Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
"Öregnél"
Ööööööö.. itt szerény személyemre történt célzás?
Leírtam már valamikor, nem azért lettem itt Zoli bácsi, mert öregnek érzem, vagy éreztetném magam, hanem amikor 2003-ban regisztráltam a PH-ra, minden nick név foglalt volt, amit próbáltam. Akkor volt ovis a lányom, és én próbáltam arrafele terelni a nevelést, hogy tisztelje az idősebbeket. Sose szóltam érte, és meg sem sértettek, de nekem furcsa volt hogy lányom ovis, majd később iskolás társai lazán sziáztak, tegeztek. Én egy másik rendszerben voltam gyerek, akkor eszembe nem jutott volna a velem egykorúak szüleit letegezni. Szóval az ismerősi körben a velünk egykorúakat, meg idősebbeket a gyereknek " bácsi" és "néni" jelzővel illettük, és elvártuk a magázást, míg nem szóltak hogy mehet a tegeződés (persze, szólt mindenki).. Mondanom sem kell, nagy röhej lett az ismerősi körben, persze visszapattant a labda, én is bácsizva lettem. Bepróbáltam a nicknevet, szabad volt.
Persze, azóta eltelt 23 év, közeleg a hatodik iksz.... De elhihetitek, én egy gyerek vagyok, sajnos egy egyre nyűgösebb testben.
Amúgy gyertek csak, igaz hogy nem mindenkit ismerek fel, akiről láttam fotót, azt nagy eséllyel igen, de a stílusból is talán kikövetkeztetném ennyi idő után, hogy melyik arcot melyik nicknévvel kell társítani.
Na, ON:
Hermanyi: Elhiszem, és van is benne logika.
Galervin93: Uh, ez aztán részletes témakivesézés lett. Ilyen szerelékem nem volt sosem, mármint fonott főzsinórhoz sosem kötöttem monofil dobóelőkét. Hogy őszinte legyek, keveset horgásztam telibe fonott zsinórral. Az egyszerűség miatt csak egy kicsit hosszabb erőgumit tettem be, egyszerűségen értem hogy kettővel kevesebb csomó.....Bár erőgumi miatt ugyanannyi a csomó, ha azt kötök be.
Amit most kipróbáltam, a pickerbotomon telibe monofil van, nincs dobóelőke, sem erőgumi. Próbáltam jobb zsinórt venni, Technikumot nem kaptam, Daiwa N'zon lett feltéve.......Hermanyi, sicc, ezt ne olvasd.....
0,235-ös méretben. Szerintem is vastag egy kicsit, előke persze jóval finomabb, meg 3 peca után alig nyúlt meg. Persze ez a zsinór használatra, ránézésre olyan, mint a Döme féle 0,20-as.
Viszont tényleg jobban bírja, szóval azt hiszem el kell menni a minőség fele.
Igen, én pickerhez is tettem dobóelőkét, ennek az volt az oka, hogy kis kosárral, közelbe (20m) dobva is megnyúlt már egy peca után a zsinór. Persze, CXP, Nevis, Döme zsinór.
Én nem versenyzek, nekem a vízparton töltött idő fontos. Elvben tudom mit kellene változtatnom finomabb pecához, viszont egyrészt lusta vagyok szerelni, másrészt egyre rosszabb a szemem...Szóval azért kötök legtöbbször fonott dobóelőkét még pickerhez is, mert nincs vele gond egy darabig nem kell szerelni, nem nyúlik.
Illetve mivel lusta voltam levágni a megnyúlt zsinórszakaszt, régen sok megtépésem volt. Mióta fonott dobóelőke Albright csomóval bekerült szinte minden feeder szerelékbe, a megtépések száma szinte 0. Ez bevált, persze van felvastagodó monofil dobóelőke is a fiókban..De nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Steady74