Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz Vladek83 #10071 üzenetére
Egész jóbringa, súlyban is rendben van. Fel lehet szerelni minden jóval, hogy ha az ember egy teljes értékű túragépet akar összerakni. Ami szerintem felesleges rá, az az állítható kormányszár. A gyári markolatok is megszokást igényelnek. 2-3 órás utak is kényelmesek a nyeregben, de betétes nadrág ajánlott. Ezek egyébként könnyen és relatíve olcsón cserélhetők.
A váltórendszer pontos, a láncfeszítéssel van némi gond, ha nem szereted a lepattogzott festést a láncvillán egy védőt kell rá rakni. A hajtómű belépő kategóriás, nehezebb és combosabb emberek ne várjanak nagy gyorsulást.
A kerekek 28-osok és eléggé rugalmasak. Alapvetően én montizom, de érezhetően hozzáadnak a kényelemhez. A megfelelő guminyomást sem árt eltalálni, ha már kényelemről van szó.
Engem a hajlított kormány zavart, de ez lejtmenetben stabilabb irányítást tesz lehetővé és az üléspozíció sem kormányonfekvős.
Teleszkóp is van és jól is érzi magát.Terepen én óvatosan mennék vele és jól megválasztanám az ösvényt. A letöréseken/ugrókon kívül szerintem bárhol le lehet jönni vele.
Így felsorolásszerűen ennyi, ha érdekel vmi bővebben, kérdezz rá.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz Vladek83 #12619 üzenetére
Szia, a saphix már nem rendelhető, a coach 110-ért normál ár/érték arányú.
Arra a felhasználási területre amit írtál elegendő lesz. Viszont ez a kategória még nem a "komoly" kategória.
Ez egy teljesen átlagos, normál minőségű hobbi/túra kerékpár. Ha karbantartod és nem mész vele durva terepre, akkor megbízható társad lehet.
Amit még meggondolnék a helyedben az a tárcsafék, az olyan kb 30-40 ezerrel drágább kategória, de jelentősen nagyobb fékerővel rendelkezik mint a v-fék és az időjárási körülményeknek sokkal jobban ellenáll.
Pl: Bergamont Helix 5.3
Vagy ha maradnál a Kellys-nél, akkor én inkább ezt venném: [link]Ha esetleg most v-fékeset vennél, de később szeretnéd majd tárcsafékesre fejleszteni, akkor azzal számolj, hogy az többe lesz mintha most vennél inkább egy tárcsafékest.
TripleB: Nekem is volt már sokféle bringám, a Konából több típus is, imádtam a Konákat, nagyon jó geometriával rendelkeztek, volt Cannondale, GT, most Specialized. Nekem mindig azok a bringák tetszettek amik valami egyedit tudtak felmutatni, amiről az jött le, hogy olyanok tervezték akik valóban szeretik a kerékpárokat, nem csak lemásolták a többit és kizárólag a nyereség volt a lényeg. Azokat szeretem akik szeretnének jobbak is lenni a nagy átlagnál. Ezért kedvelem pl a Mondrakert is, de annak idején a Kona úgy kb 96-97 környékén megalkotta azt a hátsó rugózási rendszert amit tulajdonképpen kisebb-nagyobb módosításokkal mind a mai napig használnak és rengetegen másolnak le több kevesebb sikerrel. Pl a merida umf freddy egy az egyben egy stinky koppintás volt csak éppen nem sikerült olyan jó, se a mozgása se a hátsó rész merevsége nem volt olyan, törtek is rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
válasz Vladek83 #13050 üzenetére
sokan a tőle vett lámpát használjuk, eléggé bevált
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Zola007
veterán
-
syberia
veterán
válasz Vladek83 #21310 üzenetére
Continental TourRide-ot tudom ajánlani, nekem egyszer sem volt defektem vele, pedig mindenféle felülettel megkínáltam már, a nagyobb sziklákat vagy mély dagonyákat már nem szereti, de azon kívül mindenhová elgurít
https://howbad.info/
-
chris-v
senior tag
válasz Vladek83 #37695 üzenetére
T6 ledes cucc, borzasztó nagyot világít.
A 7 ledes verziót volt szerencsém élőben látni egy éjszakai tekerés során. Leesett az állam!"Roads? Where we're going we don't need roads!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest