Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
userZ
aktív tag
Szasztok sporik! Pénteken mentem volna pecázni, gondoltam ez a borongós idő jó lesz rablózni...Mikor a földútra értem elkezdett szakadni az eső, maj az út közepén meg elakadtam...a kis yarissal 30 percen át himbálóztam mire nyakig sárosan végre kigördültem az ingoványból. Asszem visszasírom a kánikulát, fogtam szép amúrokat!
Más. tud e valaki oylan anyagot amivel szépen össze lehet gyúrni a száraz kukoricát? kb 20-30 méterre kéne eljuttatnom a cumót koncentráltan (bolognai úszózok). Eddig matraccal vittem be vödörrel, de ha jön a hidegebb idő addigrak i kéne találnom valami más módszert. A lényeg, hogy olcsó legyen, nem akarok többet hal kajára költeni mint a saját ételemre.) Ha tud valaki valami jó megoldást ne kíméljen! Addig is görbüljön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- Apple iPhone 11 128 GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Steady74