- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
BogyóBP #66579 üzenetére
Elvileg ahány mm-es a pellet, addig kell áztatni, tehát a 2mm-es pelletet 2 percig.
Én úgy csinálom, hogy öntök ki dobozba szárazon pelletet. Öntök rá locsolót, érzésre, meg kevés vizet. Ráteszem a doboz tetejét, megrázom. Leteszem, pár percenként megrázom. 15-20 perc után már nem igazán rázható össze, megdagad, jól tapad...Ilyenkor már használható. Ha túl száraz, teszek hozzá vizet. Ha túl nedves, akkor teszek még pelletet hozzá, vagy fél marok sima etetőanyagot.
Nekem jól működik, eddig csak methoddal fogtam halat..Kukoricára rá sem.....őőőőő fütyülnek a halak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged