Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #13935616

    törölt tag

    válasz saen #52465 üzenetére

    Vagyis menyhalra nem mennyhalra.

    Ti milyen módszerrel milyen időszakban használjátok ezt a fagyasztott küszt? Amikor ez a tuti csalitok , télen fenekezőssel? Vagy nyáron ősszel is ezzel nyomatjátok?

    Állóvízen én már nagyon ritkán fenekezek süllőre mert vagy pergetés vagy mártogatás megy. Mártogatásnál egy jó pattogós kis vörösszárnyú , küsz , razbóra ha tudok szerezni. Razbóra az nagyon gyilkos süllőre.

    De fagyasztott küsz nem látom igazán előnyét azon kívül télen egy kényelmes megoldás. Esetleg ahogy kiolvad puha és az tetszik a süllőnek jó az illata esik szét az egész és csalogatja . Mártogatásnál azt szoktam ha illatos csalit akarok akkor megtöröm a fűzött halat vagy megtaposom úgy fűzöm fel az néha nagyon jó.

    Dunán szokták azt csinálni teljesen összetörik és úgy a horogra, majdnem horoggyurma állaga van. :) Víz elviszi a szagot , fagyasztott hal valami ilyesmi mikor kiolvad ilyen plötty állaga van talán ez jobban adja a szagot?

Új hozzászólás Aktív témák