Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz beci #54617 üzenetére

    https://www.nordfishing77.at/fox-torque-allround-mono-green-1000m-grossspule-9346

    Ezt a zsinórt venném most nordfishingről fenekező pontyozáshoz bojlis botra. Nem sokkal olcsóbb mint nálunk de ha ezeken múlik átlépd az ajándék határt akkor nagyon megérheti onnan venni.

    Pl : nézd meg ezt ha a 177 eurót átléped 2 bot 2 orsóval már lehet át is lépted választhatsz ajándékba https://www.nordfishing77.at/b12-gratis-ab-177-77-50stk-fox-arma-piont-hook-sssp-gr.6-13139

    50 db fox armapoint 6-os horog, máris van a horgod ajándékba amivel nyomathatod a fenekező pontyozást nyílt terepen. Persze nem árt majd mindenféle más méret és típus is, de kezdéshez ennyi horoggal bőven jó vagy. :) Ez egy jó horog is mellette .

    Holnapig még tudsz módosítani a rendeléseden ha esetleg akarsz, ha megírod mit rendeltél megnézném mert pl most azt láttam van black widow 360-as 3 librás szintén 30-40 euró közötti összegért. Annak a súlya 60 grammal nehezebb és a black widow 5000-es orsó amit tegnap néztünk ehhez a bothoz találták ki tehát akkor gondolom kiegyensúlyozza. Akkor a D Carp ami könnyebb bot vagy 50 grammal szintén jó eséllyel kiegyensúlyozza akkor viszont mindenképp azt raknám rá.

    Van egy rakás ilyen részletkérdés . Főleg ha most kezdesz a 0 -ról sok apróság van amire figyelni kell. Pl felmerül az is jó lenne ha lenne pótdob az orsókhoz . Nem biztos kelleni fog főleg eleinte de az is egy szempont lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés