- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Scream007 #983 üzenetére
Pisztránghoz még nem volt szerencsém, mint horgász. Két amurral már küzdöttem életemben (nem vagyok (voltam
) egy nagyhalas horgász), 1:1 lett. Igaz a második egyes ''személyében'' egy nem piskóta darabot volt szerencsém igen k9özelről megcsodálni, megfogni. Még meg is fürdetett a ''szemét''
. Egyedül voltam az egész környéken, reggel hat körül, nem bírtam vele. Fél hétre már otthon is voltam, de még mindig remegtem az idegességtől. Sosem felejtem el az élményt. Egyszer talán leírom. Apámat is megfürdette egy (igaz azt csak valószínűsíteni tudom, hogy az volt - amurozós hely, nagyszemű, száraz, fúrt kukoricára jött.), mikor a másodperc töredéke alatt egyszercsak berepült a bot a vízbe, de úgy, hogy ha nem látom, nem hiszem el, apám meg hasonlóan gyors reakcióval csukafejes a vízbe, kiemelte a botot, még ki sem emelkedett, de a 40-es zsinórt úgy megtépte, mint a cérnát.
Nagyszerű küzdő, igazi ellenfél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest