- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz26
senior tag
Greguss Tomi eladó botjáról éppenhogy lemaradtam, Sajnáltam, mert jó áron is volt (42) + tőle bármikor vennék használtan dolgokat, mert tudom, h vigyáz a cuccaira, ha meg van valami azt nem hallgatja el (horgász használt piacon sajna nem mindenki gondolkodik így).
Azért amikor felteszik 48-ért, csak személyes átvétellel (ami nekem 2-300 km), bizonytalan előélettel, azt annyira nem tartom jó vételnek... (az utóbbi időben, amíg figyeltem többet is 48-ért raktak fel)
Szóval lehet akármilyen "egyedi" (szerintem egyébként nem az, csak az ára/minősége miatt nem tömegtermék), olyan árat nem ér meg számomra használtan, bizonytalan előélettel, amennyiért újonnan is meg tudom venni a tőlem ~10 km-re lévő boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fogyjunk le!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest