,gumihal ott is nyerő lehet.
Hcs57:Sirandrishnak a saját tapasztalataim alpján válaszoltam ami a partról történő 260-300cm-es botokkal való pergetésnél ki is merül. -
Kukorica2
csendes tag
Én a bokodi hőerőmüi tóra megyek. Most ,h betört ez a nagy hideg a kishalak biztos beljebb húzódtak így olyan csalik kellenek amikkel ellehet érni a csukákat.Én gumihalakkal,twisterekkel és nagyobb kanalakkal is fogok próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- Bestbuy játékok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Voltunk tavaly is, hibátlan volt, fogtunk is halat, főztünk, stb.. Érdemes a 3-as filagóriát kibérelni arra a napra,tágas,van hűtő,lehet kérni pingpongasztalt, stb..

próbáljátok ki

Hiába dobáltam twisterekkel, gumihalal, woblerrel,támolygóval 
Steady74