Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alg

veterán

válasz sNORh #8389 üzenetére

Tisza - Nagykörű - Óballa közötti szakasz, bal part, hétfőtől ma délelőttig:

Hétfő - Péntek: Öcsém szinte egész héten kint volt, az erős apadás nem tett jót a halak kapókedvének, az addig tuti helyeken is alig volt kapás, összesen 7 közepes méretű süllőt és egy szebb balint szedett össze.

Péntek délután kimentem én is egy haverommal, az apadás megállt, Köre kicsit meglötyögtette a vizet, 10 centis áradás - apadás ciklusok. Húzós, meredek, agyagos helyen kezdtünk el horgászni, második dobásomra jött egy kiló körüli kecsege. Ezután hajnal 2-ig volt még egy kiló feletti kecsege, egy gyönyörű, vastag, majd' 2 kilós kecsege, meg 5 kisebb 30-35 centis. Utána hajnal 4-fél5-ig teljes kapástalanság. fél 5 körül jött az utolsó kecsege, szintén a kilóhuszas fajtából. Ezután beálltak a keszegek, kecsegézés befejeződött, fogtunk még pár karikát és jöttünk el. Ilyennel bármikor kiegyeznék :K

Balin mindig van, hajnalban sarkantyúkon, egyéb helyen ahol mutatja magát, öcsém rendszeresen megfogja kicsi aranyszínű körforgóval.

Szerk: sajnos a fényképező bedöglött, itthon meg már nem akartam az elhozott, agyonütött halakat fotózni... pedig nem semmi teríték volt, 3 süllő 4 nagy kecsege, szomszédok csak lestek mikor vittük ki ;]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés