Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apophis
őstag
Crosstrekking bringába van értelme venni egy oui kerékszettet, vagy kb. ugyananyit érek el, ha simán külsőt cserélek valami slickre?
All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
A gép adott, csak most egy ideig nem lesz semmiféle terep, csak aszfalt, és szeretnék addig rá valami gyorsabb gumit.
-
Apophis
őstag
Gravelt tudtok ajánlani kb a Kellys SOOT 50 szintjén? Cube-okat néztem, de jelentősen drágábbak hasonló felszereltség mellett.
-
Apophis
őstag
A Kellys soot 50 és 70 között az 1x-es első hajtáson kívül mi az érdemi upgrade?
-
Apophis
őstag
Sziasztok! Van jó dedikált hely, ahol két pedált meg lehetne hirdetni? FB Marketplace-en fent voltak, de érdeklődő sem volt.
-
Apophis
őstag
Sziasztok!
Vannak infómorzsák róla a topikban, de a Van Rysel D100 mennyire ajánlott kezdő görgő? Kocakerékpáros vagyok, munkába szeretek azzal járni, de az elmúlt pár évben hosszabb túrák nincsenek (sajnos és nem is lesznek), viszont otthonra szeretném beiktatni, mint aerob/cardio, amit bármikor tolhatok. Nem mennék órákat, így csak az alábbi szempontok érdekelnek: legyen minél halkabb és jól állítható rezisztencia intervallra. Gagyit, ami szétesik, nem szeretnék, de a fentiek miatt többszázk-t nem költenék rá. Ha valakinek van tippje, megköszönném!All was naught but to serve the void...
-
Apophis
őstag
válasz Piftuka #287440 üzenetére
Nekem is alap Suntour villám van, és minden alkalommal azzal kezdem elindulás után, hogy fék és teló check, azaz jól ránehezedek és megrángatom, koppanásig (beállítva úgy van, hogy normális használatnál bőven nem koppan). Soha semmi baja nem volt. Nem lehet, hogy ez garis hiba?
Szerk: látom, hogy ő lockolva tette mindezt, sry.
[ Szerkesztve ]
-
Apophis
őstag
válasz bulikavagyok #287730 üzenetére
A paprika hatóanyag van betiltva, egyéb (pl. CS) önvédelmi sprayket legfeljebb 20 gramm töltettömegig szabadon lehet viselni. Persze ez a rúzs méret, egy fújás. Valamint állat ellen eleve jobb a pepper. Legál opció a gázpisztoly, ha kiváltod a viselésit (alanyi jogon jár, online intézhető), kutya ellen a hang miatt sokkal hatásosabb, vannak kis tömegűek.
Side note: normális rendőr nem fog büntetni egy 50-es pepper-el sem, ill. innen kit igazoltatott rendőr az elmúlt 15 évben? Tesznek rá magasról. Én a helyedben az egyik kulacs helyére betennék egy medve sprayt, a dobozt körbetekerném fekete szalaggal.
[ Szerkesztve ]
-
Apophis
őstag
válasz balintbaba #287817 üzenetére
Sajnos élesed csak otthon lehet.
De pl. Arminius HW 88 Super Airweight - 280g. Zsebben elfér.[ Szerkesztve ]
-
Apophis
őstag
válasz Roland861010 #288867 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy erősen vizesít, ezt több kilót jelenthet; emellett erősen on/off a hatása, a kúra alatt napok alatt hoz 5% erőt, aztán ez el is tűnik, ha abbahagyod. Sokan regenerációs céllal, krónikusan szedik a normál dózis alatti adagokban.
Izomszakadás a vizesedés miatt elég furán hangzik, inkább a plusz explozív erő miatt lett az túlerőltetve, meg egy NB1 csapatnál, ahol mindenki kokszol (ami hoz magában +20% erőt), ne vicceljünk már...
-
Apophis
őstag
válasz Roland861010 #288878 üzenetére
Csak 20 éve használom és követem az irodalmat. A modern is vizesít normál dózisban (szerk: egyénfüggő is, és úgy általában zavaros az irodalom pl. hatásmechanizmus tekintetében is). Ha folyamatosan szeded, kisebb adagot, nem vizesít, de úgy erőt sem hoz érdemben. A szteroidokkal (azért kokszot írtam, mert abban minden benne van, pl. peptidek, inzulin, GH,) nem keverem, csak megemlítettem, hogy egy profi focicsapatban - vagy tetszőleges, atleticizmust igénylő élsportban - ahol mindenki kokszol, egy kreatin nem tétel.
"Ha már egyszer erőben fejlődsz az utána is megmarad...kitolja a határaid és javul a minőségi edzésed." Azaz ha elhagyod, nem fogod tudni tartani az edzés intenzitását, tropára megy az idegrendszered és csökken az erőd.
[ Szerkesztve ]
-
Apophis
őstag
válasz Roland861010 #288885 üzenetére
No igen, szokták is mondani, hogy sok amatőr testépítő megelégedne egy profi sprinter (főleg a feketék) kinézetével .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest