Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
PpenoO #94573 üzenetére
Márciusban mindenképp még fenekezni érdemes. Igazából akkor jönnek vízközé a dögök ha legalább 13-14 fokos lesz a víz. Addig jobb a fenék. Van sok hátránya, több a külső akadás, sokkal rosszabbul akadnak így több el is megy az úszóhoz képest, de a busa makacs hal. Ha a fenéken akar lenni nem fog feljönni vízközt úszóra, ha aranyat és kokaint szórsz nekik akkor sem.
Játszik persze, de megmondom a frankót - úszón én adok létjogosultságot a tabinak, fenéken nem. Maximum ha nagyon erős sodrásban akar valaki busázni (én pl idén arra készülök). De öbölben, fenéken tabletta szerintem egyszerű pénzpazarlás. Bordáskosár oszt' jóvan, a világ legegyszerűbb szereléke.Amúgy a már említett hölgynek nagyon kiváló etetőanyagai is vannak amikkel már évek óta xarrá fogja magát és emellett a legolcsóbb a magyar piacon. De ennyi reklám elég is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honda topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest