Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sityupityu #54107 üzenetére
Csónakból be lehet állni olyan helyekre ami partról nagyon akad mondjuk vagy meg sem horgászható olyan távol van. Medertörésekkel párhuzamosan beállni.
De nem a finom cuccra akartam kihegyezni a mondandóm. Csak arra, hogy 150 grammos bot bőven horgászbot a Dunán fenekezéshez szerintem sőt az erősebb kategória. Nem sok olyan bottal horgászom ott ami nagyobb dobósúlyú lenne de azok is általában harcsázó botok.
Persze bot és bot között jelentős különbségek vannak azonos dobósúlynál mit bír. Pl ha már szóba hoztam ez a 200 grammos surf botom szerintem fél kilós súlyt is elbírna dobásnál 20 méterre . De lehet olyan 150 grammos is, hogy 150 grammtól karikába hajlik talán van hasonlóm is egy nexave bot ami ha jól emlékszem 3 librás de 50 gramm is határeset neki. Egyébként ezzel is szoktam folyóvízen horgászni mert szinte feeder érzékenységű a spicce, de nem egy ideális fenekező bot.
Srác aki kérdezte csak abban akartam segíteni neki mert egy pár évtizede járok már a Dunára, hogy a 150 grammos feedere mellett levisz néhány keményebb, finomabb kétrészes (vagy teleszkópos ) pontyozó botot és bőven tud bármilyen viszonyok között horgászni a Dunán . Esetleg 1-2 könnyebb nehezebb pergető botot. Van egy 50-200 grammos harcsapergető botom az olyan kemény bot szerintem 1 kilós súlyt is el lehetne vele dobni ha muszáj. Ennek ellenére mégis alkalmas dunai fenekezésre (persze nem egy feeder érzékenységű spiccel rendelkezik , de nem is snecikre horgászom vele, harcsára szoktam fenekezni vele kilós harcsa a vízbe görbíti kapásnál simán pedig azzal fát lehetne vágni olyan merev bot
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest