- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én azt utálom, hogy fázik a kezem, és ezeket a finom mozgásokat nem igazán tudom elvégezni, pl. csalizást. Főleg kézmosás után fázik a kéz. Ez a határ nekem 10 fok körül van. Ha nem ilyen ülős, csalizós-etetős pecát művelnék, akkor 2-3 fok körül lenne a határ, ahol még ellennék. Én is nyári gyerek vagyok (augusztus)
.
Az a baj, hogy a nyári kánikula is egyre jobban megvisel, ahogy öregszik az ember.Sőt, lassan rosszabbul viselem, mint a telet. A céges kocsikba üvölt a klíma, az ember egész nap kiszáll-beszáll, aztán egész nyáron takonykór, fejfájás..Hozzátéve a pár órás alvásokat, mert nem tudok többet, meg a virágpor allergiát.....Az átmeneti idő a jó, már ami maradt, mert tavasz egyre kevésbé van, télből a nyárba pár nap alatt átmegyünk......
Ősz még ami kiszámítható talán, november közepéig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tomato firmware
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest